2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kilo konusunu hiç açmayalım içler acısı durumdayım her hafta bir kilo alıyorum resmen 15 kilo ile tamamlarım diyordum ama pek mümkün görünmüyor
Engel olamadığım bir iştah var
Kontroller 2 haftaya dustu ya gecen guttigimde tartmadi haftaya tartilirim bakalim kac kilo aldim ama benim istahim pek kalmadi isteyerek yemiyorum bebek beslensin diye anca ama abur cubur ekmek vs hic gormuyor gozum

Kizlar ben asiri tuvalete cikiyorum bugun hem buyuk hem kucuk nedir bu anlamadim su icsem bile buyuk tuvaletimi yapiyorum ayrica isalim su icmeye korkar oldum normal mi acaba bu haftada
Canım usutmus olabilirsin,ayağına çorap giy kendini sıcak hissetsen bile.fafketmeden usutmus olabilirsin.ayrixa bebek çok baskı yapıyor artık.ben saat 10 dan beri 7-8 kez cikmisimdir WC ye.

Canım usutmus olabilirsin,ayağına çorap giy kendini sıcak hissetsen bile.fafketmeden usutmus olabilirsin.ayrixa bebek çok baskı yapıyor artık.ben saat 10 dan beri 7-8 kez cikmisimdir WC ye.
yok canım koruyorum kendimi artık ama dediğin gibi fark etmemiş olabilirim şükür ağrım sızım yok. benim bebiş hala dönmediğinden kasıklarıma çok vuruyor cumartesiden beri israr torbamı patlatacak diye korkuyorum o derece hareketli ama bu isal bugün çıktı normlade de olurdum ama sabahtan beri belki 6 kere yapmışımdır midemde bişi olmadığı halde korkuyorum doğum başlayınca için boşalır sebepsiz tuvalete çıkarsın diyorlar ya şükür ağrım sızım yokta doğuma yormuyorum ama aklıma geldikçe korkuyorum

Kilo konusunu hiç açmayalım içler acısı durumdayım her hafta bir kilo alıyorum resmen 15 kilo ile tamamlarım diyordum ama pek mümkün görünmüyor
Engel olamadığım bir iştah var
Şu ana kadar toplam 13 kilo aldım. Bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım. Biraz benden kaynaklandı son zamanlar diye dikkat etmedim yediklerime...

Şu ana kadar toplam 13 kilo aldım. Bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım. Biraz benden kaynaklandı son zamanlar diye dikkat etmedim yediklerime...
Bende 14 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum iştahım azalmadı ki hatta bu dönem bayağı arttı sürekli bişeyler arıyorum

Aslında konu çalıştırılmak değil izne ayrılabiliyorum ama bebek ultrasonda büyük göründüğü için doktor ileriki haftadan veririm iznini dedi yani doğum haftam otomatik olarak azalmış oluyo ama hallettim şükür özel hastaneye gittim ultrasona bile bakmadan son adet tarihime göre yazdı direk raporu bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım yani artık hazırlıklarımı tamamlayabilirim

Kızlar bu iştah açıklığı nolcak yahu sanki öğütücü var içimde zaten zorunlu olarak yatiyorum yediklerimin erimemesi lazım ama o kadar açım ki sabah akşam her zaman öyle geçiştiremiyorum da adamakıllı yemek istiyorum. Hiç adetim değilken gece yemek yemeye başladım, sonumuz hayrola

Bende 14 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum iştahım azalmadı ki hatta bu dönem bayağı arttı sürekli bişeyler arıyorum
Son ayda daha çok kilo alınıyormuş. Benim iştahım da bir değişiklik yok. Orta seviyede gidiyor :) yapacak bişey yok canım Doğumdan sonra veririz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…