2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlı olsun canım benim ikinci gebeliğimde nişan geldikten. 3 gün sınra doğumum oldu seninde inş rahat geçer sağ salim kavuşursun

Benimde bugun kontrolüm vardi arkadaslar. kizim tam hamilelik takvimiyle uyumlu 2.200 gram 47 cm. Sezaryen konusunu netlestirdim kafam rahat. 38 den sonra alacak yalniz. Bekledigimiz kadar bekleyelim diyor. 38 39 arasinda bir gunde olacak o zamana kadar acele etmezse bebis tabiki. İnsallah onumuzdeki ay burada hepimiz gazlardan, sutlerden bahsediyor olacağız.

Merhaba kızlar. . Ya bugün rafta tabak indirirken elimden kaydı 4 tabak yere düştü tabi düşerken karnıma carpti bebisin ayaklarının olduğu tarafa 2 si de kırıldı. . İnş. Bişey olmamıştır..doktora danısam mi bilemedim. Çok acimiyor ama düşerken çok sert mi oldu hatirlayamiyorum

Kızlar bende allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra meleğime kavusuyorum dua edin bi aksilik çıkmasın

Insallah cnm hayirlisiyla kavusursun meleğine insallah bir anca önce kucagina alırsın bebisini. Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle ve tum hamile arkadaslarımla..

Gecmis olsun cnm bisey olcaginı sanmam ama icin rahat edicekse doktorunu ara sor istersen..

Kızlar bende allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra meleğime kavusuyorum dua edin bi aksilik çıkmasın
Ay canım ya inşallah sıkıntısız hayırlısıyla dönersin yavrunla evinize
Kaç kilo olmuş hanımefendi :) minik savaşçı desem daha iyi olur

cimcime-
Hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah :) yalnız bir haftaya güvenme derim, ben oğlumda nişanım geldikten sonra 24 saat geçmeden doğum yapmıştım :)

bir garip oblomov
Canım korkutmak istemem ama tedbirli olmakta fayda var. Amniyon sıvısı da kokuludur. Son günlerdeki şikayetlerin de biraz dikkatli olmanı gerektiriyor. Bir de rahimdeki kasılmalar ile bağırsak hareketleri birbirini etkiler demişti doktorum. Yani mesela kasılman var ise bağırsakların hareketlenebilir, ya da ishal kasılmayı tetikleyebilirmiş. Bir doktorunla konuş istersen. Bu idrar kaçırma dediğin olayı, ishalini, sık tuvalete çıkmayı söyle bence.

Gün alıp doğuma şafak sayanlara da hayırlı olsun :) biz de bizim ufaklığı doğmasın diye ilaçlarla tutuyoruz :) 10gün sonra ilaçları keseceğiz inşallah, sonrası kısmet. Hayırla, sağlıkla gelir inşallah tüm kuzucuklar :)

Ay canım ya inşallah sıkıntısız hayırlısıyla dönersin yavrunla evinize
Kaç kilo olmuş hanımefendi :) minik savaşçı desem daha iyi olur
1545 gr olmuş cadı kızım çok şükür solunum da düzeldi sayılır şimdi bi kilo alması kaldı bide emmeyı öğrenmesi

Kızlar ya sizlerde açıklık kontrolü çatı muaynesi falan yapılıyor bende daha hic yok onlar sadece ultrasonla bakıyoruz plesanta iyi suyu iyi bebek iyi diyor ama benimde bu alt tarafta çatı mi oluyor orasi çok ağrı oluyor ayağa kalkarken yada çok ayakta kalınca normal onlar dedi gecistirdi benim doktor fazla rahat bu konuda sanırım moralim bozuluyor

Canim ya siz bahsediyorsunuz ya beyaz kokusuz falan diye.. benim ki sarımtırak oluyor ve hep böyleydi. .kokusuz nasıl olur ki illaki bi kokusu da oluyor ama rahatsız etmeyecek şekilde. .sizinki böyle değil mi.. aslında bayadir da idrar tahlili vermedim.

Kaynanan görümcen annen bacın vs yokmu kuşum. Olmadı temizlikçi tut senden ve bebekten kıymetli mi

1545 gr olmuş cadı kızım çok şükür solunum da düzeldi sayılır şimdi bi kilo alması kaldı bide emmeyı öğrenmesi
Güzel Asel'imiz annesinin göğsünü emmeye başladığı an bak nasıl tombik olacak. Rabbim evladından ayırması seni. Bu ilk ve son ayrılığınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…