- 13 Mayıs 2017
- 160
- 95
- 13
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.021
benim düştü ama stresle artıyor geri hemen.doktorumu aradım 140/90 olunca gel dedi.oldu ama ilaç içtim geçmezse gideceğim birazdan senin son durumun neAynı şeyleri yaşamışız ama ben bir gün önce yaşadım ve alfametle düşmedi hemen tansiyonum o yüzden yatış yaptırdılar.bende iki doz celestone oldum.şeker yükseltiyormuş bende gebelik şekeri çıktığından benim şekerimi çok yükseltti. Sizde gebelik şekeri yoksa bile aklınızda olsun bir baktırın.39 u beklemek istiyorum ama riske gireceksede erken alınmasına karşı değilim..hakkımızda hayırlısı olsun. Buarada geçmiş olsun
canım minyon bebiştir. Bende plasentam aşağıda diye Prof a gidiyorum benim bebişte minyon ölçümleri hep geriden geliyor, Prof hep diyor aileden birine çekmiş minyon felan diye, hiç Canını sıkma.Günaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Hayatta en nefret ettiğim, tuylerimi diken diken yapan şey, gerek yokken hastayı korkutup bir takım tahlillere veya doktorlara mecbur bırakmak! Allah merhametli doktorlarla karsilastirsin. Gerçekten çok hassas oluyoruz. Doktorun iki dudağı arasına bakıyoruz. Güvenmek çok önemli. Benim doktorum normal kan tahlili girişini bile kendi hastanesine yapmıyor. Kağıda yazıp elime veriyor, nerden istersem yaptırıp götürüyorum. Hmm ben emin olamıyorum sonuçtan bi de burada yaptir dese, koşa koşa yaptırırım. Internette okuyorum, rahim ağzı benden çok daha iyi olan hastalara günlerce yatış veren doktorlar varCanım 65 kusurlerde, çarptığımda 45.5 cm yapıyor sen söyleyince farkettim.doktor 44-45 cm dedi boyuna.
canım benim de 32 de gittiğimde bacak kemiği 2 hafta geri çıkmıştı ama doktor hemen endişelenme bu zamana kadar normal gidiyordu başka belirtisi de yok dedi takip edelim bakalım dedi 34 te tekrar gittiğimizde sadece 2 gün geriydi normal olmuş dedi inşallah seninki de böyle bir durumdurGünaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Âmin canım,aslında bu vakte kadar doktorumdan memnunum ama bu konuda çok panikledi,beni de panikletti haliyle.bende zaten 30.haftadan sonra doktora gitme fobisi var.buyuk oğlumda kontrole diye gitmiştim 33 .haftada ,paldır küldür sezeryan alındım.bu olay piskolojimi o kadar çok etkiledi ki,şimdi her kontrole gittiğimde inan ayaklarım geri geri gidiyor, korkuyorum,dualar ede ede giriyorum doktora.bugun de allak bullak oldum,tansiyonum düştü resmen.ellerim.ayaklarim buz gibi halaHayatta en nefret ettiğim, tuylerimi diken diken yapan şey, gerek yokken hastayı korkutup bir takım tahlillere veya doktorlara mecbur bırakmak! Allah merhametli doktorlarla karsilastirsin. Gerçekten çok hassas oluyoruz. Doktorun iki dudağı arasına bakıyoruz. Güvenmek çok önemli. Benim doktorum normal kan tahlili girişini bile kendi hastanesine yapmıyor. Kağıda yazıp elime veriyor, nerden istersem yaptırıp götürüyorum. Hmm ben emin olamıyorum sonuçtan bi de burada yaptir dese, koşa koşa yaptırırım. Internette okuyorum, rahim ağzı benden çok daha iyi olan hastalara günlerce yatış veren doktorlar varcok hassas olduğum bir konu
İnsallah canım öyledir,kötü bir durum yoktur@
canım minyon bebiştir. Bende plasentam aşağıda diye Prof a gidiyorum benim bebişte minyon ölçümleri hep geriden geliyor, Prof hep diyor aileden birine çekmiş minyon felan diye, hiç Canını sıkma.
Canım sıkma canını ya bak gör farklı bi doktora göründüğünde her şey yolunda diyecek. Benim kuzenim 40.haftasında 45 cm bebek doğurdu şu an 9 aylık ve gayet de sağlıklı sadece minyon bir bebek muhtemelen seninki de öyledir. Herhangi bi sendrom vs.olsa daha erken haftalarda belli olmaz mıydı zaten.Günaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Benim farklı sağlık sorunlarım var canım. Vertigo hastasıyım ve atak geçiriuorum. İlaçta alamıyorum. Keyfi değil yaniGünaydın arkadaşlar...
Geçmiş yazılarda alıntılıyamadım arkadaşlar ama sanırım E Esther_ arkadaşımızdı SAT a göre 37. haftada alınmasını istemişsin sanırım ama bence böyle düşünmeyin çünkü erken doğan bebek için anne karnında bir gün dışarıda ki 20 güne eşit diyorlar...
İçeride ne kadar kalırsa gelişimi, bağışıklık sistemi, enzimleri o kadar gelişiyor öyle olmasa yoksa doktor 37 den sonra her önüne geleni alır ki bu bebeği düşünmek değil annenin kendi rahatlığını düşünmesi anlamına geliyor ve 8 ay sabretmişiz bir 3 hafta daha sabrederiz kızlar sıkmayın canınızı
Canım bende gerinme de yok. Dr.u aradım nst için gidecem. İçimde bi his doğacam gibi sanki.Bende de durum böyle canım pozisyonuna göre hareketleri değişiyor bazen çok hareketli bazen sadece gerilme şeklinde oluyor doktora sordum normal artık bi problem Yok diyor
K
Canım sıkma canını ya bak gör farklı bi doktora göründüğünde her şey yolunda diyecek. Benim kuzenim 40.haftasında 45 cm bebek doğurdu şu an 9 aylık ve gayet de sağlıklı sadece minyon bir bebek muhtemelen seninki de öyledir. Herhangi bi sendrom vs.olsa daha erken haftalarda belli olmaz mıydı zaten.
İnsalalh kötü bir durum yoktur.gelisimi 32.haftaya kadar hep önde gidiyordu ki kafasi hala önde gidiyor kilo alımı da iyi dedi doktor çok şükür.utkumuz canım sıkma canını 45 cm çok küçük bi rakam değil gebelik takviminde 47 cm yazıyor olması gereken ki bu bir ortalamadır bi sorun olsaydı bu zamana kadar mutlaka ortaya çıkardı Allah’ın izniyle hiç bişey yoktur sen yarın yine de doçente git doktorun arkadaşı para kazansın diye göndermiştir diye düşünmeyin
O da 2. Üyelik sebebiyle kapatıldı galiba tam anlamadım. Ama yanlış hatırlamıyorsam akıntısı balı gibi tarif etmeye çalışmıştı kimse alamayınca koymuştur ben bile bali rengi nasil olur diye baktım netten. Paylaştığı fotoyu görmedim ama inş durumu iyidir. Çünkü herkesin burda bişeyler sormaya ihtiyacı oluyor..Yeni hesap açmıştı canım Aslında yazabilir inş bi sıkıntısı yoktur sancısı da vardı galiba hayırlı haberlerle geri döner inş
Ben hala hastanedeyim çıkarmadı doktorum hala takip istiyor. Geceye doğru 11-6 lara düşmüştü şimdi gene yükseldi 14-8 e çıkmış. Şekerde 160. Bu akşam çıkarıcak mı bilmiyorum, bu gidişle erken doğuma alıcaklar galiba benibenim düştü ama stresle artıyor geri hemen.doktorumu aradım 140/90 olunca gel dedi.oldu ama ilaç içtim geçmezse gideceğim birazdan senin son durumun ne
Benim farklı sağlık sorunlarım var canım. Vertigo hastasıyım ve atak geçiriuorum. İlaçta alamıyorum. Keyfi değil yani
Canim inş. hiç bir sorun yoktur. Benim doktor boyunu hiç soylemiyor bile..Günaydın kızlar doktordan geldim haberler pek iyi değil gibibebeğin bacak kemiği hala 3 hafta geride .35+1 deyim 32+1 çıktı bacak kemiği.koluna da bi bakayım dedi kol da 32+1 çıktı. 44 cm dedi boyuna.kilo maasallah iyi 2600 olmuş.ama boy gelişimi neden böyle dedi,bir cücelik sendromu ismi söyledi,öyle de olsa göğüs kafesi ve alnı önde olurdu dedi,,öyle bir durum da yok dedi.seni ben bir doçent e yönlendireyim,isin içinden çıkamadım,,içimiz rahat etsin dedi.dedi.saat 6 ya randevu aldım çok canım sıkkın.
Ben boyunun kısa olmasina değil de başka bir sorun çıkarsa,varsa diye üzülüyorum.yoksa benim boyum 172 eşim 190 ,bebeğin boyunun kısa olmasına bile ihtimal veremiyorum bizim boyları düşününce ama sonuç ortadautkumuz benim boyum 175, türk kadın standartı 160 bildiğim kadarıyla. Bundan az ya da fazla olan da var. Gelişiminde genel olarak bir sorun yoksa bence üzüldüğüne değmez.
Canım bence emin olmak için docente yönlendirmesi daha iyi, daha ayrıntılı bakarlar içiniz rahat olur.Sağlıkla gelir inş.. Benim kızım 2.230gr 45 cm doğdu son aylarda 3hafta geriden geldi, 38. Haftada suni sancıyla normal doğdu, çok şükür sarılık bile olmadıÂmin canım,aslında bu vakte kadar doktorumdan memnunum ama bu konuda çok panikledi,beni de panikletti haliyle.bende zaten 30.haftadan sonra doktora gitme fobisi var.buyuk oğlumda kontrole diye gitmiştim 33 .haftada ,paldır küldür sezeryan alındım.bu olay piskolojimi o kadar çok etkiledi ki,şimdi her kontrole gittiğimde inan ayaklarım geri geri gidiyor, korkuyorum,dualar ede ede giriyorum doktora.bugun de allak bullak oldum,tansiyonum düştü resmen.ellerim.ayaklarim buz gibi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?