2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın Kızlar
Öğretmen arkadaşlara bişey soracam süt iznimiz olduğu zaman nöbet tutma zorunluluğu var mı?
24 ay nöbet yazılmıyor hemşire polis adliyecilere. Ama öğretmen nasıldır bilemiyorum. Sınıf öğretmeni iseniz hani yarım gün çalışıyonuz ya belki yazarlar. Ama branş öğretmeni iseniz yazmazlar ya

Benim minnoşun da kafası aşağıda. Popişi midemin altında bide böle kaldırıyo popişi sepsert oluyo :)

Günaydın Tatlı Annişler :)
34 haftadayım kısmetse kızım gelecek. 37.haftaya kadar çalışacağım ama ayaklarım oldukça şişiyor her akşam tuzlu su ve masajdan fenalık geldi bu hafta itibar ile el ve yüz şişmeside başladı napcamı bilemediim bu ödemler için öneriniz varmı dır ??

Tuzu tamamen çıkar hayatından ve bol su iç kuşum. Başka çaresi yok

Günaydın Kızlar
Öğretmen arkadaşlara bişey soracam süt iznimiz olduğu zaman nöbet tutma zorunluluğu var mı?
Günaydın canım bizde süt izni diye bişey yok malesef sadece mesai usulü çalışanlarda var benim bildiğim rehber öğretmenlerde mesela bi de bebek 1 yaşını doldurana kadar nöbet tutmuyoruz 1 yaşından sonra tutuluyor

Bu arada izinde olmak ne güzel bişeymiş ya sabah kalktım kzımı okula bıraktım market işlerimi hallettim şimdi geldim çay koydum kahvaltı yapıcam sonra da dinlene dinlene evdeki işleri halledicem yarın temizlk var evde sonra yavaştan çanta hazırlamaya başlatım artık ayyy ikinci olmasına rağmen çok heyecanlı

Ben her akşam ayaklarımı kalbimden yukarı olacak şekilde dinlendiriyorum çok şükür beni hiç zorlamadı ve gün içinde babet gibi düz ayakkabılar giymemeye çalışıyorum spor ayakkabı giyiyorum sürekli

Benim de öyle sürekli yukarda şok oluyorum bazen. Oğlum ağzıma kadar çıkacak mısın diyorum. Göğsümü sıkıştırıyor çünkü

Benim de öyle sürekli yukarda şok oluyorum bazen. Oğlum ağzıma kadar çıkacak mısın diyorum. Göğsümü sıkıştırıyor çünkü
Dışardan komik duruyor ama değil mi
Canım kilon ne alemde aynı gidiyorduk seninle benim kilo aldı başını gitti valla 79.5 kiloyum maalesef

Benimde öyle canım.şişiyor sürekli. Ödemden midir bilmiyorum ellerim uyuşuyor

Branş öğretmeniyim canım. İnşallah yazmazlar çünkü ben sadece öğlene lkadar çalışmayı düşünüyorum. Bebeği kv bakacak ben de ne kadar az ders verirlerse isteyecen

Ödemden ben epeydir müzdaripim. Tuzu kestim hayatımdan birde günde 3 litre su içiyorum. Akşamları yarım saat yürüyüş diyorlar ama çok tembelim ben onu yapamıyorum. Yaptıklarım iyi geldi ama tamamen geçecek diye ümit etme. Gene elim yüzüm şiş ama hareketlerimi engelleyecek kadar değil..

Dışardan komik duruyor ama değil mi
Canım kilon ne alemde aynı gidiyorduk seninle benim kilo aldı başını gitti valla 79.5 kiloyum maalesef
Evet derste bazen kendimi kaybedip seyrediyorum ittirdiği zaman. Kiloyu hiç sorma canım. Tayindi taşınmaydı derken hep simit poğaçalarla geçti benim . Hedef 75ti ama 80küsur şimdi. Bakalım daha benim 5haftam görünüyor gibi

Benimde hedef güya 77 idi ama nerde 80 de kalsam çok şükür dicem 16 günüm kaldı benim bakalım ne olacak bu kalan günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…