2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bencede cok gereksiz gösteriş baska bisey degil ben kuran okuturum aile icinde Mevlüt gibi birde dogum fotografi o da hatira kalsin diye aslinda gereksiz ama imkanimiz varsa neden kullanmayalim diger dis buğdayi yok baby shower yok 1 yas kutlamasi pasta patlatma filan gereksiz bencede.

Harbiden o pasta patlatma olayı nedir ya

Bende bunu örüyorum puset gibi bebek icine koyuluyo arkasinu yapiyorun su an şapkalı olucak.
Kapsonlu di mi, uyku tulumu mu diyorlar :) ben de bayılıyorum ona. Annemden istedim orecek inşallah :) bi de kuzulu battaniye istedim. Ellerinize saglik cok guzel görünüyor. Kuzulu battaniyeye de bakın, cok sevimli geldi bana

Bi de gender party var son gunlerde duydunuz mu gorgusuzlugun son noktasi. Dev organizasyonlarla parti yapılıyor. Bebegin cinsiyeti açıklanıyor o partide

Kapsonlu di mi, uyku tulumu mu diyorlar :) ben de bayılıyorum ona. Annemden istedim orecek inşallah :) bi de kuzulu battaniye istedim. Ellerinize saglik cok guzel görünüyor. Kuzulu battaniyeye de bakın, cok sevimli geldi bana

Evt cnm uyki tulumu olucak kapusonlu bitince guzel olucak..kuzulu battaniyeyi biliyorum bu bitsin ona baslicam.bu internette yapilmis hali böyle olucak cnm.

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-10-17-02-45.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
Ben sadece decavit kullanıyorum canım. Hiç yan etkisi olmadı...

Belki verir ileriki haftalarda eksiklik varsa veriyordur yada bana demr eksikliği filan var dedi. Verdide verdi bazen acaba vermis olmak icinmi veriyolar parami kazaniyolar diye dusunuyom zaten elevitin icinde hepsi var bunlari vermesine gerke yoktu ama napalim dr.ne derse onu yapiyoz.

Bi de gender party var son gunlerde duydunuz mu gorgusuzlugun son noktasi. Dev organizasyonlarla parti yapılıyor. Bebegin cinsiyeti açıklanıyor o partide
Hahahahha evet duydum, çok net açıklamışsın valla ne yalan söyleyim, ben bunları gördükçe millet bu kadar parayı nerden buluyo diye düşünmeden edemiyom, çok şükür halimize rahatımız yerinde ama yine de para kolay kazanilmiyo, çar çur etmek niye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…