2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi olmanıza çok sevindim en yakın zamanda eve dönecek Gökdeniz bebek inşallah.

Ya cvp verdiğin için saol benim sancılar değişiyor bazen yarım saat bazen beş dk bazen 45 dk yani arası sabit değil doktorum pazartesi sezaryense alacak zaten belki ondan bi tane verdi adalatı şiddeti biraz azaldı ama bazıları can yakıyo şimdi kronometre açtım artık her sancıda tur alıyorum ne kadar zamanda kaç kez oluyor diye 2 saatte ortalama 6-7 kez oluyor

Maşallah diğer çocukların kaç yaşında :) ben de 2. Sezaryenimi olacağım inş cuma günü

Kızlar bende de dün akşam öksürünce ılık ılık bişey geldi baktım sulu akıntı ama bugünde ara ara geliyor hep yarın kontrolüm var bakalım suyum mu sızıyor anlamadım bu yalancı agrılarımda çoğaldı

Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Bana ilk doğumda odada lavman yapıldı ve sonda takıldı çok tırsmıştım ama hiç acı hissetmedim, çıkartılırken de acısız oldu. 2. Doğumumda belden aşağım uyuşturulduktan sonra doğumhanede yapıldı, nerdeyse 10 kişinin karşısında takıldı, hiç bir şey hissetmedim gene ama çok utandım nedense. Çıkartılırken de bir şey hissetmedim. 2.de bana lavman yapılmadı. Bir an acaba tuvaletim gelir mi ya da yaptım mı diye düşünmedim değil çünkü belden aşağımı kontrol edemiyordum, çok şükür kazasız atlattım.

Bana iki sezeryanda da lavman yapılmadi.insalalh bunda da yapılmaz.lavman yapılınca çok sık WC ye mi gidiliyor nasıl oluyor?

Bana iki sezeryanda da lavman yapılmadi.insalalh bunda da yapılmaz.lavman yapılınca çok sık WC ye mi gidiliyor nasıl oluyor?
Hastabakıcı sıvı enjekte ediyor biraz bekleyin diyor ama 10-15 saniye sonra benim tuvalet ihtiyacım gelmişti, bir daha gelmedi 10 dakika sonra falan doğumhaneye indirilmiştim. Acısı yok ama çok sevimsiz bir operasyondu.

YaKaMoZz-z . Hayirli olsun canim sasirdim valla :)))) 2 gun sonra zaten sezaryene girecektin acicik erken davranmis seninki. Neyse iyi de olmus. Sezaryende olsa geleceği zamana kendilerinin karar vermeleri beni murlu ediyor acikcasi. Masallah tosuncuga. Allah anali babali buyutsun. Seninle ayniydi gunlerimiz darisi en kisa zamanda bana insallah:)))

Yushus Bacim benim bugun kontrolumde dr haftaya cati muayenesi yapacagini soyledi. Sen hic konustun mu doktorunla bunu. Normal dogum gecmisimiz var zaten gerek var mi boyle biseye ki.

Bana bugun kontrolde oyle hizli davrandi ki. Acikcasi odasina bile girme firsatim olmadi. Nst odasindan sonra direk ultrason odasina alindim. Geldi kontrolleri yapti hersey yolunda dedi cumartesi goruselim ardindan haftaya carsamba da cati muayeneni yapalim dedi cekti gitti. O yuzden hiçbirşey sorma firsatim bile olmadi.

Normalde gayet uzun surerdi detayli detayli konusurduk ama bugun hersey aniden oluo bitti :)))

Aminn inşallah hayırlısı ile sağ Salim alırız kucağımıza

Kizlar iki gundur geceleri gunduzleri sancim var galiba artik sira bizde cuma hastaneye gidecem herseyin hayirlisi hepimiz icin

Amin e doğsun hayırlısı ile 39 olucaksın ben 39 kadar dayanamam sanırım uykusuzluk wc nefes darlığı kramplar rabbim yardım etsin cümlemize sağlıcakla gelsinler insallah

Kizlar iki gundur geceleri gunduzleri sancim var galiba artik sira bizde cuma hastaneye gidecem herseyin hayirlisi hepimiz icin
Canım senle 1gun var aramızda benimde öyle sanki her an dogurabilirim gibi gelmeye başladı sürekli bir rahatsızlık hali var bende de hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

Günaydın kızlar hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun bugün de Yine uykusuz, bol terlemeli sıcak basmalı , dönememekten bacak uyuşmalı, saat başı tuvalete gitmeli bir geceydi

Bende bu saat oldu hiç uyuyamadım, artık günler işkence gibi olmaya başladı her yerim ağrıyıp acıyor

Benim uyku problemim yok aslında ama dediğin gibi ağrılar rahat vermiyor. Soluma yatıyorum bi süre sonra bacak uyuşup ağrımaya başlıyor. Dönemediğim için de kalkıyorum yataktan dolanıp yeniden yatıyorum uyku felan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…