2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İlk Kizimdaki nst sonuçlarıma baktım da çok düsukmus.. arada baya fark var..galiba sancı bunlar..Ayy ben hazırlıklarımi tamamlayayim en iyisi. Bi sürprizle karsilasabilirim. Sezeryan olucak zaten
Ama daha erken.

Kilo alımı da mı gerideydi peki? Yani genel bir gerilik mi vardı gelişiminde?Benim bebeğin tek sorunu boyu kısa görünüyor haftasına göre 3 hafta geride hep son 3 haftadır.kilosunda kafa gelişimde genel gelişimde bir sıkıntımız yok çok şükür

Aynen canm sen hazırlıklarını yap ne olur olmaz bu yaramazların işi belli olmuyor benimde dün sancıyla gitmeme rağmen dümdüz bi nst vardı.

Sanırım hissediyor çocuklar birseylerin değişmeye başladığını benim oglumda 2 yasında 3 ay önce bırakıp ağzına sürmedigi memeyi tekrar emmeye başladı doğunca daha neler yapıcak allah bilir.

Benimkinin boyu hep 2 hafta geriden geldi. Benim de eşim minyon, ona çekti herhalde dedim. Sonra birden gününün önüne geçti. Bunlar tahmini değerler zaten.

Oğlumda 2015 eylül annelerinde bi arkadaşımız vardı. Bebeğin gelişimi geriden geliyordu, kilo alımı da yavaştı ölçümleri de iyi çıkmıyordu. Kızcağıza tee hamileliğin başlarında heyet raporu vermişlerdi bu bebek sağlıksız alalım diye, doğsa da ya sakat olur ya yaşamaz demişlerdi.. Annesinin de sağlık problemleri vardı, hep en kötüsünü anlattı çevresi annesi bile aldır demişti.. Aylarca ağladı. Kaybedeceğim diye düşündüğünden hiç hazırlık yapmadı. Doktor doktor gezdi. Hep en kötülerini söylediler. En sonunda bebek kilo da almıyor, bir an önce alalım diye sezeryanla aldılar bebeği. Ama maşallahı var sadece nazlı bi kızmış ufaklık. Minyon ve zayıf doğdu ama hemencecik taburcu olup eve çıktılar ve sağlıkla da büyüdü Yani demem o ki içini ferah tut. İnşallah birşeyi yoktur. Bugüne kadar riskli görmediği şey bugün mü riskli olmuş yahu :) genetik faktör sadece anne babadan da olmaz ki, benim anneannem ortalama bir boyda dedem ise dev gibi adamdır ama teyzem ise ufacık minyon bişe. Hatta sen evlatlıksın diye kızdırırlarmış annemler teyzemi o derece fark var boyda düşün :)

ilk deneyimde herkese olan şey bebişin hareketlerini hissetmemek sanırım bende hiç hissetmemiştim birde elime buton verdiler hareket ettiğinde bas diye 20 dk da 4-5 kere bastım kimine emin olamadım görevli kız oh bebeğin amma hareket etmiş ama sen neden basmadın demişti. bende kapıtta görünüyor madem ne verdiğiniz bunu elime dedim sırf stresti benim için o butona basmak sanki benim basmama bağlıydı sonuçlarbenim 34. haftada 25-30 arası çıktı 36. haftamda hiç çıkmadı sancı

İnş harekettir canim..benim dediğim gibi 4 kez çıkış var 60 üstü bi kez de 100 u geçiyor. Ben de buton yoktu bu arada

Sizin sorununuz olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın tabi ki keyfi değil ama en iyisini doktorunuz bilir sanırım...Umarım rahat bir şekilde sonlanır hamileliğiniz :)
Hepimizin canım inşAllah. Rabbim sağlıklı şekilde kavuştursun bizleri.

Bana buton fln vermediler hiç. 4 kezdir giriyorun bişi yokk

Herseyden once saglik diyoruz ama yurek iste geride onde vs denildiginde hop oturup hop kalkiyo benimde erken dogum riski progesyan nidilat derken sukur bu haftaya gelsim ama simdi de bebegim zayif kilo alimi yavasladi biraz iki gun once 2320 gramdi dr israrla bisi yok olabilir diyo boyu normal sukur ama icim benimde tedirgin oluyo Rabbim korusun onlari saglikla sihhatle bize nasip etsin hepimizin hakkinda hayirlisini yazsin insallah arkadaslar

utkumuz şimdi kontrolden çıktım ve hemen sana yazmak istedim. Haftalarımız aynı benim bebişin fl de 6.5 çıktı kilosu 2440 gr. Doktor iri bir bebek olmayacak dedi. Bu senin için avantaj doğumun kolay olur dedi. Yani boyuna da kilosuna da normal dedi. Benimki de 33 haftalarda görünüyo ama doktorum bunu kesinlikle endişelenecek bir durum olarak görmedi.

Herkes kilo boy konuşuyor :)) bende şimdi doktorfan çıktım bir haftada 600gr Alır mi bir bebek anlamıyorum ya hecen hafta 2800idi şimdi 3400 gr çıktı ben sook :s
Canım ben hiç ama hiç güvenmiyorum artık bu ölçümlere. 29.haftada 2 hafta önde demişti doktor kilosu baya öndeydi. Bugün de iri bebek olmayacak dedi 2 hafta geri çıktı :)

Herkes kilo boy konuşuyor :)) bende şimdi doktorfan çıktım bir haftada 600gr Alır mi bir bebek anlamıyorum ya hecen hafta 2800idi şimdi 3400 gr çıktı ben sook :s
Alıyolar canım benim de öyle ben de iri olmasından şikayetçiyim normal doğuramıcam diye 35. Haftada 3 kilo demişti doktor haftaya kontrolüm inş çok fazla almaz o zamana kadar Gerçi 200-300 gram oynayabiliyo ama doktorum sezeryan diye tutturursa diye korkuyorum

Benim de 8 gun arayla 600 gram fark çıkmıştı. Ama bu 8 günde 600 gram aldığı anlamına gelmez dedi. Yani ortalama değerler bunlar

İlk Kizimdaki nst sonuçlarıma baktım da çok düsukmus.. arada baya fark var..galiba sancı bunlar..Ayy ben hazırlıklarımi tamamlayayim en iyisi. Bi sürprizle karsilasabilirim. Sezeryan olucak zaten
Ama daha erken.
Zikzaklar uzun sivri ise sancidir cnm.

Canım ben hiç ama hiç güvenmiyorum artık bu ölçümlere. 29.haftada 2 hafta önde demişti doktor kilosu baya öndeydi. Bugün de iri bebek olmayacak dedi 2 hafta geri çıktı :)
Benimde hala kafa çapı önde gidiyormuş haftaya cati muayenesinde belli olacak insallah sezeryan olmaz yada hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…