2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayni endişe vende de var sezertan der diye normal bir bebek haftada 200 250gr alıyor son ayları die okudum. Hayırlısı olsun artık herkes icin

Valla doktorunuzu tanimiyorum ama bana da esinizin soyledigi mantikli geldi. Docent te gorsun madem iciniz rahat etsin ama hiiic sanmiyorum bir sorun olacagini. . Demisti dersiniz:)

Canim böyle işte..
kalp atışları nasıl düzenli çıkmış benim oğlum hiç durmuyoır içinde ya aşağıya kayıyor ya yukarı çıkıyor sürekli karnıma bağlanan şeylerin yerini değiştirmek zorunda kalıyor görevli kişi. ve aşağıdaki zigzaglar benim genelde kağıdın altındaki değerlerde olduğu için çok anlamasam da baya bişiler var gibi geldi bana

1 haftada baya fazla geldi bana benim oğluş 2400den 2 haftada 3100 oldu o bile çok geldi
Kaynanam eşimin 5 kg doğduğunu iddia ediyor bende dalga geciyordum beş kg bebek mi dogar diye :)) Eger bu şekilde kilo almaya devam ederse vayy halime:))) seninki de haftada 350gr almış gibi muz kilo aldırış derler bu hafta çok muz yedim bulantıma iyi geliyor diye ısın sırrı muz da mi bilmiyorum :)))

Kalp atışlarında düzenli olmasını uyumasina bağlıyorum dicem çünkü Hiç hareket yoktu. Acaba hareket ettirsem mi diye düşündüm ama dokunmadim. Oyüzden sancı diye dusunuyorum. Ama hissetmemem garip ağrı eşiğim yüksek falan degil..bilmiyorum yani..haftaya bakalım ne olucak tabi acele etmezse

Slm kızlar doktordan geldim şimdi bende
Ultrason istemedi son zamanlarda sık ultrason önermiyorum dedi hiperaktivite olabilirmiş kesin olmamakla beraber çünkü son haftalar beyin gelişimi tamamlanıyor dedi bende ısrar etmedim
Haftaya cuma günü saat 10 da Doğuma gircem Allah izin verirse

bende 8 ayda hiç muz tüketmedim desem yeridir ama yerli muzlar çıktığından beri yiyorum son 2 haftada baya yedim sanırım o yaradı

ay çok heyecanlı hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına al bebişini

Hadi insallah simdiden saglikla kucagina almak nasip olsun. Az buz sey mi ya bir annenin omrunun en guzel gunu. Allah acilarini gostermesin.

Eki Görüntüle 2057257 bir kismini kestim gostermek icin
Canim teşekkür ederim sen de paylaştığım için. Evet benimki daha bile yüksek. .baktı ama çok konuşamadık misafiri vardı. Şakayla karışık yarın mi alıyoruz dedi
.agrin yoksa harekettendir haftaya tekrar bakalım gününe karar verelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…