2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın ben geçen hafta kontrolümde psikolojimin iyi olmadığını anlatırken oooo takılma sen iyisin ne hastalar var hatta vaginismus olup normal doğuran hastalar var takılma dedi bana

Canım bende odaya geldiğim de 4 saat dikiş yerime kum torbası koydular 4 saat sonra sonda çıktı ve yürütmeye başladılar

canım benimde büyük ihtimalle sezeryan olacağı için ben ebelere sordum pijamadan ziyade gecelik getir dediler 1 tane daha gecelik alacağım ve bol bol iç çamaşırı dediler

Canım inşallah ya şu anda pek bir hareket yok. Bizim ailenin çatısı dar ablalar kuzenler hiç biri normal doğuramadı. Acaba bu benide etkiler mi? Ya da bu işler genetik mi bilmiyorum. Yaşıyıp görücez artık.

Yeni hesap açmıştı canım Aslında yazabilir inş bi sıkıntısı yoktur sancısı da vardı galiba hayırlı haberlerle geri döner inş

Günaydın ben geçen hafta kontrolümde psikolojimin iyi olmadığını anlatırken oooo takılma sen iyisin ne hastalar var hatta vaginismus olup normal doğuran hastalar var takılma dedi bana
gerçekten doğum yaklaştıkça insanın psikolojisi bozuluyor bide bu durum olunca kara kara düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Dün raporumu çalışamaza çevirmek için hastaneye gittim ve bir kez daha anladım ki Dr var Dr var gerçekten. Ben özel muayenehaneye gidiyorum Dr. M 32.haftada yurtdışındaydı mecburen bi hastaneye gittim orada ki Dr bana bu çocuk çok iri normal doğum yapamazsın bana diyet yap dedi ki sadece 6 kilo almama rağmen alttan çatı muayenesi yaptı canımı çok yaktı sonrasında kendi Dr. Ma Muayeneye gittim adam bana bebek çok normal boyu kilosu diyete gerek yok dedi niye böyle dedi Dr dedi. Takılma herşey normal normal doğum içinde bekleyeceğiz şu an şartlar normal dedi
Dün yine hastaneye çalışamaz raporu almak için yine aynı kadına gitmek zorunda kaldım bu seferde aaa bebek normal doğum pozisyonu almış bi sıkıntı görünmüyo ama suyun sanki biraz fazla sen bi şeker tahlili yaptır v.s. Bi ton bişey söyledi yine. Ben kendi Dr. M ne derse ona uyuyorum ve bir kez daha Dr seçimimden dolayı şükrediyorum özel hastane Dr ları niyeyse git hemen şu tahlili yaptır bunu yaptır eyvah modu na giriyorlar çoğu artık ticarethaneye dönmüş özel hastanelerin. Niçin hamile insanları böyle korkutuyorlar anlamıyorum açıkcası

ablam 2 sene önce doğum yaptı ağustosun 12sinde randevusuna gidiyor ne açıklık ne başka bir şey doktor ayın 21ine kadar bekleyelim olmadı sezeryan olacaksın diyor ve 2 gün sonra ablam normal doğumla bebişini kucağına alıyor randevusundan 1 gün sonra gece sürekli tuvalete gitmeye başlamış ve o arada sancı çekmiş haberi yok o sanıyor ki isalin verdiği rahatsızlık yani hiç belli olmuyor bu işler dediğin gibi yaşayıp göreceğiz

gerçekten doğum yaklaştıkça insanın psikolojisi bozuluyor bide bu durum olunca kara kara düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Amin ben ilk düşüğümde de bu Dr a gitmiştim erkek Dr. M ve o zaman da dedim Dr. N yanından çıkarken adama sarılacaktum o kadar rahatlattı ki beni hala da öyle sürekli anlatıyor motive ediyo daha beni 1 kere alttan muayene etmiş değil telkinleri çok güzel çok şükür iyi ki karşıma çıktı

Günaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibi bebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.

canim benim ablamn bebegi gecen sene 43 cm dogdu. bi sikinti da soylemediler gayet saglikli dendi suan bi sorunu da yok belki minyon bir bebektir

Bennnnn. 1.5 sene boyunca hemde. Sonrasinda normal dogum yaptim cok sukur ondan sonra hicbir problemim kalmadi.

benim de 2 hafta gerideydi en son fl , yarın kontrol merakla beklemedeyim

Günaydın arkadaşlar...
Geçmiş yazılarda alıntılıyamadım arkadaşlar ama sanırım E Esther_ arkadaşımızdı SAT a göre 37. haftada alınmasını istemişsin sanırım ama bence böyle düşünmeyin çünkü erken doğan bebek için anne karnında bir gün dışarıda ki 20 güne eşit diyorlar...
İçeride ne kadar kalırsa gelişimi, bağışıklık sistemi, enzimleri o kadar gelişiyor öyle olmasa yoksa doktor 37 den sonra her önüne geleni alır ki bu bebeği düşünmek değil annenin kendi rahatlığını düşünmesi anlamına geliyor ve 8 ay sabretmişiz bir 3 hafta daha sabrederiz kızlar sıkmayın canınızı

C
canım hemen canının sıkıp karalar bağlama bi görüm bakalım diğer doktora bana da bak doktorum kist var demişti bebekte 10 gün sonra gittim yok dedi yanılabiliyolar bi de diğer iki çocuğun kaç cm doğdular her bebek bir olucak diye bişey de yok aytıca canını sıkma gönlünü ferah tut doçente görün bakalım ne diyecek

Ultrason cihazı tahmini rakam verirki neden boyle bişey dediler anlamadım hemnbenım arkadasım kızını 43 cm de dogum yaptı bence bi hata olmalı

Küçük oğlum 53 cm doğmuştu 38+2 de.buyuk oğlum 33+5 te 42 cm doğmuştu.kafam karıştı daraldim valla.doktor bir de bebeğin duruş pozisyonundan dolayı kemiği yamuk görünüp eksik olcuyor da olabilirim dedi.her ihtimali söyledi özetle.
Ultrason cihazı tahmini rakam verirki neden boyle bişey dediler anlamadım hemnbenım arkadasım kızını 43 cm de dogum yaptı bence bi hata olmalı
Bilemiyorum canım,doktor zaten çok şükür bir eksiklik organ gelişiminde fln bulamadı,genetik faktörlüdur ama yine de bu doçent görsün dedi.ayrica doçent te kendinin arkdasiymis.esim de diyor ki o doçente hasta göndermiş para kazandırmış oluyor içini ferah tut Dior.bilemedim valla,insalalh kötü bir durum yoktur.yuzduk yüzdük kuyruğuna geldik,bu saatten sonra üzülüp erken doğumu tetiklemek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…