2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Pardon canım anlamadığım için soruyorum görüntüden hoşlanmadığım için ben ve benim gibi arkadaşlarmı ders almalı

Bu konuda hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz siz bu konuda hassas olmayabilirsiniz maalesef ki ben hassasım kimseyi kırmak için değil hissettiğimi yazmak istedim herkes burda özgürce yazıyor birisi doğumunun zor geçtiğini söyledi diye ya da birisini örnek gösterip endişesini anlattığı için bu tarz hikayeler duymak istemiyoruz deyip konu kapatılabiliyor halbuki o kişide streste olduğu için bi iki çift rahatlatıcı cümle okuyabilmek için yazıyor
Buda aynı şekilde diye düşünüyorum

Pardon canım anlamadığım için soruyorum görüntüden hoşlanmadığım için ben ve benim gibi arkadaşlarmı ders almalı
görüntüden hoşlanıp hoşlanmamak kişisel bir durumdur ve konuşularak halledilemeyecek hiçbir şey yoktur şikayet etmek yerine güzelce söylenilip kaldırılabilinirdi fotoğraflar. küfür ede ede hepimizi o... ilan edenleri de gördü bu topik ben sadece @Nirodhaa öyle biri olmadığını tahmin ettiğimden ve yazdığı yazıyla da bir kez daha gösterdiği için sevindim.

Anladim çok sagol bilgi verdiğin için. Ben de hep evdeyim yatıyorum. Hamileligimin başlarında da erken dogum riskiyle uzun süre yattım. Neyse ki bu haftaya kadar gelebildim buna da şükür diyorum. ❤sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize Gerilmemeye çabalıyorum :) çok dinlememek lazım bazen vücudunu ve kendini sanırım

Ve burda bi kaç arkadaş yorum yaptık görüntü ile alakalı ben saygısızlık içeren bi cümleye denk gelmedim

yazdıklarımız aynı kapıya çıkıyor sözlü uyarı bazı şeyler için yeterli hepimiz burda belli yaşlarda insanlarız kimimiz gerektiğinden fazla hassas kimimizde gerektiğinden fazla vurdumduymaz olabiliyoruz ama gerçekten güzel yürekleri kırmak dışlar gibi şikayet etmek yerine daha makul yollar var benim tek anlatmak istediğim bu

Üstüme hiç alınmıyorum çünkü şikayet etmedim o küfür eden şahısa karşı sessiz kalmışız gibi konuşma lütfen herkes yazacağını yazdı
Şuan sen benim düşünceme saygı duymamış oluyorsun ben sadece görüntüden rahatsız olduğumu yazdım incitecek birşey yazmadım kimse kimsenin avukatı değil burada kim ne düşünüyorsa “saygı” çerçevesi içerisinde yazabilir diye düşünüyorum

Sana şikayet edildi diye bilgi mi geldi isim isim sana mı verildi nerden biliyorsun şikayet ettiğimi bu kadar net yazabiliyorsun
Dün yorum yaptın bizlerin mesajlarını doğru bulmadığını söyledin yorum bile yapmadım ki mevzu uzamasın diye

canım sen benim yazdıklarımı tamamiyle yanlış anlıyorsun ben küfür edene tepkisiz kalındı vs demedim konuşulmaya çalışıldı be sonucunda hepimiz şikayet ettik yani nirodhanın olayıyla dağlar kadar fark var. konuşulsaydı tepki alsaydık bizde tepkimizi koyardık ortaya ama bir baktık kız banlandı benim açımdan hoş bişi değildi ben sen ya da başkası şikayet etti demiyorum zaten ama şikayet edilmiş ki ban yedi. bende kimsenin avukatlığını yapacak değilim bu saatten sonra ama herkes birbirini az çok tanıyor burda. ayrıca senin düşüncene saygı duymadığımı nerden çıkardın sen sordun diye cevap yazıyorum kendi düşüncelerimle

36 hafta falan olsam daha sakin kalabilecem sanirim ama buna da şükür 34ü gördüm. Doktorum 36da falan doğururum diye düşünüyor zaten. Sağlık problemi olmadan doğsun da kızım ve tabii hepimizin yavruları ❤ ilk bebeğim bir de tecrubesizim. Progestani düşük tehlikesi yaşadığım dönem uzunca bir süre kullandım. Doktorum artık yavaştan su an kullandigim ilaçları biriktirip dogurmami planliyor cunku adalata rağmen hala sancılarım yüksek. Neyse ben de artık hep yatarak akışına bırakıp dusunmemeye calisacam. Teşekkür ederim yorumun için canım ❤❤

Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Ne kadar çok durursa o kadar iyi onun için, inşallah doğru zamanında gelir bebiş.
Fotoğraf konusuna gelince, ben sürekli takip ediyor olamama rağmen görmedim bende bir çok kişide görmemiştir. O yüzden böyle sıkıntıya girme olur mu? Bak her şey çözülmüş bitmiş. Çok şükür dönmüşsün, bizde seni özledik kuzum. İnşallah en güzel şekilde tamamlayacağız bu serüveni hep beraber.

Evet o küfür mevzusunu yanlış anlamışım pardon

YaKaMoZz-z bir garip oblomov arkadaşlar oldu bitti boşverelim. Bu konuda ben hatalıyım düşüncesiz davrandım. Bu şekilde bir olayı düşünemedim. Kim şikayet etti ise etti. Ben o resmi koymasa idim şikayet edilmezdi haketmişim demek. Benim için önemli olan sizlerle yeniden birlikte olmak ve moral bulmak paylaşım yapmak.

Sana bir özür borçluyuz herhalde sen banlandıktan sonra rahatsız bir görüntü olduğunu yazmıştım ama kesinlikle şikayet falan yoktu sadece bu yüzden şikayet alabileceğini belirtmiştim tekrar dönmene sevindim inş bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Ben hiçbir zaman saygımı bozmadım. Hepinizi kardeş olarak gördüm. Hep öyle kalacaksınız.
Canım yanlış bilmiyosam bebeğin kilo alomı 37 38. Haftalarda yavaşlıyodu bemde aynı şeyi yaptım süreklş bebek kilo alsın die çabaladım daha 35. Haftada 3083gr olmuş böyle giderse 4 ü bulur doğuramam die korkuyorum :))

Nirodha canım döndüğüne ve iyi olduğuna çok sevindim. Hangi hastanede Doğum olacak kesinleşti mi canım ?
Arkadaşlar aranızda sınıf öğretmeni olup ilksan üyeliği varsa bir çok özel hastanede Doğum , ameliyat vs. De yüzde 10 indirim var haberiniz olsun

Hediyeliklerini tamamlayamadım ismi yok üzerlerinde

Hoşgeldin Nirodha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…