- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.141
Derler ki isim kadermiş. Hakikaten de öyle. Sen karar versen bile son anda ne bilim rüya felan görüyosun yada bişi oluyo değişiyo. İnşallah içine sinen güzel bir isim bulursun canımAyni durumdayiz bizimde hala ismimiz yok. Bir turlu icime sinen bir isim bulamadim. İlk çocuğumda cinsiyet belli olur olmaz bulmuştum bu niye boyle olduysa iste. Bakalim nasiplerinde ne var isimsiz kalacak değiller sadece zamani gelmemis
Atlas, Ahmet, Arslan yanına yakışıyo sanki :)Kızlar biz hala isim bulamadıkşu an Ata var ama Ata da tek başına bana çok sade geldi soyadımızla yanına 2.isim bulamadım bi türlü
Bende geceleri uyuyamıyorumBende uyuyamayanlar kervanındayım5 te kalkıp yemek yedim heralde son 3 haftada 10 kilo daha alacağım çok acıkıyorum
O terleme bendede bir kac defanoldu bende grip falan dedim ama cok sukur olmadım acaba hormonalmikiSaat 5ten beri ayaktayım. Resmen uykuda terlemekten gribim yeniden başladı. İnanılmaz terliyorum kafayı yicem bu gidişle. Tuvalete kalktım bi daha uyuyamadım
Merhaba hanımlar.
Uygunsuz içerik nedeni ile ban yemişim, sebebi iççinseyeni bir üyelikmaldım msj atmak için ve öğrendim. Sonrasında kendi kendimi şikayet edip 2. Üyeliğimi dondurdum.
Sizlere demek istediğim bir iki şey var özür dileyerek .
Söz konusu resimler bana ait değildi netten alınmıştı ben bu şekilde geliyor demek istedim
Resimleri bilerek küçük tıklatınca açılır modda koydum ilgilenen bakar diye
Amacım kimseyi tiksindirmek değildi asla olamaz.
Burada elimden geldiğince hepiniz saygı ve dua ile yaklaştım. Bildiğim bir konu varsa hepinize yardım etmeye çalıştım, keşke benim bu hassas dönemimde bu şekilde ban yedikten sonra bile mevzuum dönmese ve herkes tiksinti duygularını içinde yaşasa idi açıkçası kırıldım.
Bu forumda hamile kalmak istiyorum kısımlarında bazı hanımlar ovulasyon ve yerleşme kanamalarına ilişkin görsel paylaşımı yapıyorlar ve nedense uygunsuz içerik olmuyordu.
Zira ben uygunsuz içerik kastından hala bişi anlamadım.
Yine de içerik için rahatsız olan arkadaşlarımdan çok ama çok özür diliyorum.
Kusura bakmayın , ben bu kadar büyük bir hata yaptığımın farkına varamadım.
Son durumumu merak eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet serklaj olmamın etkisi ve progestanı bırakmam nedeni ile rahim ağzım yumuşamış. Gelen ise nişanmış. Eğer serklaj olmasa imiş nişan daha yoğun olurmuş.
Bebeğimin hareketlerinde azalma başladı ancka amnion sıvısı iyi. Doktorum haftaya perşembe uygun da görür ise doğumı erkene almayı planlıyor. Bebeğin durumu gayet iyi.
Yine çatı muayenesi ve açıklık kontrolüne gelince, bende dün ilk kez yaşadım çatı muayanesini. Ancak doktor açılmal varmı diye kontrole yoğunlaştı benim kendimi kasmam nedeni ile canım acıdı. Hala da ağrı var pubik kemiğimde . Siz siz olun rahat relax olun.
Son olarak sizleri çok özledim. Allah ayırmasın bi daha.
Merhaba hanımlar.
Uygunsuz içerik nedeni ile ban yemişim, sebebi iççinseyeni bir üyelikmaldım msj atmak için ve öğrendim. Sonrasında kendi kendimi şikayet edip 2. Üyeliğimi dondurdum.
Söz konusu resimler bana ait değildi netten alınmıştı ben bu şekilde geliyor demek istedim
Burada elimden geldiğince hepiniz saygı ve dua ile yaklaştım. Bildiğim bir konu varsa hepinize yardım etmeye çalıştım, keşke benim bu hassas dönemimde bu şekilde ban yedikten sonra bile mevzuum dönmese ve herkes tiksinti duygularını içinde yaşasa idi açıkçası kırıldım.
Bu forumda hamile kalmak istiyorum kısımlarında bazı hanımlar ovulasyon ve yerleşme kanamalarına ilişkin görsel paylaşımı yapıyorlar ve nedense uygunsuz içerik olmuyordu.
Son durumumu merak eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet serklaj olmamın etkisi ve progestanı bırakmam nedeni ile rahim ağzım yumuşamış. Gelen ise nişanmış. Eğer serklaj olmasa imiş nişan daha yoğun olurmuş.
Bebeğimin hareketlerinde azalma başladı ancka amnion sıvısı iyi. Doktorum haftaya perşembe uygun da görür ise doğumı erkene almayı planlıyor. Bebeğin durumu gayet iyi.
Yine çatı muayenesi ve açıklık kontrolüne gelince, bende dün ilk kez yaşadım çatı muayanesini. Ancak doktor açılmal varmı diye kontrole yoğunlaştı benim kendimi kasmam nedeni ile canım acıdı. Hala da ağrı var pubik kemiğimde . Siz siz olun rahat relax olun.
bu benim ilk doğumum olacak. bugün 34+1 oldum. pazartesi ilacı bırakınca doğum başlar mı benim de acaba korkuyorum. bugün nst de sancım düzenli çıkmadı, tek sancım oldu 80 civarı ama o kadar ilaca rağmen 2. kez hastaneye yatışımda düzenli olarak 85leri görmüştüm. kafam allak bullak. normal gebelikte 34. haftada serviks uzunluğu kaç olmalı bilgin var mı peki. yani doğum yaklaştıkça kısalması normal değil mi
Senin randevum bugündü sanırım randevu saatinden biraz erken git canim nst falan giriyoruz ya diger turku dün tam randevu saatinde gittim içeriye girmem 1.5saati buldu. Hayırlı haberlerle gel canimUuuww benim kurtuluşum yok o zaman3300 dü geçen hafta , sancıda çıkmıştı ama ben hissetmemiştim hafifti demek. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Oh süt çikolata muz , bebiş fır döncek içindeBizde karı koca 5 te kalkıp süt çikolata muz yedik sonra geri yatmaya calştık olmadıŞimdi hastaneye gitmemiz lazım üşeniyorum :))
Saat 5ten beri ayaktayım. Resmen uykuda terlemekten gribim yeniden başladı. İnanılmaz terliyorum kafayı yicem bu gidişle. Tuvalete kalktım bi daha uyuyamadım
canım tekrar aramıza dönmene sevindim senin saygın başkalarına örnek ve ders olur diye umuyorumMerhaba hanımlar.
Günaydın herkeseKızlar benimde bir sorum olacak. Bebekler kaçıncı hafatdan itibaren hızlı kilo alıyordu. Son haftalardan bahsediyorum.
Bulgur muz kaşar yemekten gınaa geldi tiksinmeye başladım yahu
Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Ben hiçbir zaman saygımı bozmadım. Hepinizi kardeş olarak gördüm. Hep öyle kalacaksınız.canım tekrar aramıza dönmene sevindim senin saygın başkalarına örnek ve ders olur diye umuyorumdemek gelen akıntı nişanmış hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?