2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
utkumuz geçmiş olsun canım bi sorun çıkmamasına sevindim değerler bir anda değişir benim bebeğim de iki haftada 5 cm birden uzamış ondan önce daha yavaş gidiyordu sende de Eminim öyle olacaktır
Soruna gelince tam 38+1 de Doğum olacak canım bugün tam 37+0 ım buradaki takvim sanırım 3 ya da 4 gün önde gidiyor

Benim 22.haftadan beri sürekli kasilmam var. Bazen 10 dk içinde 5 kere oluyor, bazen 5 saat hiç olmuyor. Doktorum bana düzenli aralıklarla olursa gel demişti. Bi saat tut istersen

Canim bende de oluyor birden bebek kasiliyr kasiklarima vuruyr bende sabahi bekliyrm yarin gidecem ins.

Dün sabahtan beri siteye giremedim. Gün belli olmuş sanırım hadi gözün Aydın canım. Benimde cumartesi günü belli olacak. Sanırım benimde önümüzdeki hafta olacak doğumum. İnşallah kolay sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza....

Kızlar bisi sormak istiyorum size reflü yatağı alan var mı ben almayı düşünüyorum herkese çok övgüsünu duydum ama cesit çeşit var kiraz çekirdeklisi düz kafa yastığı olan birde normal olanlar var alan var mı aranızda hangisini aldiniz yada daha önce kullanan var mi

Bebek hareket etmiyor diye dr.a gittik. Nst çekildi normal. Dr.baktı ultrason ile normal dedi. Vajinal muayene yaptı hatta açıklık için. İğrenç bir an idi çok utandım. Bunun yanında canım yandı hala yanıyor.
Dr. Bu gece hareket etmez ise gel hemen dedi ama şuan iyi vuruyor.
Haftaya perşembe yine kontrol var. O zmn karar verecek tam doğum tarihine.
Şimdiden stresliyim. Bi geçse şu günler.

Beni sağlıkocağına çağırmıştı ilgili hemşirem

2 saatte bir sagiyorum canım bi hastaneye gittiğim saatler 2 buçuk 3 saatı geciyor o kadar
2 saatte bir sagiyorum canım bi hastaneye gittiğim saatler 2 buçuk 3 saatı geciyor o kadar
Iyi yapiyosun canim ben aksatiyorum bazen hastanede araya girince cok zaman geciyor bisey daha sorcam sana ya bebegini dogumdan kac gun sonra aldin kucagina ne zaman emzirmeye basladin

Ben aldım ve doğduğundan beri de kullanıyorum, çok memnunum. Moje nin çok amaçlı reflü yastığından almışım hatta :)

Sağol canım amin evet gününü saatini aldık tuhaf duygular içindeyim heyecan korku hem hemen geçsin istiyorum günlerin bi taraftan azıcık daha dursun diyorum
Bakalım senin Doğum ne zaman aramızda 2 gün var

Iyi yapiyosun canim ben aksatiyorum bazen hastanede araya girince cok zaman geciyor bisey daha sorcam sana ya bebegini dogumdan kac gun sonra aldin kucagina ne zaman emzirmeye basladin
2 hafta içinde kucağıma aldım canım 1600 olunca yavaş yavaş memeyi ağzında beklettik alışsın diye şimdi uyanık olunca 2 3 kez emiyor sonra yoruluyo meme ağzında uyuyo

Sancı cıktı ama düzensiz korkulacak bişey yok dedi. catı muayenesi yaptı ama acılma yok dinlen güzelce dedi döndük eve
Geçmiş olsun. Senin doktorun elif hanım mıydı? Kendi doktorun mu nöbetçiydi? Kendi doktoruna nasıl ulasiyorsun? Ben hiç acil durum yaşamadım, doktorumun numarasi falan yok. Birsey olursa hastaneye giderim, nöbetçi doktorun kanaatine göre kendi doktoruma ulaşırlar diye düşünmüştüm. Ama son ay artık her an herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…