- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
- 323
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.181
İyi olmanıza çok sevindim en yakın zamanda eve dönecek Gökdeniz bebek inşallah.Dogum yapan kizlar hayirlisi olsun tek tek okuyorum ama alinti yapamiyorum malesef ilk sayfaya eklemedigim olursa beni etiketleyin gozden kacirmis olabilirim.
Benim bugun muayenem vardi su gecirmez pansumanim cikinca rahat ettim 3 gun baticonla kendim pansuman yapicam sonra yikanabilirsin dedi. Ardindanda iz giderici krem kullanicam.
Dependi soranlar olmus mutlaka alin sezeryanda kilot rahatsiz eder ama depend cok rahat ben hala ic camasiri giymedim. Sezeryandan sonra kanamami karnima bastirark takip ettiler azar azae sizma seklinde geldigini gorunce cok guzel dediler zaten karina masaj yaparak rahmi asagiya indirmek lazimmis. Benim arada halanyukari cikiyor bebisimi emzirmedigim icin oldugunu dusunuyorum. Pijama konusunda ben gecelikle durdum hep cok rahat ettim muayenede falanda acayip rahatti pijamanin altini indir giy sikinti resmen. Evde bile gecelikle dolastim hep. Ustumu degistirirken egil kalk olmuyor sadece ogluma sut gotururken pantalon giyerken zorlaniyorum.tecrubesizler iyi okusun yazdiklarimizi her birimiz birer tecrubeyiz size. Ayrica emzirme atleti emzirme sutyenini buyuk alin benim normalde 75i bile doldurmazdi goguslerim ama sutyenlerimi 85 aldigim halde arkasindan ekstra buyutucu kopca kullaniyorum.
Oglum iyi 37. Haftasini bitirtecekler bir iki gunede ben emzirecegim bakacaklar yorulma olmuyorsa cikaracaklar kuvezden. Harika bir hastane ve cocuk doktorumuz var cok ilgili. Hastane olarak zaten erken doguma karsi olan bir hastaneydi bebisim donmedigi icin planli sezeryanda bile 39u bekleyecekyi doktorum ama 36da gelince isler degisti. Su an hicbir cihaza bagli degil sadece goturdugum sutlerle agizdan besleniyormus yavrum. Bizler iyiyiz darisi bebisinden iyi haber bekleyen diger annelerin basina insallah.
Ya cvp verdiğin için saol benim sancılar değişiyor bazen yarım saat bazen beş dk bazen 45 dk yani arası sabit değil doktorum pazartesi sezaryense alacak zaten belki ondan bi tane verdi adalatı şiddeti biraz azaldı ama bazıları can yakıyo şimdi kronometre açtım artık her sancıda tur alıyorum ne kadar zamanda kaç kez oluyor diye 2 saatte ortalama 6-7 kez oluyorDoktorunu ara bence. Beni adalattan nidicard ilacına geçirdi doktorum, ilaca rağmen kasılmalarım vardı. Şimdi çok sınırdayım serviks 1.6cm ölçüldü, 6saatte bir içiyorum ilacı. Ama çok kasılmolursa 4 saatte kullanan varmış. Bana sadece çok kasılman olursa dil altı al dedi doktorum. Acilde de dil altı olarak almıştım, arkasından biraz zaman geçince hap olarak da vermişlerdi. Şu anda da ilaca rağmen kasılmam var. İlacı içtiğimde çat diye kasılmalarımı kesmiyor ama azaltıyor. Hafif ve sayıca az kasılmam var. Yalancı kasılmalar anlık oluyor, gerçek kasılmalar daha uzun sürüyor ve hafif can yakıyor. Senin kasılmaların nasıl? Düzenli mi? Çok sık mı?
Ben zaten sezeryan olacağım,3.sezeryan olacak inşallah,benim bebiş te 30.haftadan beri 2-3 hafta önde gidiyor .doğunca orantısız olur mu diye hep aklimda.ama normal doğum yapacak olsam biraz düşündürücü gerçekten.
Bana ilk doğumda odada lavman yapıldı ve sonda takıldı çok tırsmıştım ama hiç acı hissetmedim, çıkartılırken de acısız oldu. 2. Doğumumda belden aşağım uyuşturulduktan sonra doğumhanede yapıldı, nerdeyse 10 kişinin karşısında takıldı, hiç bir şey hissetmedim gene ama çok utandım nedense. Çıkartılırken de bir şey hissetmedim. 2.de bana lavman yapılmadı. Bir an acaba tuvaletim gelir mi ya da yaptım mı diye düşünmedim değil çünkü belden aşağımı kontrol edemiyordum, çok şükür kazasız atlattım.Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Ben 32 yaşındayım.buyuk oğlan 7 küçük 5.5 yaşında.aralarinda 21 ay var ikisinin.Maşallah diğer çocukların kaç yaşında :) ben de 2. Sezaryenimi olacağım inş cuma günü
Bana iki sezeryanda da lavman yapılmadi.insalalh bunda da yapılmaz.lavman yapılınca çok sık WC ye mi gidiliyor nasıl oluyor?Bana ilk doğumda odada lavman yapıldı ve sonda takıldı çok tırsmıştım ama hiç acı hissetmedim, çıkartılırken de acısız oldu. 2. Doğumumda belden aşağım uyuşturulduktan sonra doğumhanede yapıldı, nerdeyse 10 kişinin karşısında takıldı, hiç bir şey hissetmedim gene ama çok utandım nedense. Çıkartılırken de bir şey hissetmedim. 2.de bana lavman yapılmadı. Bir an acaba tuvaletim gelir mi ya da yaptım mı diye düşünmedim değil çünkü belden aşağımı kontrol edemiyordum, çok şükür kazasız atlattım.
Hastabakıcı sıvı enjekte ediyor biraz bekleyin diyor ama 10-15 saniye sonra benim tuvalet ihtiyacım gelmişti, bir daha gelmedi 10 dakika sonra falan doğumhaneye indirilmiştim. Acısı yok ama çok sevimsiz bir operasyondu.Bana iki sezeryanda da lavman yapılmadi.insalalh bunda da yapılmaz.lavman yapılınca çok sık WC ye mi gidiliyor nasıl oluyor?
Ben 32 yaşındayım.buyuk oğlan 7 küçük 5.5 yaşında.aralarinda 21 ay var ikisinin.
Bende yaşadım bikaç hafta önce canım yatakta boğulacak gibi hissettiğim olmuştu bir iki gün oldu sonra mide agrisi başladı Bikaç gün de o oldu sonra geçti Allah kolaylık versin hepimize hayırlı doğum lar insallah
Kizlar iki gundur geceleri gunduzleri sancim var galiba artik sira bizde cuma hastaneye gidecem herseyin hayirlisi hepimiz icin
Canım senle 1gun var aramızda benimde öyle sanki her an dogurabilirim gibi gelmeye başladı sürekli bir rahatsızlık hali var bende de hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallahKizlar iki gundur geceleri gunduzleri sancim var galiba artik sira bizde cuma hastaneye gidecem herseyin hayirlisi hepimiz icin
Günaydın kızlarhepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun bugün de Yine uykusuz, bol terlemeli sıcak basmalı , dönememekten bacak uyuşmalı, saat başı tuvalete gitmeli bir geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?