2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de Perşembe günü çalışabilir alıcam 32+0, ama Ekim ayı sonuna dayanabilceğimi pek sanmıyorum nefesim kesiliyo çok , bildiğiniz nefes darlığı çekiyorum şu ara =) analık izinlerim bitince doğumdan sonra yıllık izinlerimi kullanıp sonra da alabilceğim max düzeyde rapor almaya çalışıcam , sonra da herşey yolunda olursa maddi anlamda ücretsiz izin .. bebekle ne kadar vakit gecirebilirsem kardır, sonra da ömür boyu çalışmaya devam =)..

Ay çok sevindim canım. Rabbim hepimizin bebişini korusun inşallah .

canım analık izniyle ücretsiz izin arasına yıllık izin, rapor girdirebiliyor muyuz, girdirince 2 yıl süreli ücretsiz izin azalıyor mu ben bu konuları pek bilmiyorum da

canım analık izniyle ücretsiz izin arasına yıllık izin, rapor girdirebiliyor muyuz, girdirince 2 yıl süreli ücretsiz izin azalıyor mu ben bu konuları pek bilmiyorum da
onu ben de bilmiyorum tereddütteyim insan kaynaklarına bi sorayım hemen , mecbur sığmak zorunda yıllık izinler yanar yoksa gümbürtüye gider 35 gün , oturur ağlarım

Bugün nstye girdim kızlar. Dolu dolu 3 haftamız var eğer bu şekilde giderse dedi doktorumuz. Çok az kaldı sanki ve hazırlıklarım bitmiyor üstelik çok halsizim. Sizler ne alemdesiniz??
hangi hazırlıkların kaldı canım yardımcı olacak bir yakının yok mu benim çarşıya çıkacak halim kalmadı internetten halledecez kalanları

benim de 40 gün olacak yıllık izin, inşallah kıymazlar o kadar güne
evvet öğrendim, ücretsiz izin analık izninin bittiği gün 1 .gün sayılarak başlıyormuş, yıllık izin rapor vs hepsini alabiliyoruz analık izninden sonra, ancak ücretsiz izin süresi olan 2 seneden düşüyormuş o süreler, kesin bilgi =) yani analık izni bitti 40 gün kullandın ya yıllık iznini, ücretsiz izin sürenden düşecek o 40 gün

çok sağol canım ya çok makbule geçti

hangi hazırlıkların kaldı canım yardımcı olacak bir yakının yok mu benim çarşıya çıkacak halim kalmadı internetten halledecez kalanları
Ailem şehir dışında, kimsem yok şuan yaşadığım şehirde cnm. Bebek hediyelikleri takı yastığı kapı süsü ve giysi eksiğimiz var. Netten halledicem artık, yürümeye halim yok. Okulum da başladı geçen hafta. İyice zorlanıyorum, doğuma kadar gidicem mecburen.

KıZlar bizim bebiş 2.740gr olmuş. Kızım 3.530gr doğmuştu 37. Haftasında. Şuan ben 35. Haftaya girmişim ve daha ne kadar kilo alabilir ki 39. Haftaya kadar? O da maximum süre yani belki 38dE doğar belli olmaz

Canım tabiki de kilolar kendi kendine gitmiyor :)
Ben hemen yediklerime dikkat etmeye başladım lohusayım emziriyorum diye hiç gevşemedim
O yüzden 4 ayda 24 kilo verdim
Hem zayıflayacak hemde bolca süt yapacak beslenmeyi çocuk doktorunun tavsiyesiyle uyguladım
Hergün bolca protein ve 5 lt su içmemi söylemişti
O andan itibaren tatlı istediğim zaman sadece taze elmadan şekersiz komposto içtim bol bol
Bir de emzirirken inanılmaz su ihtiyacı duyuyorsunuz zorlanmadan rahat 5 lt su içiyordum her emzirmede ağzım kuruyordu

Elma kompostosuna bayilirim not aliyorum hemen kisinda bol bol elma oluyor. Ama yeme istegini insallah durdurabilirim simdi pek mumkun gibi durmuyor ama insallah icimdeki canavar cikinca durum degisir

Merhaba Bayanlar,

32+1 de kontrole gittim 1964 gr olmuştu, 37. haftada alınacak bebeğim kısmet olursa sizce kaç kilo kadar daha alır...

Birde gebelikte meme iltahaplanması yaşayan oldu mu? Hafta sonu kabus gibiydi hala sancım var dr antbiyotik verdi hafifledi gibi..

Ben bugün çalışabilir raporh aldım ucu acık tam tarih yazmadı doktor durumuna göre devam yada bitiririz dedi.

İstege baglı sezeryan mı zorunluluk mu var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…