2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Her ay kan ve idrar tahlili yaptırıyor benim doktorum
Doktor zaten gelmedn tahlil yaptır gel diyo bana öyle götürüyorum
ben doktor istediği zaman baktırıyorum, şimdiye kadar toplamda 3 kere bakılmıştır.
Ben de Perşembe doktora gitmeden halledeyim yarın o zaman sağlık ocağına gidip , doktorla sonuclarla ilgili tekrar iletişime gecmek sıkıntı oluyo sonra, , sağolun

plasentada yaşlanma var dedi dr o nedenle 37 haftasında alacağız dedi..

Bende de yaşlanma vardı.
35. Haftda 3500 civarındaydı yaşlanma tespit edildi, 38. Haftada 3880 olarak alındı. Yaşlanma olmasa doktorum 4,500 - 5.000 civarı olur diyordu, 35ten sonra haftada yarım kilo bile rahat alınıyormuş.

Aynen katılıyorum, ben de 30 alıp 35 kilo verdim ama helvadır, tatlıdır, şeker, reçel, bal yemedim.
Bol su, protein ağırlıklı (hatta çakma dukan yapmıştım) beslenip şeker ihtiyacı için humana still tea içmiştim ki zaten süt arttırsın diye içiyordum, şekerli oralet gibi tadı var. Bi de ara ara incir, kayısı kaynatıp onları içerdim. Kızı da jimnastik oyun halısına yatırıp kendim de yanına devrilip plates lastiğiyle egzersizler yapardım. 3 ay sonra kontrole ve smear testine gidince doktorum şok olmuştu.
Şimdi de 24 kilo aldım, hiç takmıyorum, bilinçli olup emziriyorum diye yeri göğü yemezsek, sporu da bir şekilde hayatımıza sokarsak hepsi gider bence.

Aslında bende kiloyu dert etmezdim ama doktorumun başından uyardığı tansiyon riskinden dolayı dikkat etmeye çalışıyorum ama sadece çalışıyorum çünkü yapamıyorum

Kızlar bende calisabilir raporumu aldım cumartesi günü 37 ye kadar aldım ama sonrasında değiştirilebilir dediler bende 35 insallah 36ya kadar götürmeyi planlıyorum ama her geçen gün değişiyor insan benimde 38. Hafta sezeryan olcak bi sikiti olmazsa o güne kadar
şuan o kadar uygunumusuz ki bende bebeğimde normal doguma ama bel fıtığı nedeniyle normal olamicak dedi doktor

İyi akşamlar kızlar. Bugün işte çok yordum kendimi. Kasıklarım ağrıyor ve baskı var ayağa kalkamıyorum, bebek çıkacakmış gibi oluyor kalkınca. Dayanamicam sanırım 32.haftaya kadar. Rapor almayı düşünüyorum.

Ben sabah ve gun icinde cok iyiyim enerji doluyum ama aksam saatlerinde resmen kivraniyorum hele serviste eve giderken iyice kotu oluyorum sonra eve gelince yine birseyim yok anlamadim nasil birsey bu

Kızlar her ay kan değerlerinize baktırıyor musunuz? Yoksa doktor istediği sürece mi?
İdrar tahlilj muhakakk istedi şimdiye kadar.kan da iki aya bir bakıldı .ama artık kontrollerimiz 15 güne bir olcak ve her defasında idrar tahlili isteyeceğini söyledi enfeksiyon riskine karşı.

Ben de seni merak ediyordum.sen bu hafta rapor almadın mi.ben bugün sağlık ocağından 10 günlük rapor aldım,okuldan bir hafta için gelme hocam dediler o zaten gelmeyi o de düşünmüyordum.haftaya çarşamba doğum iznimiz başlıyor zaten inş.kendini yorma bence.

En güzelini yapmışsın canım ya. Ben çocuklar başıboş kalmasın doğum iznine kadar dayanayım dedim ama bugün anladım ki yok dayanamicam. Yarın bi idarecilerimle görüşüp çarşamba günü rapor almayı düşünüyorum bi haftalık. Doğum izni çalışamaz raporu aldığımız gün mü başlıyor, ertesi gün mü başlar canım ona göre rapor alayım şimdi.

Çalışamaz raporu aldığımız gün başlıyor canım.sen çarşamba günü rapor alırsan 7 günlük al.diger çarşamba da doğum izni raporunu baslatirsin

Kızlar benim 32+0 cuma günüydü 32+1de doktora gittim çalışabilir raporu için bana cuma mı başlatalım cumartesi mi diye sordular bunun ne gibi bi farkı var acaba bilen var mı ben hiç analmadım o 1 gün fark ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…