- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.001
Günaydın ben geçen hafta kontrolümde psikolojimin iyi olmadığını anlatırken oooo takılma sen iyisin ne hastalar var hatta vaginismus olup normal doğuran hastalar var takılma dedi banagünaydın kızlar benim biraz özelce bir sorum olacak vajinismus olup da normal doğum yapan var mı aranızda veya çevrenizde. bebek konusunda hassasiyetleri olduğu için vajinismus sayfasına yazamıyorum. ben tedavi oldum doktor da sorun olmaz dedi ama sürekli bunu düşünüyorum normal doğumu çok istiyorum yaşayan biri varsa bişeler duymaya ihtiyacım var biraz
Canım bende odaya geldiğim de 4 saat dikiş yerime kum torbası koydular 4 saat sonra sonda çıktı ve yürütmeye başladılarGunaydin arkadaslar,
Yeni gunun hayirli olmasi dileklerimle.
Sezaryen dogum yapan annislere bir sorum olacak. Acaba sonda ne zaman cikariltiliyor? Cantama 1 gecelik 2 pijama takim koydum ama tek gecelik yeterli gelir mi gelmez mi onun endisesine dustum. İlk dogumum normal oldugu icin sonda vs olmayinca rahatlikla pijamaya gecis yapabilmistim. Bunda tecrubem yok.
canım benimde büyük ihtimalle sezeryan olacağı için ben ebelere sordum pijamadan ziyade gecelik getir dediler 1 tane daha gecelik alacağım ve bol bol iç çamaşırı dedilerGunaydin arkadaslar,
Yeni gunun hayirli olmasi dileklerimle.
Sezaryen dogum yapan annislere bir sorum olacak. Acaba sonda ne zaman cikariltiliyor? Cantama 1 gecelik 2 pijama takim koydum ama tek gecelik yeterli gelir mi gelmez mi onun endisesine dustum. İlk dogumum normal oldugu icin sonda vs olmayinca rahatlikla pijamaya gecis yapabilmistim. Bunda tecrubem yok.
Hayirli sabahlar
Begumsav canim ben ilk gebeligimde son haftalar birak rahimagzi inceligini 5 cm acikla geldim yavrum sunni sanciyla 40. Hafta dogdu. Her vucut farkli normalde simdiye kadar azalmali ama birden de dusup acilma olabilir sen endiselenme
Yeni hesap açmıştı canım Aslında yazabilir inş bi sıkıntısı yoktur sancısı da vardı galiba hayırlı haberlerle geri döner inşAyni dusuncedeyim. O kadar sey paylastigimiz arkadasimizi bir anda dislamak gibi oldu zannimca. O anlik endise ve panikle hic aklina bile gelmemistir rahatsiz olabilecek arkadaslarin oldugu. Olumsuz bir kisiligi olsa gecen burada agzini bozan vatandas gibi cirkeflesecekti. Ama oyle biri olmadigi icin su an yazmaktan da vazgececek diye uzuluyorum. İnsallah dusundugum gibi olmaz. Aslinda kimse kotu birsey soylemedi ama herkes hassas durumda iste hos gorelim birbirimizi insallah.
gerçekten doğum yaklaştıkça insanın psikolojisi bozuluyor bide bu durum olunca kara kara düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaGünaydın ben geçen hafta kontrolümde psikolojimin iyi olmadığını anlatırken oooo takılma sen iyisin ne hastalar var hatta vaginismus olup normal doğuran hastalar var takılma dedi bana
ablam 2 sene önce doğum yaptı ağustosun 12sinde randevusuna gidiyor ne açıklık ne başka bir şey doktor ayın 21ine kadar bekleyelim olmadı sezeryan olacaksın diyor ve 2 gün sonra ablam normal doğumla bebişini kucağına alıyor randevusundan 1 gün sonra gece sürekli tuvalete gitmeye başlamış ve o arada sancı çekmiş haberi yok o sanıyor ki isalin verdiği rahatsızlıkCanım inşallah ya şu anda pek bir hareket yok. Bizim ailenin çatısı dar ablalar kuzenler hiç biri normal doğuramadı. Acaba bu benide etkiler mi? Ya da bu işler genetik mi bilmiyorum. Yaşıyıp görücez artık.
Amin ben ilk düşüğümde de bu Dr a gitmiştim erkek Dr. M ve o zaman da dedim Dr. N yanından çıkarken adama sarılacaktum o kadar rahatlattı ki beni hala da öyle sürekli anlatıyor motive ediyo daha beni 1 kere alttan muayene etmiş değil telkinleri çok güzel çok şükür iyi ki karşıma çıktıgerçekten doğum yaklaştıkça insanın psikolojisi bozuluyor bide bu durum olunca kara kara düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
canim benim ablamn bebegi gecen sene 43 cm dogdu. bi sikinti da soylemediler gayet saglikli dendi suan bi sorunu da yok belki minyon bir bebektirGünaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Bennnnn. 1.5 sene boyunca hemde. Sonrasinda normal dogum yaptim cok sukur ondan sonra hicbir problemim kalmadi.günaydın kızlar benim biraz özelce bir sorum olacak vajinismus olup da normal doğum yapan var mı aranızda veya çevrenizde. bebek konusunda hassasiyetleri olduğu için vajinismus sayfasına yazamıyorum. ben tedavi oldum doktor da sorun olmaz dedi ama sürekli bunu düşünüyorum normal doğumu çok istiyorum yaşayan biri varsa bişeler duymaya ihtiyacım var biraz
benim de 2 hafta gerideydi en son fl , yarın kontrol merakla beklemedeyimGünaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
canım hemen canının sıkıp karalar bağlama bi görüm bakalım diğer doktora bana da bak doktorum kist var demişti bebekte 10 gün sonra gittim yok dedi yanılabiliyolar bi de diğer iki çocuğun kaç cm doğdular her bebek bir olucak diye bişey de yok aytıca canını sıkma gönlünü ferah tut doçente görün bakalım ne diyecekGünaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Ultrason cihazı tahmini rakam verirki neden boyle bişey dediler anlamadım hemnbenım arkadasım kızını 43 cm de dogum yaptı bence bi hata olmalıGünaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Küçük oğlum 53 cm doğmuştu 38+2 de.buyuk oğlum 33+5 te 42 cm doğmuştu.kafam karıştı daraldim valla.doktor bir de bebeğin duruş pozisyonundan dolayı kemiği yamuk görünüp eksik olcuyor da olabilirim dedi.her ihtimali söyledi özetle.C
canım hemen canının sıkıp karalar bağlama bi görüm bakalım diğer doktora bana da bak doktorum kist var demişti bebekte 10 gün sonra gittim yok dedi yanılabiliyolar bi de diğer iki çocuğun kaç cm doğdular her bebek bir olucak diye bişey de yok aytıca canını sıkma gönlünü ferah tut doçente görün bakalım ne diyecek
Bilemiyorum canım,doktor zaten çok şükür bir eksiklik organ gelişiminde fln bulamadı,genetik faktörlüdur ama yine de bu doçent görsün dedi.ayrica doçent te kendinin arkdasiymis.esim de diyor ki o doçente hasta göndermiş para kazandırmış oluyor içini ferah tut Dior.bilemedim valla,insalalh kötü bir durum yoktur.yuzduk yüzdük kuyruğuna geldik,bu saatten sonra üzülüp erken doğumu tetiklemek de istemiyorumUltrason cihazı tahmini rakam verirki neden boyle bişey dediler anlamadım hemnbenım arkadasım kızını 43 cm de dogum yaptı bence bi hata olmalı
Canım 65 kusurlerde, çarptığımda 45.5 cm yapıyor sen söyleyince farkettim.doktor 44-45 cm dedi boyuna.utkumuz ultrason kağıdındaki fl değeri kac? Bunlar hep tahmini rakamlar. Tabii ki başka doktora git ama canını sıkma. Abim 48 cm doğmuş, su an 187 boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?