- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.341
Kendiminkine uzulurken, sizinkinin boyutu duyunca iyice fena oldumGeçmiş olsun canım. Bende miyom yüzünden çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Çok büyük ve tehlikeli yerdeymiş. Doktorlar bir sürü olumsuz ihtimal söyledi. Erken doğum, düşük , bebekte gelişim bozukluğu vs. Üstelik ilk hamileliğim sevincini bile tam yaşayamıyorumHiç tadım tuzum yok. Allah'a emanet bebeklerimiz.
Ben Sakarya'da özel ada tip hastanesine gidiyordum doktorum Eray beyi tavsiye etti de o yuzden sana da sorayım dedim canim her doktor cekmiuormus bu detaylı ultrasonuBilmiyorum ki cnm farkediyormu ben kendi doktoruma gitmeyi dusunuyorun ama konak hastanesinde erkan türköz e gidiyorum ben.
İlk hamileliğimde senin gibiydim hep öyle devam edecek gibi geliyor insana ama bitiyorCok şükür bir haftadır biraz azaldı. Bulantı ve mide suyu hala çıkıyor ama eskisinden iyiyim buna bin şükür. Hiç gecmeyecek sanmıştım.
Ben Sakarya'da özel ada tip hastanesine gidiyordum doktorum Eray beyi tavsiye etti de o yuzden sana da sorayım dedim canim her doktor cekmiuormus bu detaylı ultrasonu
Gideceğim canım inşallah...Kendiminkine uzulurken, sizinkinin boyutu duyunca iyice fena oldumsiz yine o prof gidin, evde ilgi bekleyen kucuk cocugunuz da yok, bol bol ayaklarinizi yuksege koyarak yatın
Begumsav ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlar :)
İğne batması gibi dediğiniz kasılma nasıldır bilemiyorum ama hepiniz her ne hissederseniz hissedin etrafınızdan normaldir dense dahi doktorunuza danışın bence. İlk hamilelikte kasılma nedir, nasıldır bilemiyor insan. Allah korusun kasılma ise erken müdahale önemli ve doktorunuza nasıl birşey hissettiğinizi anlatın. Doktorunuz sizleri daha iyi biliyor. Herkesin servikal uzunluğu vs aynı değil sonuçta, aynı şeylerde aynı riskleri taşımıyor olabiliriz. Yani özellikle 2 günden fazla süren şikayetinizde mutlaka doktorunuza danışın. 2 gün niye diyorum; doktorum kendini yormuşsan ağrın sancın olabilir, artarsa ya da 1 gün dinlenmene rağmen geçmezse mutlaka haberim olsun demişti oğlumda.
Şimdi de erken doğum riskim var. Dualarınıza kızımla beni de katarsanız çok seviniriz. Proluton iğneyi vurulduk. Antibiyotik, fitil, progestan ve magnezyum takviyesi başlandı. Evdeyiz şu an hastaneye yatmam gerekmedi çok şükür, inşallah gerek kalmadan da riski atlatırız. (Ne hissettim nasıl oldu önemli değil. Ben de erken doğum riskine sebep olan etkenler sizlerde aynı riski yaratmayabilir. Doktorunuzla aklınıza takılanı, hissettiğiniz ama emin olmadığınız değişiklikleri paylaşın o en doğrusuna yönlendirir)
Kızlar bugün doktora gittim kapattı bacaklarını göstermedi kendinigenelde kızlar kolay göstermiyorlar diyor ama yine de Allah bilir
Kızlar buradan ikili testimin riskli çıktığını yazmışltım.
bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.
Ayyy bi an ucuzlerin var sandim1 seninki+2de benimkilervalla canim bende sinirliym ama bu sipaciklar oyle bi torpuluyorki tum huylarini
3. Çocukta ikiz olur belki canımben de sakin bir yapıya sahibim normal şartlarda ama ikizler doğunca böyle olacağım
Merhaba lar bende bugun cinsiyetini öğrendim Allah nasip ederse oglum olucak ins .Ama ben 4 lu taramayi yaptırmak istemedim .ikili tarama sonucum guzel cikti cok şükür .Acaba yaptirsamiydim 4 lu taramayi sizce cok gerekli mi
Merhaba lar bende bugun cinsiyetini öğrendim Allah nasip ederse oglum olucak ins .Ama ben 4 lu taramayi yaptırmak istemedim .ikili tarama sonucum guzel cikti cok şükür .Acaba yaptirsamiydim 4 lu taramayi sizce cok gerekli mi
Amin ins canım saol .Saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza hayırlısıyla insCanım oğlun hayırlı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
Amniyon sivisi eczanelerde satilan bi pedle anlasilabiliyor canim. Nasil bisey bilmiyorum.ama normal bi akinto gibi sanki.onceki gebeligimdede yasamistim arasira. Bundada.cok olmadi ama bazen adefersin sumuksu kivamda bile geliyor..hatta bazem oyle cok sivi gibi geliyoki.allah korusun kanama oldu heralde diye wc ye.kosuyorumKızlar akşamdan beri iki sefer ciddi şekilde çamaşırım islandi. Akıntı en başından beri var ama hep beyaz. Bu beyaz da değil tamamen şeffaf, hic koku yok. Idrar olsa az da olsa kokmaz mi? Anlayamadım ama huzursuz da oldum biraz. Amniyon sıvısı olup olmadığını anlayabilme imkanım var mı?
Kızlar akşamdan beri iki sefer ciddi şekilde çamaşırım islandi. Akıntı en başından beri var ama hep beyaz. Bu beyaz da değil tamamen şeffaf, hic koku yok. Idrar olsa az da olsa kokmaz mi? Anlayamadım ama huzursuz da oldum biraz. Amniyon sıvısı olup olmadığını anlayabilme imkanım var mı?
Canim allahin izniyle bu kuzucukta.saglicakla dogarsa ucuz gibi olcaklar zaten. 20ay olcak aralarinda. Fazla hunisi olan varsa talibimAyyy bi an ucuzlerin var sandim
Haliyle benim kizda bazen deli gibi sinir ediyo beni sonra bi sebeklik tum sinirlerim aliniyo
Neee 3. Cumu bide ikiz haaaalmiyim artik canim
Canim allahin izniyle bu kuzucukta.saglicakla dogarsa ucuz gibi olcaklar zaten. 20ay olcak aralarinda. Fazla hunisi olan varsa talibimgecen yil hamilelol
Bu yil ucretsiz izim..gelecek donem diger.dogum
Ben calisma hayatina bi.daha adapte olamam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?