2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
sevgili doğum yapmış anneler yardımınıza ihtiyacım var. her şey normal giderken 33. haftada gece çok sancım oldu. sabahına kanlı sümüksü akıntım geldi. doktora gittim nst de düzenli sancılar çıktı 40larda. yatış istedi doktorum. öğlene doğru 60, akşam 85lere çıktı sancım. o gece ciğer geliştirici olup adalat a başladım. sancılar biraz diner gibi oldu ertesi gün akşam taburcu ettiler. cumartesi kontrole gittim düzenli sancılar yine çıktı. adalatı 4 saatte bire çıkardı doktorum. ertesi gün yani geçtiğimiz pazar kanamam oldu tekrar yattım hastanede. aynı şeyler serum, adalat istirahat. sabaha açılman olursa alırız dedi doktor doğuma. açılmam olmadı çok şükür. tekrar taburcu oldum. en son bugün muayneye gittim serviks uzunluğu 2.1 cm dedi incelme başlamış açılmam yokmuş, bu bizi 2,3 hafta götürür dedi doktor. biz geçen hafta doğacak sandık resmen. yarın 34.haftam bitiyor. benzer şeyler yaşayan var mı, 34.haftada serviks uzunluğunuz kaçtı.

Sağol canım amin evet gününü saatini aldık tuhaf duygular içindeyim heyecan korku hem hemen geçsin istiyorum günlerin bi taraftan azıcık daha dursun diyorum
Bakalım senin Doğum ne zaman aramızda 2 gün var
cumartesi günü netleşecek. Bende aynı duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı artık canım.

Yok bugn nöbetci elif hanımmış doktoruma telefondan ulaştım o yönlendirdi hastaneye.

Uuuww benim kurtuluşum yok o zaman 3300 dü geçen hafta , sancıda çıkmıştı ama ben hissetmemiştim hafifti demek. Hakkımızda hayırlısı bakalım.

2 hafta içinde kucağıma aldım canım 1600 olunca yavaş yavaş memeyi ağzında beklettik alışsın diye şimdi uyanık olunca 2 3 kez emiyor sonra yoruluyo meme ağzında uyuyo
Ne guzel erkenden almisin kucagina yavrunu. seni hissedince iylesmesi hizlanmistir. Ben hala alamadim daha yeni biberonla sut vermeye basladilar ogluma. Yorulmasi uyumasi cok normal zamaninda dogan bebekler bile hemen yoruluo uyuyor canim zamanla duzelicektir büyüdükçe ceneside kuvvetlenicek insAllah emdikcede insAllah sutun articak kizinda daha iyi olucak Allahin izniyle

Darısı senin ve bekleyen herkesin inşallah canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kavuştursun meleklerimize allah razı olsun

Doğum yapmamış ama senin durumunda olan tetikte doğumu bekleyen biri olarak cevaplayayım mı :)
Benim de serviks uzunluğum 2.1 çıktı en son. Hunileşme var, açılma yok dendi. Geçtiğimiz cuma gecesi kanamam oldu, müşahade altında tuttular haftasonu. Sonra taburcu oldum şimdi evdeyim. Adalat bana artık yeterli gelmediğinden nidicard ilacına geçtik. Progestan fitil kullanıyorum. Doktorum 35.haftayı dolduralım yeterli gözüyle bakıyor, 37yi geçmemi pek mümkün görmüyorlar. 36yı doldurduğumda da ilaç takviyelerimi keseceğiz, ne zaman doğarsa bekleyeceğiz. Düzenli kasılmam yok ama ara ara kasılmalarım oluyor. Sancım ise haftalardır var. Ciğer geliştiricileri yapıldı tedbiren, 4 kere 2şer doz yapıldı. İlk ikisi 1,5ay falan önce vurulmuştu. Diğer ikisi bu haftasonu yapıldı. Doktorum dinlenirsem, yatarsam 36yı doldururuz inşallah diyor, kısmet.. 1 haftam dolmak üzere 2.1 ölçüldüğünün üzerinden. Bugün 35+1 oldum. Benim doktorum da 37ye kadar götürebileceğimizi düşünüyor yani bu şartlarda.

çok teşekkür ederim. benim doktorum pazartesi ilacı keselim dedi. sonra doğumun başlamasını bekleyecek sanırım. hep yatıyor musun gün içinde nasıl durumun. nst de kaçlarda sancın çıkıyor.

çok teşekkür ederim. benim doktorum pazartesi ilacı keselim dedi. sonra doğumun başlamasını bekleyecek sanırım. hep yatıyor musun gün içinde nasıl durumun. nst de kaçlarda sancın çıkıyor.

Cuma gecesi adalata rağmen 60ı gördük. Ama nidicard ilacından sonra pazartesi günü 20-25 dakikalık nstde tek sancım çıktı, 40lardaydı. Şu an yalancı kasılmalar dedikleri anlık kasılmaları hissediyorum ama gün içerisinde en fazla 2-3 kere uzun süreli kasılmam oluyor, düzensizler.
Hep yatamıyorum, 2 yaşında bir de oğlum var.. İlla ki bana ihtiyacı oluyor.. Annem geldi yanımıza. Onun desteğiyle işte mümkün olduğunca az yorularak çok dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ama fırsat buldukça yatıyorum. Benim biri 21 diğeri 36 haftayı doldurmuş iki doğumum var geçmişte. Bu 3.doğumum olacak, doğum eyleminin daha hızlı ilerleyeceğini söylüyor doktorum. Bu yüzden sanırım daha temkinli davranıyor bende. Oğlumda da adalat, progestan, proluton, endol gibi ilaçlar kullanmıştım ve ilacı bırakınca 36yı bitirdiğim gün doğum olmuştu.

bu benim ilk doğumum olacak. bugün 34+1 oldum. pazartesi ilacı bırakınca doğum başlar mı benim de acaba korkuyorum. bugün nst de sancım düzenli çıkmadı, tek sancım oldu 80 civarı ama o kadar ilaca rağmen 2. kez hastaneye yatışımda düzenli olarak 85leri görmüştüm. kafam allak bullak. normal gebelikte 34. haftada serviks uzunluğu kaç olmalı bilgin var mı peki. yani doğum yaklaştıkça kısalması normal değil mi

Kızlar biz hala isim bulamadık şu an Ata var ama Ata da tek başına bana çok sade geldi soyadımızla yanına 2.isim bulamadım bi türlü
Ayni durumdayiz bizimde hala ismimiz yok. Bir turlu icime sinen bir isim bulamadim. İlk çocuğumda cinsiyet belli olur olmaz bulmuştum bu niye boyle olduysa iste. Bakalim nasiplerinde ne var isimsiz kalacak değiller sadece zamani gelmemis

İsim konusunda tavsiyem doğumdan önce karar vermeniz ben ilk kızımda o hatayı yaptım doğum yaptım ismimiz belli değildi lohusa halimde (ki çok iyi geçirdiğim söylenemez ) isim konusunda yakın çevremle baya kötü olmuştum her kafadan bi ses çıkıyodu falan sinirler zaten laçka bende ayy hatırladıkça sinir oluyorum ikincide hiç cinsiyti belli oldığu zamandan belliydi ismi kafam rahat o yüzden

Bu uykusuzluk beni perişan etti. Can sıkıntısından gündüz yediğimin iki katı yiyorum geceleri bebegin hareketleri cok cok sertlesti artık, yan yatmak çok zor. Uyutmuyor biraz dalsam uyandırıyor herhalde doğum sonrası uykusuzluguna hazırlık gece uyuyamayinca da bütün gün dengem bozuluyor biraz yoruldum galiba, hayırlısıyla şu son haftalar geçse de alsak kucağımıza

Merhaba hanımlar.
Uygunsuz içerik nedeni ile ban yemişim, sebebi iççinseyeni bir üyelikmaldım msj atmak için ve öğrendim. Sonrasında kendi kendimi şikayet edip 2. Üyeliğimi dondurdum.
Sizlere demek istediğim bir iki şey var özür dileyerek .
Söz konusu resimler bana ait değildi netten alınmıştı ben bu şekilde geliyor demek istedim
Resimleri bilerek küçük tıklatınca açılır modda koydum ilgilenen bakar diye
Amacım kimseyi tiksindirmek değildi asla olamaz.
Burada elimden geldiğince hepiniz saygı ve dua ile yaklaştım. Bildiğim bir konu varsa hepinize yardım etmeye çalıştım, keşke benim bu hassas dönemimde bu şekilde ban yedikten sonra bile mevzuum dönmese ve herkes tiksinti duygularını içinde yaşasa idi açıkçası kırıldım.
Bu forumda hamile kalmak istiyorum kısımlarında bazı hanımlar ovulasyon ve yerleşme kanamalarına ilişkin görsel paylaşımı yapıyorlar ve nedense uygunsuz içerik olmuyordu.
Zira ben uygunsuz içerik kastından hala bişi anlamadım.
Yine de içerik için rahatsız olan arkadaşlarımdan çok ama çok özür diliyorum.
Kusura bakmayın , ben bu kadar büyük bir hata yaptığımın farkına varamadım.

Son durumumu merak eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet serklaj olmamın etkisi ve progestanı bırakmam nedeni ile rahim ağzım yumuşamış. Gelen ise nişanmış. Eğer serklaj olmasa imiş nişan daha yoğun olurmuş.
Bebeğimin hareketlerinde azalma başladı ancka amnion sıvısı iyi. Doktorum haftaya perşembe uygun da görür ise doğumı erkene almayı planlıyor. Bebeğin durumu gayet iyi.

Yine çatı muayenesi ve açıklık kontrolüne gelince, bende dün ilk kez yaşadım çatı muayanesini. Ancak doktor açılmal varmı diye kontrole yoğunlaştı benim kendimi kasmam nedeni ile canım acıdı. Hala da ağrı var pubik kemiğimde . Siz siz olun rahat relax olun.

Son olarak sizleri çok özledim. Allah ayırmasın bi daha.

Canım çok çok geçmiş olsun güzel haberlele gelmene sevindim aklım hep sendeydi bu haftalara kadar geldik çok şükür artık Allah ın izniyle korkulacak bişey kalmadı şimdi hastahanedemi yatıorsunn yoksa evde kendin mi takipdesin

Yatırmadı canım. Kendim takip ediyorum. Ayrıca dinlen felanda demedi. Aksine hareket olmayınca şekerli bişiler ye iç sonra üserine yürü ardından sola yat dedi. Zaten hafta olarak iyi durumdaymışım. Hani dr.un amacı 37 yi görebilmek anladığım kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…