2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar cumaya günümüzü aldık hayırlısıyla. Kavuşuyorum minik prensime son üç günümüz
Yihuuu çok heyecanlı
Ben de haftaya pazartesi yeni haftaya bebeğimle başlayacağım inşallah düşündükçe karnım ağrıyor heyecandan.

Coraspin kullananlar kimdi unuttum, ben dün son hapı aldım yani 7 gün önceden hapı kesmiş oldum. Clexane iğne devam ediyorum. Onu da perşembe son vuracağım kendime, 3 gün kala da iğneyi bırakmış olacağım doğumda komplikasyon olmasın diye. Allaha emanetler hepsi

Nişan ağrılı ve yoğun olarak mı geliyor iş yerinde gelirse panik yapmamak için soruyorum. Bir avazda doğurursunuz inşallah

Bende kundaktan yanayım aldım hazır ettim zaten. O hem daha güvende hissettiriyor kendilerini hemde elleriyle uyandırmıyorlar kendilerini. Yeni doğan için çok mantıklı.

merhaba hanımlar yarın 34+0 olacam bi sıkıntı yok suanlik ama hissettigimi gunden beri hep sağda bu kız orda top olup nefesimi kesiyor ve sağa yatınca deli gibi oynuyor şuana kadar hiç solda hissetmedim artık sağ tarafimda olması ufak ufak rahatsız etmeye başladı beni sürekli aynı yerde doğumdan sonra bile sağ tarafım sürekli oynayacak gibi geliyor bana var mı benim gibi olan

Hangi ilaçları kullanılıyorsunuz ben progestan iğne kullanıyorum gün aşırı 32. Haftadan sonra 3 günde bir dedi 34. Haftadan sonda tamamen bırakacakmışız siz 34 den sonrada mı devam ediyorsunuz

Hayırlı olsunnnnn Allah kolaylık versin. Güzel haberlerini alalım inşallah

Bende bu hafta aynı şeyi işittim doktorumdan. Aşırı rahat bir doktor. Ne kan tahlili ne idrar ne çatı muayenesi hiç bişi istemiyor. Ben soruyorum, sorun var mı ilaçları kullanıyormusum idrarda yanma var mı diyor bir sorun olmayıncada gerek yok diyor napayım

Kızlar benim doktorda alttan muayene yapmadı ama ultrasonla zaten baya aşağıya doğru açılma varmı su normal mi bunların hepsine bakıyor her gittiğimde

Benim doktorum da bakmadı gerçi daha erken ama hemşiresine sordum 37-38 falan bakıyoruz dedi benim zaten ilki normal doğum olduğumda çatı muayenesi olmaz direk son haftalar açıklığa bakılır dedi bakalım hayırlısı

Çok teşekkürler aciklayıcı yorumun için . Anladım. Benim de tam 32+0 olacak yarin. Her hangi bi devlet hastanesi verir mi acaba . Kendi doktorumà götüremez hemen eşim . Anca Persembeyı bulur onu napcam bakalim

Selam hanımlar. Çok ağrım var. Karnımdaki sertlik geçmiyor. Kasıklarım ve belim ağrıyor. Dr. Nst çekti sancı az çıktı ama ağrım geçmedi. Ne yapmalıyım?

Çok teşekkürler aciklayıcı yorumun için . Anladım. Benim de tam 32+0 olacak yarin. Her hangi bi devlet hastanesi verir mi acaba . Kendi doktorumà götüremez hemen eşim . Anca Persembeyı bulur onu napcam bakalim
Dr.un 32 ye göre düzenler sen onu takma kafana. Kendi dr.un verir rapıru.

Selam hanımlar. Çok ağrım var. Karnımdaki sertlik geçmiyor. Kasıklarım ve belim ağrıyor. Dr. Nst çekti sancı az çıktı ama ağrım geçmedi. Ne yapmalıyım?
Bol dinlen.uzan . Ve . Dikkat et gaz sıkışma si olabilr. Yani wc ihtiyacını gider ve ayaklarını sıcak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…