2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Mesleğin ne canım ne iş yapiosin merak ettim masallahhhhh iyi calismssin bugüne kadar. Ben hayatta gidemezmisim

Kizlar bende bugpn bir garip agri oldu vajina ve makat bölgedine acayip baski gelip gitti. Snaki icten bisey disa dogru bastiriyomus gibi.... sizdede oluyomu bu tür seyler?

Kizlar bende bugpn bir garip agri oldu vajina ve makat bölgedine acayip baski gelip gitti. Snaki icten bisey disa dogru bastiriyomus gibi.... sizdede oluyomu bu tür seyler?

Banada cevap veren olcakmi???? Kendi kendine yaziorum....

Benimde oluyor sanırım herkesin oluyordur. Doktora sordum normal dedi. Çocuk bir tarafa toplanıp sertleşip sancın olursa haberim olsun dedi. Onun dışında ayağa kalktım oturdum şuram buram ağrıdı diye kendini sıkma bunlar olacak şeyler dedi. Benim kızımda elinin sürtüyor anlattığınız gibi. Vurmak değil resmen sürterek dolaştırıyor

Allahım bu uykusuz geceler beni bitiriyor. Hiç derdim yokmuş gibi birde dişim ağrımaya başladı şu kadarcık gün kala çürüdü sanırım dişim, o kadar da dikkat ettim yaa

Aynı durum bende var. Afedersin sanki 100 kilo yükü şeyime ve makat bölgeme koymuşlar. Yürüdüğüm oturduğum uzandığım her pozisyonda aynı acı. Bebeğin başı 3 haftadan beri aşağıda. Bugün yoğun sıvı akıntı ve ağrı ile gittim dr.uma. beni ebeye gönderdi amniyon sıvısı mı diye. Ebe baktı muayene ederken ağlıyacaktım resmen. Amniyon sıvısı değil yoğun servikal akıntı dedi normalmiş. Ardından nst ye girdim. Sancım sık ama minik çıktı. İnan şu saat oldu. Karnım sepsert ve ağrıdan kıvranıyorum. Üşütmüş değilim bu arada

Ben epiduralle normal dogum yaptim evet sadece aci hafifledi ve yuruyebiliyordum. Bunda ise dr ile normal dogum olursaa epiduralle yapmak istedigimi belirttim. O da bana nasil istersen oyle yapariz. Epiduralde olur spinalde olur dedi. Ama spinal dedigin gibi tamamen agriyi kesiyorsa sanciyida durdurur ve bu durumda normal dogum imkansiz olur. Dr bana normal dogum icin onerdigine gore sanirim o da tamamen kesmiyor diye düşünüyorum. Hic arastirmadim spinali bir bakmak lazim aslında.

Normal olursa en az 1, sezaryen olursa 2 gece kalinir. Ben bu zamana kadar normal dogum yapip ayni gun taburcu olan duymadim. Belki de hastaneden hastaneye değişiyordur.

cimcime- Hadi hayirlisi olsun canim. Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etain. Kolay bir normal dogum olur insallah. Benimde nisanim geldikten 7 saat sonra dogum başladı. Belki 1 haftayi bulmayadabilir:)))

Bende 2 gundur agridan agliyorum. Bu nasil bir kasik baskisidir yurutmuyor yatirmiyor bacagim felc olmus gibi ustune hic basamaz oldum. Hayret ediyorum ya kizimda hic boyle olmamıştım. Cuma kontrol gunumuz kesin sezaryen olacaksam 37yi bile beklemek istemiyorum Dayanamiyorum ben psikolojim bozuldu son 2 gunde. Saat olmus sabahin 4.30u agridan uyuyamiyorum

Geçmişe çook geçmişe gittim az evvel. İlk üye olduğum günlere...hamile kalamayaşım o günki psikolojim yazdıklarım....
O kadar kötü hissetmişim ki o dönemlerde neler yazmışım...
Şuan ezan okunuyor.
Rabbim sen hiçbir kadını evlatsızlık ile yada evladı ile sınama.
İsteyen herkese hayırlı sağlıklı e lat nasip et.
Karnımızdaki evlatlarımıza bizi kavuştur.
Şuan evladı küvezde olan tüm annelerin göğsünü kucağını boş koyma.evlatlarına tez zamanda kavuştur.
Amin...

Allahım bu uykusuz geceler beni bitiriyor. Hiç derdim yokmuş gibi birde dişim ağrımaya başladı şu kadarcık gün kala çürüdü sanırım dişim, o kadar da dikkat ettim yaa
Kalsiyum ilacı kullanıyormusun? Çocuğun senden kalsiyumu alma zamanı tam ondanda olabilir. Kullanmıyorsan bugün bir eczaneden al kullanıyorsan da şu iki gün dozu arttır bir bak ağrın nasıl. Benimki geçmişti inşallah seninki de geçer.

CNım sen kalsiyum ve magnezyum olarak hangisini kullanıyorsun

Ayyy ne güzel bebiskolar yavas yavas gelme sinyalleri vermeye baslamis doğumu yakin olanlara hayirli doğumlar olsun inşallah hepimize RABBİM minnoslarimiza kavusmayi nasip etsin sağlıklı sıhhatli

Günaydın kızlar
Ya benim karnım bi tuhaf göbeğimin altı resmen boş mideme toplanıyor en son doktor bile bunun ne işi var burda dedi :) o kadar komik duruyor ki
Ama otururken yatarken kalkerken sürekli sıkıntı oluyor kaburgalarıma inanılmaz baskı yapıyor nefes alamıyorum bazen birde bi yerlerini sürtüyor kaburgalarıma canım çıkıyor resmen

Benimki bas aşağı donmus ama kaburgalarimda muthis baski var benimde oturunca canim yaniyor sola uzanincada canim yaniyor minnaklar kuklaya cevirdi bizi resmen daha gelmeden asker olduk

Benimki bas aşağı donmus ama kaburgalarimda muthis baski var benimde oturunca canim yaniyor sola uzanincada canim yaniyor minnaklar kuklaya cevirdi bizi resmen daha gelmeden asker olduk
Benimki yan yatıyor karnım o yüzden kare :)
Ayy daha neler yapacaklar parmak kadar olacaklar ama bizleri o minik parmaklarında çevirecekler :)

Gunaydınlar kızlar. Daha yeni temizligi bitirdim ki avizeleri felan hep silmişti annemler. Ama hava sogudu ve camları bile açmadığım halde eve karasinek doldu. Her tarafa pisliyorlarsinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…