2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kaza mı oldu bebiş yoksa isteyerek mi arayı böyle az tuttun kuzum ciddi cesaret işi çünkü maşallah
Kazara canim.daha dogrusu ufak dikkatsizligimizin buyuk eseri. Ikizlerim iki asilama ve ucuncu tup bebekle gelmisti. Bunada.sadexe mucize demek istiyoruum

Bi yyandanda iyi oldu diyorum.zatwn yorgum ve uykusuzdum.rahata alismadan bu kuzuyuda.buyuturuz ins.diyorum

Allah kolaylık versin canım.beenim oğullarımin arasında da 21 ay vardı.cok zor buyutmek.ama şimdi rahatım çok şükür.arkadas gibiler oyun arkadaşı ihtiyaçları olmuyor .çok güzel vakit geçiriyorlar.ama o bebekliklerindeki o zor günleri hatırlamak bile yoruyor bazen.hele de çalışan anne olmak iki küçük çocukla en zoru.

Allahın hikmeti sanki yol açılmış gibi tüp bebekten sonra hamile kalması çok kolay oluyor. Bununla alakalı çok kişi duydum. Tatlım hayırlısı olsun çok güzel beraber büyüyecekler inşallah tabi çok çok zor Allah sana Peygamber sabrı kuvveti versin.

Amin canim. Simdi bile birbirlerini oyaliyorlar baya bi..ozamana kadar biraz daha toparlanirlar akillanirlar diye umut ediyorum ama hayirlsii bakalim.zorlugu her turlu yasayacagiz artik
Rabbim tum annelere .anne adaylarina bolbol guc, kuvvet ,sukunet,saglik,sinirleri alinmis bi ruh hali versin ins.

Evet canim Eray Çalışkan dediğim doktor bakalım artık bende karar veremedim kime gitsem diye

Günaydın canlarım nasılsınız. Bebisini hissedenler nasıl hissediyor acaba ben sanırım artık hissediyorum ozellikle gercekten yemek veya tatlı bir şeyler yediğimde dondurma özellikle :) sanki böyle tam rahmimde mısır patlıyor gibi oluyor :)

Günaydın kızlar , ikili taramada dr % 70 erkek gibi dedi. Geçen hafta gittiğimizde kız gibi dedi çıkıntı göremedim dedi Bakalım bu hafta gittiğimizde değişiklik olacak mı :)
Ay böyle okuyunca ben de de değişir mi diyorum. Bize Dr 14 hafatliken %90 %80 kız dedi tekrar tekrar gösterdi tutusunu

Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisinisimdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum

Canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin bende ruyamda kiz cocugum oldugunu gormustum rüyaların tersi cikarmis benimki hemen pipisini gösterdi

Canimmm hayirlisi olsuuun bende ruyamda 2 kere kizim oldugunu görmüstüm daha kontrolume 3 hafta vardi gecen hafta dayanamayip baska bi doktora gittim %90 erkek dedi :) rüyalar tersine cikiyor galiba :)

gözün aydın saglikla gelsin insllah

Hosbuldum canimn:) Gazi hastanesine gidiyorum Serdar Aydin'a. Cok memnunum doktorumdan.
tamam tatlım, ben de diyarbakırdayım ama tayin bekliyoruz, önümüzdeki aydan itibaren izmirde devam edicem kontrollerime çok yüksek ihtimalle, o yüzden araştırmaya başladım hastane doktor.. tanıdıklarım yeni doğan yoğun bakım servisi olan hastanelere bak özellikle diyor, acaba orda var mı, hiç araştırdın mı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…