- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.621
Yaa çok tatlıymış bayıldımEki Görüntüle 1997823 kızlar ben de buna bayıldım.ip alıp baslicam inşallah,uniseks sonucta
Ben de çok meyve yiyorum. 1-2 porsiyon normal de fazlasını doktor yeme diyor. İçinde şeker olduğu için. En azından geç saatte yememek lazım. Öğle ve akşam yemeği aralarında yiyebiliriz.kızlar sürekli meyve yemek istiyorum ya yemekten ziyade meyve çok istiyorum fazlası iyi değil dimi
kilolarca yiyebilirim
En son gittiğimde doktor dediğin şekilde ölçtü canım. Baş uyluk ve karın. 14+5te gitmiştim. Benim bebişler ileride çıktı. Aralarında 7 gr var sanırım öyle hatırlıyorum. O zaman düşünmemiştim ama sonradan nette gezinince ikizlerde kan tranfüzyonu diye birşeye denk geldim. Bir bebek daha az gelişiyor. Genelde yaşamıyor bebekler. Hafta olarak ileride oldukları için içimi korku kapladı okudukça. Bir sürü ultrason değeri yazıyor kağıtta. Hiçbirini anlamıyorum doğal olarak. Doktor normal dese de takıldım baya.Bebeklerin haftasından ileride veya geride olması konuşulmuş. Konu annesindeki şekerden dolayı kilolu bebeğe de değinmiş. (İyi yapmışsınız aslında, eleştirmek amaçlı değil de bilgilendirme amaçlı yazmak istedim) Şu an bebeklerimizin baş ve popo mesafesi ölçülüyor. Şu an ileride veya geride olmaları belli bir ölçü dahilinde normal kabul ediliyor. Geç döllenme olabilir bu yüzden geriden geliyordur ya da uzun bebek olacak olabilir bu yüzden ölçüm fazla çıkıyor olabilir gibi. Ama ilerleyen haftalarda artık bebeklerimizin boyu cihazla tek seferde ölçülemeyecek kadar büyümüş olacak. 3 ölçüm yapılacak bu sefer. Baş çapı, karın çapı ve uyluk kemiği ölçümleri. Bu ölçümlerin ortalamasına göre takip edilecek bebeklerimiz. İşte o zaman mesela karın çapı ölçümü çok ileride çıkarsa bu tombul bebek demek olabiliyor, annede şeker var olabiliyor denebiliyor. Ama şeker olmayabilir de mesela bende şeker yoktu ama oğlum haftasından ilerideydi. Benim ilk bebeğimde ise çok gerideydi karın çapı mesela, bu da ileride olması kadar riskli ve dikkat edilmesi gereken birşey. (Çok fazla sıfatını özellikle ekliyorum, zaman vermek istemiyorum gereksiz stres yapmayın, doktorunuz dikkat edecektir) Referans aralıkları oluyor bu ölçümlerin, o arada olması yeterli oluyor. İlla günü gününe tutması gerekmiyor ölçümlerin ki sonuçta hata payı da var. Şu an ne kadar ileride geride çok önemsemeyin bence, asıl ölçümler o baş, karın ve bacak kemiği ölçümleri diye biliyorum. Hem de çok keyifli oluyor minicik bacağın kemiğini ölçüyorlar :)
Bence çok güzel :) ama çok fazla yatamaz sepette. Beşik de alacak mısın?Kizlar bende yegenimden kalma sepet var böyle suslemeyi düsunuyom nasil cok mu satafatli.
Bence çok güzel :) ama çok fazla yatamaz sepette. Beşik de alacak mısın?
O zaman tamam canım :) Odasını ayırana kadar sepet idare eder sizi. Ben de bu süslü süslü sepetleri çok seviyorum ama kısa süre kullanıldığı için hem ona hem beşiğe para veremeyeceğim.Tabii cnm dolapla besik alicam onlar odasinda durucak. Sepet yatak odasinda kalicak .
günaydın kızlar Hayırlı Cumalar
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Yasaklasalar da İçimizdeki ATATÜRK ve CUMHURİYET Aşkını Bitiremeyecekler
Oyy tamam canım çok sağol uyardığın için hiç yanasmayim o zaman. Hem hemoreoi hem vajinanizda mantar varsa birde hamileyseniz hayat çok zor :)canım hiç araştırma aloe vera hamilelikte sakıncalı. ablamın eşi de foreverın ürünlerini satıyor ondan alacağım şeylker vardı netten bakayım dedim aloe vera hamilelikte kullanılır mı diye sakıncalı yazıyor nette
Idrar kültürü verdiğim zaman laboratuvarda bir sürü genital temizleme mendili verdiler. Bolca kullanın dediler. Ustundr dev gibi aloe verali yazıyor. Israrla sordum hamileyim diye. Hiçbir şey olmaz kullanın dediler. Doktorunuza bi sorun isterseniz vajinayla ph uyumlu genital temizleme mendilleriniOyy tamam canım çok sağol uyardığın için hiç yanasmayim o zaman. Hem hemoreoi hem vajinanizda mantar varsa birde hamileyseniz hayat çok zor :)
Kızlar çarşamba günü benim lekelemem oldu gene akşam bir telaş acille koştuk tabi yatış verildi iğne atıldı serum progestron a tekrar başladım. Ertesi gün Dr baktı civciv iyi çok şükür bin şükür içerde kanama yok herşey yolunda. E peki bu lekeler nerden geldi diye sorarlar tabi cevap alamazlar. Sonra dan aklıma geldi 3 aydır ilişki durumu kardeş olan durumumuzu çarşamba günü ilerletık acaba ondan mı oldu diye düşündüm.
Bugün vandayiz saat 2 buçukta İzmire uçağımız var hayırla sağlıcakla bi varsaydık inşallah. Yarın izmir de randevum var umarım bu Dr beni tatmin eder sorularıma cevap bulabilirim.
canim aslinda iliski daha iyi oluyomus hamilelikte daha iyi geliyormus yani böyle derler neti ac oku bi bende korkuyordum ama arada bi oluyo artik alistim. Korkacak birsey yok aslinda ama anliyorum senikeşke okumasaydımbiz hala eşimle kardeş kardeş yatıyoruz ben çok korkuyorum ilişkide bulunmaya hele kanama lekelenme görmeye hiç hazır değilim kendimi affedemem heralde anlık zevk için bebeğime zarar gelirse birde kasık ağrılarım da var hiç geçmiyor bütün gün iş yerinde çok yoruluyorum eve gidince pertim çıkıyor şu enerji dolu günler gelipte ne zaman bulacak beni bilmiyorum
biliyorum canım normal doğum vs ye katkısı oluyormuş ama bebek açısından hala riskli olabilir doktoruma sormadan bir şey yapmayacağım. ilk 3 ay yasak demişti her şey normal olmasına rağmen birde dediğim gibi kanama lekelenme görmeye dayanamam biraz daha dursun randevuma 5 gün kaldı. birde dediğim gibi kasık ağrılarım var zaten başladığımız iş yarım kalır ağrılarım ne zaman geçecek bilmiyorumcanim aslinda iliski daha iyi oluyomus hamilelikte daha iyi geliyormus yani böyle derler neti ac oku bi bende korkuyordum ama arada bi oluyo artik alistim. Korkacak birsey yok aslinda ama anliyorum seni
Hamilelikte yorulmamak en iyisi yapmayın bencede bizde kardes gibiyiz ben beşinci ayıma kadar ilişki düşünmüyorum herkesin kendi tercihi tabi ama benım riskli belki hiç olmazkeşke okumasaydımbiz hala eşimle kardeş kardeş yatıyoruz ben çok korkuyorum ilişkide bulunmaya hele kanama lekelenme görmeye hiç hazır değilim kendimi affedemem heralde anlık zevk için bebeğime zarar gelirse birde kasık ağrılarım da var hiç geçmiyor bütün gün iş yerinde çok yoruluyorum eve gidince pertim çıkıyor şu enerji dolu günler gelipte ne zaman bulacak beni bilmiyorum
Tesekkurler canim bende ikili test yaptırmadım da o yuzden merak etmiştimBenim doktorum dortlu test onerdi canim uclu teste gore basari orani daha yuksekmis o yuzden.belki senin doktorun da bahseder canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?