2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Derler ki isim kadermiş. Hakikaten de öyle. Sen karar versen bile son anda ne bilim rüya felan görüyosun yada bişi oluyo değişiyo. İnşallah içine sinen güzel bir isim bulursun canım

Saat 5ten beri ayaktayım. Resmen uykuda terlemekten gribim yeniden başladı. İnanılmaz terliyorum kafayı yicem bu gidişle. Tuvalete kalktım bi daha uyuyamadım
O terleme bendede bir kac defanoldu bende grip falan dedim ama cok sukur olmadım acaba hormonalmiki

Günaydın kızlar hoşgeldin canım bursa olduğuna çok sevindim bakalım bebekler dogunca neler paylaşılacak lohusa stresiyle sen kendine ki bak gerisini boşver allah yardımcımız olsun zor zamanlar bu son zamanlar

Bence doktorunun dediğine güvenip sakin kal :) evet doğum yaklaştıkça serviks kısalırmış ama herkeste aynı uzunlukta olamaz. 2.5 altını riskli kabul ediyorum dedi doktorum, dinlenmeni istiyorum dedi sadece. 2nin altına düşerse tekrar konuşuruz dedi.
Oğlumda ilacı bıraktığımda doğum olmuştu evet ama bu da hem bünyesel hem de o anki durumla alakalı bence. Ben oğlumda 20li haftaların ortalarında doğum riski ile hastanede yatmıştım mesela. Son aylarımı neredeyse tamamen yatarak geçirmiştim, en azından evden çıkmıyordum.. 2 haftada bir kontrole gittim o zaman tüm hamileliğim boyunca. O zaman daha riskliydi durumum yani. Şu an ikimizin de doktoru ne çok sıkı ne çok rahat yaşamamızı söylememiş. Biraz da riskli dönemleri atlattıkları için sanırım daha rahatız. Gerilme :) doktoruna güven derim İlacı bıraktığından değil ama stres de doğumu başlatır allah korusun..

kardelen1748 benim 19.haftada serviksim 2.5 cm idi. Dikiş ile bu güne dek geldim. Progestan ve istirahat rahim ağzını sertleştiriryor. Keza bu rahim ağzı seni sadece dinlenme ile birlikte 2 3 hafta atar.
Bu haftalardan sonra rahim ağzı silinmesi yumuşaması incelmesi ve kısalması normal.
Relax ol canm

Uuuww benim kurtuluşum yok o zaman 3300 dü geçen hafta , sancıda çıkmıştı ama ben hissetmemiştim hafifti demek. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Senin randevum bugündü sanırım randevu saatinden biraz erken git canim nst falan giriyoruz ya diger turku dün tam randevu saatinde gittim içeriye girmem 1.5saati buldu. Hayırlı haberlerle gel canim

Kızlar benimde bir sorum olacak. Bebekler kaçıncı hafatdan itibaren hızlı kilo alıyordu. Son haftalardan bahsediyorum.
Bulgur muz kaşar yemekten gınaa geldi tiksinmeye başladım yahu

Saat 5ten beri ayaktayım. Resmen uykuda terlemekten gribim yeniden başladı. İnanılmaz terliyorum kafayı yicem bu gidişle. Tuvalete kalktım bi daha uyuyamadım

Aynı dert bende de var gece bi uyanıyorum yastık ıslanmış tişörtüm ıslanmış o derece terliyorum yaklaşık bir aydır böyle

canım tekrar aramıza dönmene sevindim senin saygın başkalarına örnek ve ders olur diye umuyorum demek gelen akıntı nişanmış hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Kızlar benimde bir sorum olacak. Bebekler kaçıncı hafatdan itibaren hızlı kilo alıyordu. Son haftalardan bahsediyorum.
Bulgur muz kaşar yemekten gınaa geldi tiksinmeye başladım yahu
Günaydın herkese
Canım tam olarak şu haftadan sonra diye bilmiyorum ama bizim tam kilo alma zamanımız şimdi, yemeye devam hamilelikten sonra süt olur hepsini veririz inş.

Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Ben hiçbir zaman saygımı bozmadım. Hepinizi kardeş olarak gördüm. Hep öyle kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…