2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
oo cok sevindim canim Allah anali babali buyutsun insallah nasil gecti dogumun benimde az kaldi sayilir tekrar gozunuz aydun canim

Amin çok teşekkür ederim canım :) normal doğum yaptım zaten oğlumda normal doğumdu.yine suni sancı verdiler sabah 10 da gittim öğleden sonra 16:30 da geldi kızım 38+3 te geldi kilosu normal kendiside çok şükür sağlıklı yalnız sütüm çok az moralim bozuk mama takviyesi yapıyorum sık emziriyorum doktor öyle istedi çok minik kendi mama kullanmak çok üzücü neyse sağlıklı olsunda

uzulme canim benim kizimdada sutum olmadi mecbur mama verdim.dogru sık sık emzirirsen sutun cogalir belki haslanmis brokoli havuc,bulgur pilavi tarhana corbasi sut yapiyor canim.geceleri nasil cok agliyormu prenses ne guzel sen kurtuldun benimkide dogsaydi :) kendine iyi bak canim bebiside öp yerime

Kızlar, biraz gereksizce karşıma çıktı ve normal doğum videosu izledim 2 tane. Sanırım en zorları denk geldi hayır izlemicem diyordum da gece gece nerden sardım başıma. Acaip bir korku sardı beni izleyince hani o kadar korktum ki karnım ağrıdı stres oldum. Normal doğum yapan arkadaşlar biraz anlatabilirler mi acaba deneyimlerini. İnsan bazen güzel olabilicek şeyleri duymaya ihtiyaç hissediyor sanırım

Hayirli sabahlar herkese
Ins guzel bir gun olsun hepimiz icin.
Benim dun aksamdan beri acayip baski var asagida sanki bebek cikacak gibi hissediyorum esim de yurtdisinda Aksama dogru doktor randevum var gerci ama aksama kadar da daha cok zaman var dun aksam bir arkadas benzer birsey yazmis acaba hamladim mi

Arkadaşlar çalışanlar için bir sorum olacak. 32. haftada rapor tamı tamına hangi gün alınması gerekiyor. İlk doğumumda doktorumun yanlışlığıyla 4-5 gün erken almıştım sonra ona bile üzüldüm malum özel sektör bebeğimle 1 gün fazla kalmak benim için önemliydi. Neyse bu sefer hata yapmayayım diye sorayım dedim size.

günaydın kızlar benimde hiç çatlağım yok şimdilik ama son haftalarda ne olur bilinmez belimde genç kızlıktan olanlar var sadece beyaz beyaz. bu arada sabah yere çamaşır askılığını düşürdüm şangur şungur etti tabi demir malzeme bebeğim bir zıpladı ki sormayın acayip oldum korkuttum çocuğumu

Kizlar cok kotu bogazim agriyr faranjit olmusum sabaha kadar öksürdum acaba bebege zarari varmi erken dogumaneden olurmu cok korkuyrm bugun doktora gidecem bogaz icin.

Selam kızlar doktordan yeni çıktık 29+6 yız kilomuz 1661 gr boyumuz 40 cm gelişimi 30+5 dedi önde ama kızlar bizim sezeryan olacak nasipse acaba benım haftama goremi olur yoksa bebeğin haftasıylamı olur bunu doktora soramadım daha erken diye :) sizin fikirlerinizi almayı istedim acıkcası

Kizlar gunaydin. Ben kacirdim mi bilmiyorum kanamasi olam bir arkadas vardi dun sabah. O bir sey yazdi mi merak ettim.
Su sicaklar bir gecseydi benimde derdim altimdaki varisler sicak havalarda iyice azıyor. Bu arada benim b12 im cok dusuk cikmisti hatirlayan olursa. 1 kutu ignem bitti gözümü actim cok sukur cok halsiz bırakıyormus beni. Guzel bir gun dileklerimle..

hic korkma canim benim kizim normal dogumla oldu inan insan o aciyi bile ozluyosun simdi ikinciye hamileyim ve kesinlikle yine normal dogum istiyorum dogum zamani geldigi zaman okadar guclu oluyosunki o an tek dusundugun sey bebegin biran once saglikli dogmasi

Doğumlar sata göre oluyor, benim kızım hep 3 hafta öndeydi sat 16 kasımdı kızım 6 kasımda alındı (38. Haftada sezaryen olduğu için, yaşlanması olduğu için vs.)
1 hafta önde olmak falan çok fark yaratmıyor ama 3-4 hafta önde olan bebekler iri olacaklarını gösteriyorlar sadece.

Ya kizlar bikin bölgenizi nasil temizliyorsunuz inanin karnim o kadar asagidaki hic bir sekilede yapamiyorum kuaförde gitmek istemiyorum bilemiyorum nasil yapacagimi

Anladım sata goreyse daha iyi o zamn acıkcası korktum bi an erkenden olacakmı diyede rahatlattınız Teşekkürler

ben hamile olmadan önce çok izlerdim ama hiç kötüsüne denk gelmedim sen nerden izledin ki videoları hatta bir tanesinde 5-6 tane kadın yan yana doğuruyorlardı o kadar kolaydı ki annem hep derdi ki acısı ağrısı unutulmasa 3 tane doğurur muydum diye ablamın da çok kolay oldu doğumun 3 gün öncesi muayenede açılması olmayan kadın 3 gün sonrasında 1 saatte doğum yaptı çıktı. gece uykuda çekmiş sancılarını sonra ishal oldum sanmış tuvalete git gel yine anlamamış sancıları anca sabah farkına varmış ben doğuruyorum galiba diyesonra nişanı gelmiş hastanede de suyu patlamış doktor gelene kadar açılması tamamlanmış ve doğum gerçekleşmiş inanılmaz sancı oluyor dedi ama o kadar korkulcak bir şey olmadığını da ekledi bizlerde inşallah bir avazda kurtulanlardan oluruz

Canım kesinlikle fafkediyor 1 gün bile hele de sezeryan olcaksan.32+0 da al bence.giden gün senden gidiyor

32+0 da Alman lazım tam olarak

Ya kizlar bikin bölgenizi nasil temizliyorsunuz inanin karnim o kadar asagidaki hic bir sekilede yapamiyorum kuaförde gitmek istemiyorum bilemiyorum nasil yapacagimi
geçenlerde oturdum ayna karşısına sir yaptım resmen rahatladım bende görmedim tam ama el yordamıyla başardım doktorum acıdan kasılman olur falan demişti ama inan acı bile hissetmedim nasıl olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…