2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kendiminkine uzulurken, sizinkinin boyutu duyunca iyice fena oldum siz yine o prof gidin, evde ilgi bekleyen kucuk cocugunuz da yok, bol bol ayaklarinizi yuksege koyarak yatın

Cok şükür bir haftadır biraz azaldı. Bulantı ve mide suyu hala çıkıyor ama eskisinden iyiyim buna bin şükür. Hiç gecmeyecek sanmıştım.
İlk hamileliğimde senin gibiydim hep öyle devam edecek gibi geliyor insana ama bitiyor
Darısı diğer arkadaşlara inşallah biran evvel onların da geçsin de hamileliğin tadını çıkartsınlar

Ben Sakarya'da özel ada tip hastanesine gidiyordum doktorum Eray beyi tavsiye etti de o yuzden sana da sorayım dedim canim her doktor cekmiuormus bu detaylı ultrasonu

Eray caliskan mi cnm eger oysa cok iyi bi doktor gidebilirsin ona benim doktorda demedi bisey bana 20.hafta gel filan diye ama bilemedim simdi bendemi eray beye gitsem bu sefer medikal park da degilmi olmadi bu sefer bende ona randevu alirim bi sorayim kendi doktoruma geleyimmi ayrintili ultroson icin diye bakayim ne dicek ona gore bakarim artik.

Uyarıların için çok sağol canım benim, Allah sanada acil şifalar versin bebeğini sana bağışlasın inşallah. Ben dün gittim hemen doktora çok şükür hiç bir problem yokmuş ne bebekte ne rahimde. Benim ufak batmalarım rahim büyümesiymiş. Rahim büyümesi her kadında hissedilmiyormuş ama çoğu hamile kendini dinlediği için fark edebiliyormuş. Benimde durumum o şekilde çıktı. Muhakkak doktora gidilmeli bencede ben gittiğim için rahatladım. Zaten o yorgunluktan sonra dinlenincede o şekilde olmadı bir daha.

Kızlar bugün doktora gittim kapattı bacaklarını göstermedi kendini genelde kızlar kolay göstermiyorlar diyor ama yine de Allah bilir

Kızlar saklar diyorlar ama kısmet tabi, ben doğana kadar çok net göstermemişim sonra kordonu kazara pipi sanmışlar. Bi tane ablam var zaten erkek gelicek demişler ikinciye bi doğmuşum kız tabi ki büyük şok yani

Kızlar buradan ikili testimin riskli çıktığını yazmışltım.
bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.

Insallah hicbir olumsuz hbr almazsiniz ve tertemiz cikar sonuçlar,peki allah korusun aksi bir durumda risk oldugunda mesela gebeliginizi sonlandiracakmisiniz bunu düsündunüzmü ,dilerim güzel hbrler acaksiniz allahin izniyle...

1 seninki+2de benimkiler valla canim bende sinirliym ama bu sipaciklar oyle bi torpuluyorki tum huylarini
Ayyy bi an ucuzlerin var sandim
Haliyle benim kizda bazen deli gibi sinir ediyo beni sonra bi sebeklik tum sinirlerim aliniyo
3. Çocukta ikiz olur belki canım ben de sakin bir yapıya sahibim normal şartlarda ama ikizler doğunca böyle olacağım

Neee 3. Cumu bide ikiz haaaalmiyim artik canim

Merhaba lar bende bugun cinsiyetini öğrendim Allah nasip ederse oglum olucak ins .Ama ben 4 lu taramayi yaptırmak istemedim .ikili tarama sonucum guzel cikti cok şükür .Acaba yaptirsamiydim 4 lu taramayi sizce cok gerekli mi

4Lu tarama 2linin daha genis kapsamlisi. Senin kararin sahsen ben bisey diyemem

Merhaba lar bende bugun cinsiyetini öğrendim Allah nasip ederse oglum olucak ins .Ama ben 4 lu taramayi yaptırmak istemedim .ikili tarama sonucum guzel cikti cok şükür .Acaba yaptirsamiydim 4 lu taramayi sizce cok gerekli mi

Canım oğlun hayırlı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım

Kızlar akşamdan beri iki sefer ciddi şekilde çamaşırım islandi. Akıntı en başından beri var ama hep beyaz. Bu beyaz da değil tamamen şeffaf, hic koku yok. Idrar olsa az da olsa kokmaz mi? Anlayamadım ama huzursuz da oldum biraz. Amniyon sıvısı olup olmadığını anlayabilme imkanım var mı?

Amniyon sivisi eczanelerde satilan bi pedle anlasilabiliyor canim. Nasil bisey bilmiyorum.ama normal bi akinto gibi sanki.onceki gebeligimdede yasamistim arasira. Bundada.cok olmadi ama bazen adefersin sumuksu kivamda bile geliyor..hatta bazem oyle cok sivi gibi geliyoki.allah korusun kanama oldu heralde diye wc ye.kosuyorum
Bisey yoktur allahi izniyle
Ama yinede gidince.hekimine bi danis

Bazen banada benzer bir şeyler oluyor özellikle çok hareketli olduğumda kesin yoğun akıntım oluyor. Daha önce sordum doktoruma normal dedi kanama olmadığı sürece tüm akıntılar (sadece külotu kirleticek şekilde olan azlıkta) normal olabiliyormuş.

Ayyy bi an ucuzlerin var sandim
Haliyle benim kizda bazen deli gibi sinir ediyo beni sonra bi sebeklik tum sinirlerim aliniyo

Neee 3. Cumu bide ikiz haaaalmiyim artik canim
Canim allahin izniyle bu kuzucukta.saglicakla dogarsa ucuz gibi olcaklar zaten. 20ay olcak aralarinda. Fazla hunisi olan varsa talibim gecen yil hamilelol
Bu yil ucretsiz izim..gelecek donem diger.dogum
Ben calisma hayatina bi.daha adapte olamam sanirim

Kaza mı oldu bebiş yoksa isteyerek mi arayı böyle az tuttun kuzum ciddi cesaret işi çünkü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…