- 11 Kasım 2009
- 698
- 243
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.041
İlk Kizimdaki nst sonuçlarıma baktım da çok düsukmus.. arada baya fark var..galiba sancı bunlar..Ayy ben hazırlıklarımi tamamlayayim en iyisi. Bi sürprizle karsilasabilirim. Sezeryan olucak zatenKızlar ben de muayeneden geliyorum ilk kez nst ye girdim. Hiç hareket hissetmedim. Uyudu zannettim.nstye sokan kişi agrin var mi dedi hayir dedim çok hareketli görünüyor o zaman buraya göre dedi ben de hiç hareket hissetmedigimi söyledim. Neyse doktora götürdüm. Bu neeee yarın mi alıyoruz dedi sakayla karisik ben panikledim tabi.. Ağrı hissetmiyorum hareketten dolayi böyle çıkmıştır dedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Ben hareket hissetmedim.sonlarına doğru bi kez kasilma hissettim.kağıttaki en yüksek değerler 65 60 bi de kasilma gibi hissettiğim zaman 100 aşmış. .baya hareketli bi sonuç. Zikzaklari çok. Sizin sonuçlar nasildi
Kilo alımı da mı gerideydi peki? Yani genel bir gerilik mi vardı gelişiminde?Benim bebeğin tek sorunu boyu kısa görünüyor haftasına göre 3 hafta geride hep son 3 haftadır.kilosunda kafa gelişimde genel gelişimde bir sıkıntımız yok çok şükürCanım bence emin olmak için docente yönlendirmesi daha iyi, daha ayrıntılı bakarlar içiniz rahat olur.Sağlıkla gelir inş.. Benim kızım 2.230gr 45 cm doğdu son aylarda 3hafta geriden geldi, 38. Haftada suni sancıyla normal doğdu, çok şükür sarılık bile olmadı
Aynen canm sen hazırlıklarını yap ne olur olmaz bu yaramazların işi belli olmuyor benimde dün sancıyla gitmeme rağmen dümdüz bi nst vardı.Kızlar ben de muayeneden geliyorum ilk kez nst ye girdim. Hiç hareket hissetmedim. Uyudu zannettim.nstye sokan kişi agrin var mi dedi hayir dedim çok hareketli görünüyor o zaman buraya göre dedi ben de hiç hareket hissetmedigimi söyledim. Neyse doktora götürdüm. Bu neeee yarın mi alıyoruz dedi sakayla karisik ben panikledim tabi.. Ağrı hissetmiyorum hareketten dolayi böyle çıkmıştır dedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Ben hareket hissetmedim.sonlarına doğru bi kez kasilma hissettim.kağıttaki en yüksek değerler 65 60 bi de kasilma gibi hissettiğim zaman 100 aşmış. .baya hareketli bi sonuç. Zikzaklari çok. Sizin sonuçlar nasildi
Sanırım hissediyor çocuklar birseylerin değişmeye başladığını benim oglumda 2 yasında 3 ay önce bırakıp ağzına sürmedigi memeyi tekrar emmeye başladı doğunca daha neler yapıcak allah bilir.Doguma az kaldi sukur.. bol bol dinlenmek gerek.. bebekler bizi cok yoracak.. Kizim 2 bck yasinda bu aralar cok huysuzlasti hircinlasti cok uzuluyorum ona.. bebek daha dogmadi bu halde bebekten sonra bizi neler bekliyr gorecez. Rabbim guc kuvvet verir ins ikisine de yetebileyim.
Benimkinin boyu hep 2 hafta geriden geldi. Benim de eşim minyon, ona çekti herhalde dedim. Sonra birden gününün önüne geçti. Bunlar tahmini değerler zaten.Kilo alımı da mı gerideydi peki? Yani genel bir gerilik mi vardı gelişiminde?Benim bebeğin tek sorunu boyu kısa görünüyor haftasına göre 3 hafta geride hep son 3 haftadır.kilosunda kafa gelişimde genel gelişimde bir sıkıntımız yok çok şükür
Ben boyunun kısa olmasina değil de başka bir sorun çıkarsa,varsa diye üzülüyorum.yoksa benim boyum 172 eşim 190 ,bebeğin boyunun kısa olmasına bile ihtimal veremiyorum bizim boyları düşününce ama sonuç ortada
Kızlar ben de muayeneden geliyorum ilk kez nst ye girdim. Hiç hareket hissetmedim. Uyudu zannettim.nstye sokan kişi agrin var mi dedi hayir dedim çok hareketli görünüyor o zaman buraya göre dedi ben de hiç hareket hissetmedigimi söyledim. Neyse doktora götürdüm. Bu neeee yarın mi alıyoruz dedi sakayla karisik ben panikledim tabi.. Ağrı hissetmiyorum hareketten dolayi böyle çıkmıştır dedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Ben hareket hissetmedim.sonlarına doğru bi kez kasilma hissettim.kağıttaki en yüksek değerler 65 60 bi de kasilma gibi hissettiğim zaman 100 aşmış. .baya hareketli bi sonuç. Zikzaklari çok. Sizin sonuçlar nasildi
İnş harekettir canim..benim dediğim gibi 4 kez çıkış var 60 üstü bi kez de 100 u geçiyor. Ben de buton yoktu bu aradailk deneyimde herkese olan şey bebişin hareketlerini hissetmemek sanırımbende hiç hissetmemiştim birde elime buton verdiler hareket ettiğinde bas diye 20 dk da 4-5 kere bastım kimine emin olamadım görevli kız oh bebeğin amma hareket etmiş ama sen neden basmadın demişti. bende kapıtta görünüyor madem ne verdiğiniz bunu elime dedim sırf stresti benim için o butona basmak sanki benim basmama bağlıydı sonuçlar benim 34. haftada 25-30 arası çıktı 36. haftamda hiç çıkmadı sancı
Hepimizin canım inşAllah. Rabbim sağlıklı şekilde kavuştursun bizleri.Sizin sorununuz olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın tabi ki keyfi değil ama en iyisini doktorunuz bilir sanırım...Umarım rahat bir şekilde sonlanır hamileliğiniz :)
Bana buton fln vermediler hiç. 4 kezdir giriyorun bişi yokkilk deneyimde herkese olan şey bebişin hareketlerini hissetmemek sanırımbende hiç hissetmemiştim birde elime buton verdiler hareket ettiğinde bas diye 20 dk da 4-5 kere bastım kimine emin olamadım görevli kız oh bebeğin amma hareket etmiş ama sen neden basmadın demişti. bende kapıtta görünüyor madem ne verdiğiniz bunu elime dedim sırf stresti benim için o butona basmak sanki benim basmama bağlıydı sonuçlar benim 34. haftada 25-30 arası çıktı 36. haftamda hiç çıkmadı sancı
valla zaten gereksiz saçma bişi makine ölçüyorken ne gerek var her seferinde tutuşturuyorlar elimeBana buton fln vermediler hiç. 4 kezdir giriyorun bişi yokk
Canım ben hiç ama hiç güvenmiyorum artık bu ölçümlere. 29.haftada 2 hafta önde demişti doktor kilosu baya öndeydi. Bugün de iri bebek olmayacak dedi 2 hafta geri çıktı :)Herkes kilo boy konuşuyor :)) bende şimdi doktorfan çıktım bir haftada 600gr Alır mi bir bebek anlamıyorum ya hecen hafta 2800idi şimdi 3400 gr çıktı ben sook :s
Alıyolar canım benim de öyle ben de iri olmasından şikayetçiyim normal doğuramıcam diye 35. Haftada 3 kilo demişti doktor haftaya kontrolüm inş çok fazla almaz o zamana kadarHerkes kilo boy konuşuyor :)) bende şimdi doktorfan çıktım bir haftada 600gr Alır mi bir bebek anlamıyorum ya hecen hafta 2800idi şimdi 3400 gr çıktı ben sook :s
Benim de 8 gun arayla 600 gram fark çıkmıştı. Ama bu 8 günde 600 gram aldığı anlamına gelmez dedi. Yani ortalama değerler bunlarHerkes kilo boy konuşuyor :)) bende şimdi doktorfan çıktım bir haftada 600gr Alır mi bir bebek anlamıyorum ya hecen hafta 2800idi şimdi 3400 gr çıktı ben sook :s
Zikzaklar uzun sivri ise sancidir cnm.İlk Kizimdaki nst sonuçlarıma baktım da çok düsukmus.. arada baya fark var..galiba sancı bunlar..Ayy ben hazırlıklarımi tamamlayayim en iyisi. Bi sürprizle karsilasabilirim. Sezeryan olucak zaten
Ama daha erken.
Benimde hala kafa çapı önde gidiyormuş haftaya cati muayenesinde belli olacak insallah sezeryan olmaz yada hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyelimCanım ben hiç ama hiç güvenmiyorum artık bu ölçümlere. 29.haftada 2 hafta önde demişti doktor kilosu baya öndeydi. Bugün de iri bebek olmayacak dedi 2 hafta geri çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?