2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayy bende bayiliyorum orgu ormeye. Elimden hersey gelir o konuda mutevazi olamayacagim. Goreyim yeter aninda modelini cikartirimcok guzel ornekler paylasmissiniz kizlar. Bunlari ozellikle alisveris topiginde de paylasin da ormek isteyenler daha sonra kolayca bulsun. Burada konu arasinda kaynayacak cunku

kızlar sürekli meyve yemek istiyorum ya yemekten ziyade meyve çok istiyorum fazlası iyi değil dimi
kilolarca yiyebilirim
Ben de çok meyve yiyorum. 1-2 porsiyon normal de fazlasını doktor yeme diyor. İçinde şeker olduğu için. En azından geç saatte yememek lazım. Öğle ve akşam yemeği aralarında yiyebiliriz.

En son gittiğimde doktor dediğin şekilde ölçtü canım. Baş uyluk ve karın. 14+5te gitmiştim. Benim bebişler ileride çıktı. Aralarında 7 gr var sanırım öyle hatırlıyorum. O zaman düşünmemiştim ama sonradan nette gezinince ikizlerde kan tranfüzyonu diye birşeye denk geldim. Bir bebek daha az gelişiyor. Genelde yaşamıyor bebekler. Hafta olarak ileride oldukları için içimi korku kapladı okudukça. Bir sürü ultrason değeri yazıyor kağıtta. Hiçbirini anlamıyorum doğal olarak. Doktor normal dese de takıldım baya.

Istifralar tam gaz devam ediyor, ne yesem çıkarıyorum. Karnım, bogazim her yerim aciyor gece sabaha kadar çıkarmaktan uyuyamiyorum. Dramamine verdi doktorum, kullanıp fayda gören var mı? Bulantı olunca mı alacağım, sürekli de kullanmak istemiyorum ama böyle hiç azalmıyor

günaydın kızlar Hayırlı Cumalar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Yasaklasalar da İçimizdeki ATATÜRK ve CUMHURİYET Aşkını Bitiremeyecekler

Günaydın gerçekten :))

Herkesin 19 Mayıs gençlik ve spor Bayramı kutlu olsun..
Ben şimdi eşimle törene gidiyorum çok heyecanlı

Oyy tamam canım çok sağol uyardığın için hiç yanasmayim o zaman. Hem hemoreoi hem vajinanizda mantar varsa birde hamileyseniz hayat çok zor :)

Kızlar çarşamba günü benim lekelemem oldu gene akşam bir telaş acille koştuk tabi yatış verildi iğne atıldı serum progestron a tekrar başladım. Ertesi gün Dr baktı civciv iyi çok şükür bin şükür içerde kanama yok herşey yolunda. E peki bu lekeler nerden geldi diye sorarlar tabi cevap alamazlar. Sonra dan aklıma geldi 3 aydır ilişki durumu kardeş olan durumumuzu çarşamba günü ilerletık acaba ondan mı oldu diye düşündüm.
Bugün vandayiz saat 2 buçukta İzmire uçağımız var hayırla sağlıcakla bi varsaydık inşallah. Yarın izmir de randevum var umarım bu Dr beni tatmin eder sorularıma cevap bulabilirim.

Oyy tamam canım çok sağol uyardığın için hiç yanasmayim o zaman. Hem hemoreoi hem vajinanizda mantar varsa birde hamileyseniz hayat çok zor :)
Idrar kültürü verdiğim zaman laboratuvarda bir sürü genital temizleme mendili verdiler. Bolca kullanın dediler. Ustundr dev gibi aloe verali yazıyor. Israrla sordum hamileyim diye. Hiçbir şey olmaz kullanın dediler. Doktorunuza bi sorun isterseniz vajinayla ph uyumlu genital temizleme mendillerini

Kizlar bende bugün yine sanki idrar torbasinda baski var gibi asagi dogru baski ozamanda wcye gitme hissi olusuyo uyuz oluyorum aradabi oluyo bu sizdede oluyomu? Yoksa zirt birt wcye gitmiyorum ama haftada bi yokluyo böyle....

keşke okumasaydım biz hala eşimle kardeş kardeş yatıyoruz ben çok korkuyorum ilişkide bulunmaya hele kanama lekelenme görmeye hiç hazır değilim kendimi affedemem heralde anlık zevk için bebeğime zarar gelirse birde kasık ağrılarım da var hiç geçmiyor bütün gün iş yerinde çok yoruluyorum eve gidince pertim çıkıyor şu enerji dolu günler gelipte ne zaman bulacak beni bilmiyorum

Birde bugün türkiyeye geliyorum insallah ucaga binmem sorun olmazmis doktoruma göre ama arkadasin biri dün anlatti bebegiyle tatile gitmis geri döndügünde bebegi ölmüs karninda cok üzüldüm ya korku basti allah korusun yavrularimizi

canim aslinda iliski daha iyi oluyomus hamilelikte daha iyi geliyormus yani böyle derler neti ac oku bi bende korkuyordum ama arada bi oluyo artik alistim. Korkacak birsey yok aslinda ama anliyorum seni

canim aslinda iliski daha iyi oluyomus hamilelikte daha iyi geliyormus yani böyle derler neti ac oku bi bende korkuyordum ama arada bi oluyo artik alistim. Korkacak birsey yok aslinda ama anliyorum seni
biliyorum canım normal doğum vs ye katkısı oluyormuş ama bebek açısından hala riskli olabilir doktoruma sormadan bir şey yapmayacağım. ilk 3 ay yasak demişti her şey normal olmasına rağmen birde dediğim gibi kanama lekelenme görmeye dayanamam biraz daha dursun randevuma 5 gün kaldı. birde dediğim gibi kasık ağrılarım var zaten başladığımız iş yarım kalır ağrılarım ne zaman geçecek bilmiyorum

Hamilelikte yorulmamak en iyisi yapmayın bencede bizde kardes gibiyiz ben beşinci ayıma kadar ilişki düşünmüyorum herkesin kendi tercihi tabi ama benım riskli belki hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…