- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.161
Pardon canım anlamadığım için soruyorum görüntüden hoşlanmadığım için ben ve benim gibi arkadaşlarmı ders almalıcanım tekrar aramıza dönmene sevindim senin saygın başkalarına örnek ve ders olur diye umuyorumdemek gelen akıntı nişanmış hayırlısı olsun sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
görüntüden hoşlanıp hoşlanmamak kişisel bir durumdur ve konuşularak halledilemeyecek hiçbir şey yoktur şikayet etmek yerine güzelce söylenilip kaldırılabilinirdi fotoğraflar. küfür ede ede hepimizi o... ilan edenleri de gördü bu topik ben sadece @Nirodhaa öyle biri olmadığını tahmin ettiğimden ve yazdığı yazıyla da bir kez daha gösterdiği için sevindim.Pardon canım anlamadığım için soruyorum görüntüden hoşlanmadığım için ben ve benim gibi arkadaşlarmı ders almalı
Bence doktorunun dediğine güvenip sakin kal :) evet doğum yaklaştıkça serviks kısalırmış ama herkeste aynı uzunlukta olamaz. 2.5 altını riskli kabul ediyorum dedi doktorum, dinlenmeni istiyorum dedi sadece. 2nin altına düşerse tekrar konuşuruz dedi.
Oğlumda ilacı bıraktığımda doğum olmuştu evet ama bu da hem bünyesel hem de o anki durumla alakalı bence. Ben oğlumda 20li haftaların ortalarında doğum riski ile hastanede yatmıştım mesela. Son aylarımı neredeyse tamamen yatarak geçirmiştim, en azından evden çıkmıyordum.. 2 haftada bir kontrole gittim o zaman tüm hamileliğim boyunca. O zaman daha riskliydi durumum yani. Şu an ikimizin de doktoru ne çok sıkı ne çok rahat yaşamamızı söylememiş. Biraz da riskli dönemleri atlattıkları için sanırım daha rahatız. Gerilme :) doktoruna güven derimİlacı bıraktığından değil ama stres de doğumu başlatır allah korusun..
Bu konuda hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz siz bu konuda hassas olmayabilirsiniz maalesef ki ben hassasım kimseyi kırmak için değil hissettiğimi yazmak istedim herkes burda özgürce yazıyor birisi doğumunun zor geçtiğini söyledi diye ya da birisini örnek gösterip endişesini anlattığı için bu tarz hikayeler duymak istemiyoruz deyip konu kapatılabiliyor halbuki o kişide streste olduğu için bi iki çift rahatlatıcı cümle okuyabilmek için yazıyor
Buda aynı şekilde diye düşünüyorum
Ve burda bi kaç arkadaş yorum yaptık görüntü ile alakalı ben saygısızlık içeren bi cümleye denk gelmedim
Üstüme hiç alınmıyorum çünkü şikayet etmedim o küfür eden şahısa karşı sessiz kalmışız gibi konuşma lütfen herkes yazacağını yazdıgörüntüden hoşlanıp hoşlanmamak kişisel bir durumdur ve konuşularak halledilemeyecek hiçbir şey yoktur şikayet etmek yerine güzelce söylenilip kaldırılabilinirdi fotoğraflar. küfür ede ede hepimizi o... ilan edenleri de gördü bu topik ben sadece @Nirodhaa öyle biri olmadığını tahmin ettiğimden ve yazdığı yazıyla da bir kez daha gösterdiği için sevindim.
Sana şikayet edildi diye bilgi mi geldi isim isim sana mı verildi nerden biliyorsun şikayet ettiğimi bu kadar net yazabiliyorsunyazdıklarımız aynı kapıya çıkıyor sözlü uyarı bazı şeyler için yeterli hepimiz burda belli yaşlarda insanlarız kimimiz gerektiğinden fazla hassas kimimizde gerektiğinden fazla vurdumduymaz olabiliyoruz ama gerçekten güzel yürekleri kırmak dışlar gibi şikayet etmek yerine daha makul yollar var benim tek anlatmak istediğim bu
canım sen benim yazdıklarımı tamamiyle yanlış anlıyorsun ben küfür edene tepkisiz kalındı vs demedim konuşulmaya çalışıldı be sonucunda hepimiz şikayet ettik yani nirodhanın olayıyla dağlar kadar fark var. konuşulsaydı tepki alsaydık bizde tepkimizi koyardık ortaya ama bir baktık kız banlandı benim açımdan hoş bişi değildi ben sen ya da başkası şikayet etti demiyorum zaten ama şikayet edilmiş ki ban yedi. bende kimsenin avukatlığını yapacak değilim bu saatten sonra ama herkes birbirini az çok tanıyor burda. ayrıca senin düşüncene saygı duymadığımı nerden çıkardın sen sordun diye cevap yazıyorum kendi düşüncelerimleÜstüme hiç alınmıyorum çünkü şikayet etmedim o küfür eden şahısa karşı sessiz kalmışız gibi konuşma lütfen herkes yazacağını yazdı
Şuan sen benim düşünceme saygı duymamış oluyorsun ben sadece görüntüden rahatsız olduğumu yazdım incitecek birşey yazmadım kimse kimsenin avukatı değil burada kim ne düşünüyorsa “saygı” çerçevesi içerisinde yazabilir diye düşünüyorum
kardelen1748 benim 19.haftada serviksim 2.5 cm idi. Dikiş ile bu güne dek geldim. Progestan ve istirahat rahim ağzını sertleştiriryor. Keza bu rahim ağzı seni sadece dinlenme ile birlikte 2 3 hafta atar.
Bu haftalardan sonra rahim ağzı silinmesi yumuşaması incelmesi ve kısalması normal.
Relax ol canm
Merhaba hanımlar.
Uygunsuz içerik nedeni ile ban yemişim, sebebi iççinseyeni bir üyelikmaldım msj atmak için ve öğrendim. Sonrasında kendi kendimi şikayet edip 2. Üyeliğimi dondurdum.
Sizlere demek istediğim bir iki şey var özür dileyerek .
Söz konusu resimler bana ait değildi netten alınmıştı ben bu şekilde geliyor demek istedim
Resimleri bilerek küçük tıklatınca açılır modda koydum ilgilenen bakar diye
Amacım kimseyi tiksindirmek değildi asla olamaz.
Burada elimden geldiğince hepiniz saygı ve dua ile yaklaştım. Bildiğim bir konu varsa hepinize yardım etmeye çalıştım, keşke benim bu hassas dönemimde bu şekilde ban yedikten sonra bile mevzuum dönmese ve herkes tiksinti duygularını içinde yaşasa idi açıkçası kırıldım.
Bu forumda hamile kalmak istiyorum kısımlarında bazı hanımlar ovulasyon ve yerleşme kanamalarına ilişkin görsel paylaşımı yapıyorlar ve nedense uygunsuz içerik olmuyordu.
Zira ben uygunsuz içerik kastından hala bişi anlamadım.
Yine de içerik için rahatsız olan arkadaşlarımdan çok ama çok özür diliyorum.
Kusura bakmayın , ben bu kadar büyük bir hata yaptığımın farkına varamadım.
Son durumumu merak eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet serklaj olmamın etkisi ve progestanı bırakmam nedeni ile rahim ağzım yumuşamış. Gelen ise nişanmış. Eğer serklaj olmasa imiş nişan daha yoğun olurmuş.
Bebeğimin hareketlerinde azalma başladı ancka amnion sıvısı iyi. Doktorum haftaya perşembe uygun da görür ise doğumı erkene almayı planlıyor. Bebeğin durumu gayet iyi.
Yine çatı muayenesi ve açıklık kontrolüne gelince, bende dün ilk kez yaşadım çatı muayanesini. Ancak doktor açılmal varmı diye kontrole yoğunlaştı benim kendimi kasmam nedeni ile canım acıdı. Hala da ağrı var pubik kemiğimde . Siz siz olun rahat relax olun.
Son olarak sizleri çok özledim. Allah ayırmasın bi daha.
Evet o küfür mevzusunu yanlış anlamışım pardoncanım sen benim yazdıklarımı tamamiyle yanlış anlıyorsun ben küfür edene tepkisiz kalındı vs demedim konuşulmaya çalışıldı be sonucunda hepimiz şikayet ettik yani nirodhanın olayıyla dağlar kadar fark var. konuşulsaydı tepki alsaydık bizde tepkimizi koyardık ortaya ama bir baktık kız banlandı benim açımdan hoş bişi değildi ben sen ya da başkası şikayet etti demiyorum zaten ama şikayet edilmiş ki ban yedi. bende kimsenin avukatlığını yapacak değilim bu saatten sonra ama herkes birbirini az çok tanıyor burda. ayrıca senin düşüncene saygı duymadığımı nerden çıkardın sen sordun diye cevap yazıyorum kendi düşüncelerimle
Sana bir özür borçluyuz herhalde sen banlandıktan sonra rahatsız bir görüntü olduğunu yazmıştım ama kesinlikle şikayet falan yoktu sadece bu yüzden şikayet alabileceğini belirtmiştim tekrar dönmene sevindim inş bebişini sağlıkla kucağına alırsınMerhaba hanımlar.
Uygunsuz içerik nedeni ile ban yemişim, sebebi iççinseyeni bir üyelikmaldım msj atmak için ve öğrendim. Sonrasında kendi kendimi şikayet edip 2. Üyeliğimi dondurdum.
Sizlere demek istediğim bir iki şey var özür dileyerek .
Söz konusu resimler bana ait değildi netten alınmıştı ben bu şekilde geliyor demek istedim
Resimleri bilerek küçük tıklatınca açılır modda koydum ilgilenen bakar diye
Amacım kimseyi tiksindirmek değildi asla olamaz.
Burada elimden geldiğince hepiniz saygı ve dua ile yaklaştım. Bildiğim bir konu varsa hepinize yardım etmeye çalıştım, keşke benim bu hassas dönemimde bu şekilde ban yedikten sonra bile mevzuum dönmese ve herkes tiksinti duygularını içinde yaşasa idi açıkçası kırıldım.
Bu forumda hamile kalmak istiyorum kısımlarında bazı hanımlar ovulasyon ve yerleşme kanamalarına ilişkin görsel paylaşımı yapıyorlar ve nedense uygunsuz içerik olmuyordu.
Zira ben uygunsuz içerik kastından hala bişi anlamadım.
Yine de içerik için rahatsız olan arkadaşlarımdan çok ama çok özür diliyorum.
Kusura bakmayın , ben bu kadar büyük bir hata yaptığımın farkına varamadım.
Son durumumu merak eden arkadaşlara söyleyeyim. Evet serklaj olmamın etkisi ve progestanı bırakmam nedeni ile rahim ağzım yumuşamış. Gelen ise nişanmış. Eğer serklaj olmasa imiş nişan daha yoğun olurmuş.
Bebeğimin hareketlerinde azalma başladı ancka amnion sıvısı iyi. Doktorum haftaya perşembe uygun da görür ise doğumı erkene almayı planlıyor. Bebeğin durumu gayet iyi.
Yine çatı muayenesi ve açıklık kontrolüne gelince, bende dün ilk kez yaşadım çatı muayanesini. Ancak doktor açılmal varmı diye kontrole yoğunlaştı benim kendimi kasmam nedeni ile canım acıdı. Hala da ağrı var pubik kemiğimde . Siz siz olun rahat relax olun.
Son olarak sizleri çok özledim. Allah ayırmasın bi daha.
Canım yanlış bilmiyosam bebeğin kilo alomı 37 38. Haftalarda yavaşlıyodu bemde aynı şeyi yaptım süreklş bebek kilo alsın die çabaladım daha 35. Haftada 3083gr olmuş böyle giderse 4 ü bulur doğuramam die korkuyorum :))Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Ben hiçbir zaman saygımı bozmadım. Hepinizi kardeş olarak gördüm. Hep öyle kalacaksınız.
Ayni durumdayiz bizimde hala ismimiz yok. Bir turlu icime sinen bir isim bulamadim. İlk çocuğumda cinsiyet belli olur olmaz bulmuştum bu niye boyle olduysa iste. Bakalim nasiplerinde ne var isimsiz kalacak değiller sadece zamani gelmemis
Hediyeliklerini tamamlayamadımAyni durumdayiz bizimde hala ismimiz yok. Bir turlu icime sinen bir isim bulamadim. İlk çocuğumda cinsiyet belli olur olmaz bulmuştum bu niye boyle olduysa iste. Bakalim nasiplerinde ne var isimsiz kalacak değiller sadece zamani gelmemis
Teşekkür ederim not alıyorum hemenAta mert ,atakan, ata kağan , yağız ata ,sanki kılağa hoş geliyo gibi
Ahmet var aile de bir sürü diğerlerini de not alayım. Bana kalsa Ömer Ali ama eşim istemiyoAtlas, Ahmet, Arslan yanına yakışıyo sanki :)
Hoşgeldin Nirodha :)YaKaMoZz-z bir garip oblomov arkadaşlar oldu bitti boşverelim. Bu konuda ben hatalıyım düşüncesiz davrandım. Bu şekilde bir olayı düşünemedim. Kim şikayet etti ise etti. Ben o resmi koymasa idim şikayet edilmezdi haketmişim demek. Benim için önemli olan sizlerle yeniden birlikte olmak ve moral bulmak paylaşım yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?