- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.641
Dinlemeyin oyle şeyleri. Risk olsa doktorlar izin vermez. Binde bir olan şeyler bunlar. Bir suru arkadaşım sürekli ucaga binerek geçirdi hamileligi. Kv 9 aylik bebegini karninda kaybetmis, evde yatarken. Olacağın önüne geçilmez ama uçağın sakıncası olsa doktor risk almazBirde bugün türkiyeye geliyorum insallah ucaga binmem sorun olmazmis doktoruma göre ama arkadasin biri dün anlatti bebegiyle tatile gitmis geri döndügünde bebegi ölmüs karnindacok üzüldüm ya korku basti allah korusun yavrularimizi
Bunlar çok şeker oluyor bende öreceğim modeli bu benimkinin ama üstündeki deseni degistirebilirimBende bunu örüyorum puset gibi bebek icine koyuluyo arkasinu yapiyorun su an şapkalı olucak.
bir garip oblomov bende de vardı kaşık agrisi şade sofayı tavsiye etti doktorum dene istersen canim
tatlım 270 sınırı 270 ve altı riskli oluyor 500 iyi değil miGünaydın herkese..ben de.dün doktora gittim.ikili test.sonucunda bi yaş riskim yüksek çıkmış 500 küsür. .sinir 500 mus doktora da niye böyle çıkmış diye şaşırdı. Ama geneli normal sukur.33 yaşındayım bu arada..Kanama. alanını göremedi. Bilmiyorum cihazda da kaynaklaniyo olabilir.inş geçmiştir diye ümit ediyorum. Cinsiyet kız olabilir ama haftaya başka pozisyonda bakalım değişebilir dedi.13.+5 idi. Sonradan değişir mi acaba..benim içimden nedense erkek geçiyordu. Hamileliğin farklı geçiyor. .kız erkek farketmez sağlıkli olsunlar yeterki..
haklisin canim verende alanda allah. Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin insallahDinlemeyin oyle şeyleri. Risk olsa doktorlar izin vermez. Binde bir olan şeyler bunlar. Bir suru arkadaşım sürekli ucaga binerek geçirdi hamileligi. Kv 9 aylik bebegini karninda kaybetmis, evde yatarken. Olacağın önüne geçilmez ama uçağın sakıncası olsa doktor risk almaz
Canım çok geçmiş olsun. Benim Dr. M ilişki kesinlikle yasak dedi ben hamile kaldım kalalı kardeş gibiyiz.Kızlar çarşamba günü benim lekelemem oldu gene akşam bir telaş acille koştuk tabi yatış verildi iğne atıldı serum progestron a tekrar başladım. Ertesi gün Dr baktı civciv iyi çok şükür bin şükür içerde kanama yok herşey yolunda. E peki bu lekeler nerden geldi diye sorarlar tabi cevap alamazlar. Sonra dan aklıma geldi 3 aydır ilişki durumu kardeş olan durumumuzu çarşamba günü ilerletık acaba ondan mı oldu diye düşündüm.
Bugün vandayiz saat 2 buçukta İzmire uçağımız var hayırla sağlıcakla bi varsaydık inşallah. Yarın izmir de randevum var umarım bu Dr beni tatmin eder sorularıma cevap bulabilirim.
Benimde sadece sağ tarafa bıçak gibi bir agri giriyordu doktor bana sodayi önerdi canim doktora gittiğinde yine sor bakaliçiyorum canım sade soda ama magnezyum eksikliğinden olduğunu düşünmüyorum sağ kasığım ağrıyor rahmi tutan bağlar sağ taraftaymış büyüdükçe ağrı olurmuş
o ikili testler anne yasina kilo boyuna vs. bile bakiyo yani bi olasilik o kesin sonuc degil sen duani et icini rahat tut hicbirsey olmaz allahin iziniyleGünaydın herkese..ben de.dün doktora gittim.ikili test.sonucunda bi yaş riskim yüksek çıkmış 500 küsür. .sinir 500 mus doktora da niye böyle çıkmış diye şaşırdı. Ama geneli normal sukur.33 yaşındayım bu arada..Kanama. alanını göremedi. Bilmiyorum cihazda da kaynaklaniyo olabilir.inş geçmiştir diye ümit ediyorum. Cinsiyet kız olabilir ama haftaya başka pozisyonda bakalım değişebilir dedi.13.+5 idi. Sonradan değişir mi acaba..benim içimden nedense erkek geçiyordu. Hamileliğin farklı geçiyor. .kız erkek farketmez sağlıkli olsunlar yeterki..
Benimde sadece sağ tarafa bıçak gibi bir agri giriyordu doktor bana sodayi önerdi canim doktora gittiğinde yine sor bakal Gun içinde de çok ayakta kalmamaya calis
Allah yardımcın olsun bende calisiyorum son uc hafta kalıncaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama Şartlar neyi gerektirir bilmiyorum tabii.canım çalışınca çokta yapmamaya çalışayım mevzusu geçerli olmuyorgün içinde belki 10-20 sefer ayaklarına çağırıyorlar in çık in çık o bile çok yoruyor
Allah yardımcın olsun bende calisiyorum son uc hafta kalıncaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama Şartlar neyi gerektirir bilmiyorum tabii.
Canim dediğin gibi diğerlerinde 270 yaş da 500 mus.. ben de akşam baktım internetten de çok bişey göremedim. .inş. bi sorun olmaz. Allah a emanet bütün bebislerin iz. . Bi de doktora bacak arası eklem ağrısını sordum..Özellikle belirttim kasik karın ağrısı değil diye..tutuklu oluyo gibi dedim. Normal olduğunu muz yiyebilecegimi gerekirse magnezyum başlayabileceğini söyledi. .muz da yiyorum çok sık olmasa da..pek tatmin olmadım yani..Tüm gün benimle o ağrı. .ha bi de ayaklarını kaldırmayı vs. Dedi.yaptım ama hiç ise yaramıyor. .tatlım 270 sınırı 270 ve altı riskli oluyor 500 iyi değil mideğerler hastaneye göre mi değişiyor acaba
Bayanlar Türkiyede dogumdan 6 hafta önce izine ayrilmak sart degilmi? Burda öyle. Misal kötü olursan rapor alip calismayabilirsin. Yinede burda hesabina yatar gelirin. Anne iznine ayrilinca bir sene boyunca anne parasi alinir gelirden 67%aynen canım bende 37. haftaya kadar çalışacağım. nasip bakalım inşallah rahat aylarımıza gireceğiz kolay atlatırız son aylar zorlarsa zaten önümüzde koca göbek olacak artık insaf ederler heralde
Benim sanki şimdiden göbeğim çıktı :)) kilo olarak kilo almadim hatta iki kilo verdim ama göbeğim var artık bebisimiz belli oluyor:)))aynen canım bende 37. haftaya kadar çalışacağım. nasip bakalım inşallah rahat aylarımıza gireceğiz kolay atlatırız son aylar zorlarsa zaten önümüzde koca göbek olacak artık insaf ederler heralde
ben 3,5 kilo aldim ayni haftadayiz :) ne güzel valla en iyisini yapmissin. Zaten son üc ay cok alinirmis ben ondan korkuyorumBenim sanki şimdiden göbeğim çıktı :)) kilo olarak kilo almadim hatta iki kilo verdim ama göbeğim var artık bebisimiz belli oluyor:)))
Canım günaydın ben de kısmetse öyle diyorum çalışabilirim kadar çalışayım. Sağolsun patron daha rahat bir birime aldı beni sorumlu olarak şimdi daha rahatım çok şükür. Patrondan da Allah razı olsun :)aynen canım bende 37. haftaya kadar çalışacağım. nasip bakalım inşallah rahat aylarımıza gireceğiz kolay atlatırız son aylar zorlarsa zaten önümüzde koca göbek olacak artık insaf ederler heralde
Aaa evet aramida bir gün varmış Bende kilo verdim diye üzülmüştüm doktora sordum boşuna. Üzülme asıl bundan sonra alacaksın kilo dedu :)) Bebisler sağlıklı olsun da kilo alınır verilirben 3,5 kilo aldim ayni haftadayiz :) ne güzel valla en iyisini yapmissin. Zaten son üc ay cok alinirmis ben ondan korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun, ben de nette baya okudum sorunlu bi hamilelik değilse birliktelik etkilemez yazıyodu, biz de ilerleme kaydettik ama çok şükür bisey olmadi, yine de içim hiç rahat etmedi, bi de alışmışım galiba kardeşliğeKızlar çarşamba günü benim lekelemem oldu gene akşam bir telaş acille koştuk tabi yatış verildi iğne atıldı serum progestron a tekrar başladım. Ertesi gün Dr baktı civciv iyi çok şükür bin şükür içerde kanama yok herşey yolunda. E peki bu lekeler nerden geldi diye sorarlar tabi cevap alamazlar. Sonra dan aklıma geldi 3 aydır ilişki durumu kardeş olan durumumuzu çarşamba günü ilerletık acaba ondan mı oldu diye düşündüm.
Bugün vandayiz saat 2 buçukta İzmire uçağımız var hayırla sağlıcakla bi varsaydık inşallah. Yarın izmir de randevum var umarım bu Dr beni tatmin eder sorularıma cevap bulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?