2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Erken değil sanki bi hadiste dioki bi kadın hamileliği boyunca her gun hurma yerse hurma gibi tatlı halim bi evladı olur aslında sanki gecmi hatta bende ilk aylarımızda korkudan yemedim ama suan ara ara yiyorum
Kizimda son ayim ramazana denk gelmisti benim yedigim hurmayı kimse yememistir herhalde:) 250 gramlik paketi bir gunde bitiriyordum.son 1 ay gunde 40 dakika yurudum hic eksiksiz.her gun merdiven inip ciktim egzersiz olsun diye. Sonuc dogumhaneye zor yetistim odada doguruyordum. Catala ciktigim gibi bebis doktorun elindeydi :)))

Uyku problemi çok yıprattı beni uyuyamiyorum, sürekli ama sürekli istemsiz sekilde dönüyorum yatakta, bu sefer de cok yorgun kalkıyorum. Garip rüyalar görüyorum, bağırarak ağlayarak uyanıyorum bebek nasıl duruyor tam bilmiyorum ama göbek deligimin sağı ve solu şiş vaziyette. Biri baş, biri popo gibi geliyor bana. Göbek deligim cukurda, iki kenarı dağ gibi resmen. Dolayısıyla asla iki yanima yatamiyorum, bebek yattığım taraftan yatağa oyle bi vuruyor ki, delip çıkacak sanıyorum. Sirt üstü yatinca da belim ağrıyor. Garip bi döneme geldim

Oo siz galiba biraz fazla yemişsiniz :)) günde ya da iki üç günde bir defa alıyorum ama şimdi siz oyle deyince bi korktum acıkcası

Yuruyusun cok fazla etkisi olduğuna inaniyorum normal dogumda. Ama bi se soyle bisey var mesela benim sancim aksam 9 da basladi ben ishaldir falan diye hic umursamadim ertesi sabah 10 da hastaneye gittim sancilarim 10 dakikaya inmisti. Ben hala yok ishaldir diyorum ciddi ciddi saflik gelmis.

Bugun buraya girmekte acayip sıkınti cektim. Alintiladiklarimda silinmis. Gunde 1 tane yemek sıkinti yaratmazda brn 3 4 adet dogum icin yemekten bahsetmistim onun icinde baya erken.
Kizlar birde bebegim sagda solda diyorsunuz ya benimki gezip duruyor bazen sagda bezen solda bazen gogsumun altina giriyor bazen kasiklarimda ben ne tarafa yatarsam oraya geliyor. Uyku sorunum hic yok masallah diyeyimde bir ara bardi su aralar bebekler gibi uyuyorum. Birdr az once tam anlamiyla rahim kasilmasi yasadim karnim degil kasiklarim sepsert oldu ve bacak aramla belime vurdu bele vurmasi iyi degil diye biliyorum hep oyle dedi etrafimdakiler doktora soylesem mi acaba ben 37ye kadar calisayim diyordum soylersem imkani yok vermez calisabilir raporunu

2 hafta önceden çakışabilir raporu aldım. Doğum zamanında işler çok karısacak galiba 37 yerine 35 te izne ayrılmış olucam

Bizde 4 hafta da 1 kğ almıştık bencede bebekler farklı sonuçta

Kizlar benim bi sorunum var iki uc gundur vajina kenarindaki kemikte agri var resmen adim bile atamiyorum boyle agri sanci yasayan var mi acaba

adalati bende almak istydm ama ne dozunu gordum nede tam ismini 20 lik mi 30 luk mu bilmyrm ble..
Ben 30luk kullandım gece uyumadan önce yarım tablet al demişti 1 hafta kadar kullandık 1hafkanın sonunda gerek kalmadığını söyledi kasılma sertleşme gibi durumlarda 1 tane yut bir tane de dil altı yap elinin altında olsun dedi ama bunu özeldeki doktor verdi ben tıp fakültesine de gidiyorum ordaki doktorum önermedi bir ara kararsız kaldım ama dediğim gibi sonrasında keşke dememek için kullandım. Tabi bu benim doktorumun tavsiyesi fakülte doktoru önermedi biz kullanmıyoruz dedi doktorunla konuş ona göre kullan bence

Adalat ciddi bir ilaç. Doktor kontrolünde kullanılması gerekir. Tüm ilaçlar doktor kontrolünde kullanılmalı tabii ama adalat hakikaten ağır bi ilaç. Ben de 30luk kullanıyorum. Önceki hamileliğimde de kullandım, bıraktıktan bir hafta sonra da doğum yaptım. Ciddi kasılmalarım vardı, mecburdum. Ama kullandığım dönemde kasılmalarıma ne kadar iyi gelmiş olsa da 2 kere tansiyonumun çok düşmesi yüzünden acillik olmuştum. Şimdi gene tedbirli kullanıyorum. Mesela dışarıda uzun işim varsa tek (hele ki oğlumu alıp) kesinlikle gitmiyorum, araba kullanmıyorum gibi. Doktorunuz vermeden kafanıza göre almayın derim ilacı. Mesela ben günde 2 olarak başladım, şu an 1 içiyorum. Bunu doktorum belirledi. Aynı ilacı aynı dozda tansiyon hastası olan annem kullanıyor.. Yani aslında tansiyon ilacı. Yan etkileri de prospektüsüne bakılınca korkutucu.. Kullanım süresi, mg değeri ve dozu doktor tarafından belirlenmeli. Doktorun reçete etmeden kullanma derim ben.
minik_oglum

Benim de donmus ve sola yaslanmis bu durumda sola donuk yatmak cok zorlasti sag tarafa yatiyorum bazen acaba illa sola yatmak konusunda direnmelimiyim yoksa saga da yatiyormusun sen de
Canim bende basindan beri hep sola yatiyrdm ama artk bebis izin vermiyr kemikleri batiyr bazen onu ezecem diye korkuyrm. Sirt ustude yatmk iyi degilmis oyle diyrlar. Artk sag tarafima yatmaya calisiyrm orda da arada batiyor inan bende şaşirdm ne yapcagimi. Uyku haram artk gece oturarak uyuyacaz

Ben de sol taraf agriyinca saga sag agroyinca sola donuyorum ama saga dogru yatinca icim hic rahat etmiyor agriya ragmen sola yatsam diyorum bu sefer de uyuyamama gerci saga sola donerken yine uyuyamiyorum isler karisik

Kızlar sabaha karşı ağrılarım başladı yine fitil kullandım biraz hafifletti. Doktordan geldim biraz önce nts de yine sancı çıktı Doktor suyun gelene kadar bekleyeceğiz yapacak bişey yok dedi. Korkma bebeğine bişey olmaz dedi. Moralim çok bozuk

Kızlar bizim hala ismimiz yok. Yulan hikayesine döndü. Kayınpederim Umut istiyor, babam Bilgehan istiyor. Eşim Ayaz istiyor. Ben Kerem veya Mirza istiyorum. Sonunçta 35. Haftaya giriyoruz isimsiz bir şekilde. Hazırlıklar bekleyişte, isim yazdırılacak çok şey var. Bütün hevesim kaçtı.

Doğuran bakacak olan sen ve eşin. İkiniz koyun. Başkalarına o hak düşmez bile. Bavanızda kayınbabanızda çok istitorsa bi tane bebek daha yapıp koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…