2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim cok sevindim sukurler olsun iyi haber verdin insallah zamanini bekler brbislerimiz

Benimde bu gun 32+0ama ben carsamba gidicem doktora doktorum izinli oldugu icin. Kontrollerde herhangi bir sıkinti cikmazsa 37ye kadar calismayi dusunuyorum

Kizlar kilolar bence bunyeye bagli gidecektir ben kilo konusunda pek beklentiye girmeyi dusunmuyorum cunku sonuc husran olabilir ben normalde hic kilo alamayan cok cabuk veren biri oldugum halde beklentiye girmemeyi dusunuyorum cunku etrafimda dogum kilosunu sonuna kdar veren hatta fazlasini veren sadece patronumun esi olduemzirenlerden cok aclik hissi oldugunu duyuyorum hep ozellikle ablam bu konuda cok muzdarip yani dogumdan 4 ay sonra kilo verilmesi bana mucize gibi geliyor

Canım ben 37nci haftaya kadar çalışabilir raporu aldım işim rahat istediğim zaman uyuyabiliyorum istediğim saatte işten çıkabiliyorum o yüzden 37ye kadar verdi raporu :)

selam kızlar,
bu kilo konusu kafamı çok karıştırıyor. ben hamileliğe 65 kilo ile başladım.
sonra kusmalardan dolayı 5 kilo verdim, 6 ayımla birlikte o 5. kiloyu geri aldım ve şu an yeniden 65 kiloyum. Şimdi ben hamilelikte şu ana kadar hiç kilo almamış mıyım yani

Ben de haftaya çarşamba 32+0 oluyorum.ogretmen oldugum icin bugun 10 günlük rapor aldım bugun hiç baslamicam.bel fıtığı var sol ayağımı zor çekiyorum yürürken.yrica bobreklerimde de büyüme başlamış riske atmak istemedim bebeği ve kendimi.dogum sonrası iznim bitince ücretsiz izin almayı düşünüyorum insallah

geçmiş olsun canım senin de geçerli bir sebebin varmış ayrılmak için Allah şifa versin

sicak suya limon sik ic canm aninda geciyor

Canim geçmiş olsun. Aman dikkat et ilerletmemeye çalış. Benim ilerledi ve antibiyotik surup vs kullanmak zorunda kaldım. Hala daha kullanıyorum.

Ben de öyleyim canım Boğaz'ım feci yanıyo öksürürken
Ben ıhlamur içtim kabul tarçın ve bal koydum içine ama hala kötüyüm
Çook teşekkür ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…