- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.321
Hoşgeldin tatlım aramıza.. Hemen sorumu sorayim, izmirde hangi doktora gidiyosun?Merhaba güzel anneler benide araniza kabul ederseniz coook mutlu olurum :) Bilgilerim;
Yas 28
Son adet 11.02.2017
İlk gebeligim
Dogum tarihi 27.05.1988
İzmir
Kilo 62
her ay mı vaaaayyy vip sağlık ocağı
Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doktorum bana gerek olmadığını ama istediğim taktirde yaptırabileceğimi söyledi bana bıraktı yani.. ben de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.
1 seninki+2de benimkilerUcuz mu
Ni5AN bir de dagina gore kar derler ya. Ben cok sinirli ve rahatima duskunum belkide rabbim ondan vermiyor. Paralar bu ikizleri diye Allah kolaylik versin canim saka bi yana haklisin yani ne diyeyim
Canım bende varım benim hiç kesilmedi doktor alışcaksın o zaman dedi napayım alışmaya çalışıyorum , başka sıkıntı olmasın.günaydın kızlar bulantısı kesilmeyen bi ben varım galibaakşamdan beri çok kusuyorum yemek borum acıyor artık resmen sabah dayanamadım bulantı ilacı içtim şu günler geçsin hemencik inşallah evlatlarımız sağlıkla gelsinler
Ben vatan hastanesinde Hilal hanıma gidiyorum iki defadir.oncesinde de önder bey var yard.doç vatan hastanesinde ona gidiyordum.cok fazla bilgi vermiyor açıklama yapmıyor diye Hilal hanıma gitmeye başladım.ayrintili ultrason için daha belirlemedim bi yer ama ogullariima hamileyken hakan bayazit a gitmistimCanim ben ilcesindeyim elbistanda ama marasa gidip gelicem ultrason icin deniz arikana gidiyorum
Karpuz da mı ödem yapıyormuuuşmrb canım, hayırlı olsun inşallah. karpuz çok severim fakat onun da fazlasının ödem oluşturduğu söylendiği için, aşırıya kaçma
Kızlar çok şaşkınım bugün dayanamadım başka bir Dr a gittim kendi Drum göstermediği için kız diyordu bu Dr büyük ihtimal erkek dedi şok olduk eşimleşu an iyice meraklandık kendimi kıza hazırlamıştım bi 2 hafta daha dişimizi sıkacağız herhalde
3. Çocukta ikiz olur belki canımUcuz mu
Ni5AN bir de dagina gore kar derler ya. Ben cok sinirli ve rahatima duskunum belkide rabbim ondan vermiyor. Paralar bu ikizleri diye Allah kolaylik versin canim saka bi yana haklisin yani ne diyeyim
masal_41 sen detaylı ultrasonu nerede cekineceksin canim benim doktorum izmit medikalparki tavsiye etti sen nerde çekinmeyi düşünüyorsun
inşallah net bir şey söyler Canm merak ediyor insanKizlar maşallah çok sakinsiniz.değişir çok üzülürüm diye bekledim şimdiye kadar bu cumartesi gidicem inşallah. Bana bişey desin ve değişmesin istiyorum
Sarı saç genelde öyle yaş olarak biraz fazla gösteriyorteşekkür ederim canım uzunca bir süredir böyle canım saçlarım fotoda ocak ayına aitama şimdi diplerim baya çıktı bende ombre niyetine kullanıyorum ya ben sarıyı çok seviyorum ama beni ablamdan büyük sandıklarında baya bozulmuştum sanırım sarı saç baya yaşlı gösteriyor
Doktor hep soluma bakiyor ama bende kipirtilari sagimda hissediyorum ben.Slm kızlar maşallah Ne çok konuşmuşsunuz allah daim etsin muhabbetimizi inşallah
Bende bugün tam manasıyla hissetmeye başladım oğluşumu sağda göbek deliğime yakın yerde sürekli kıpır kıpır maşallah darısı bekleyenlere inşallah
Benim sağıma soluma gezdiriyor sabit değilDoktor hep soluma bakiyor ama bende kipirtilari sagimda hissediyorum ben.
Hilal hanima daha once bende gitmistim canim tatli bir kadin konuskan sevmiştimBen vatan hastanesinde Hilal hanıma gidiyorum iki defadir.oncesinde de önder bey var yard.doç vatan hastanesinde ona gidiyordum.cok fazla bilgi vermiyor açıklama yapmıyor diye Hilal hanıma gitmeye başladım.ayrintili ultrason için daha belirlemedim bi yer ama ogullariima hamileyken hakan bayazit a gitmistim
Geçmiş olsun canım. Bende miyom yüzünden çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Çok büyük ve tehlikeli yerdeymiş. Doktorlar bir sürü olumsuz ihtimal söyledi. Erken doğum, düşük , bebekte gelişim bozukluğu vs. Üstelik ilk hamileliğim sevincini bile tam yaşayamıyorumBelirtileri yazmak istemedim, herkes kendine pay çıkarır şimdi. Herkesin belirtisi farklı oluyor bence.
Ben ilk bebeğimi ileri haftasında karnımda kaybetmiştim. Oğlumda bu yüzden riskli gebelik takibindeydim zaten. Belirtileri söylemiyim de kontrolde silinme vardı, rahim ağzı yumuşamış doğum başlamak üzereydi. Hastaneye yattım, 1 hafta serum ve ilaç tedavisi görmüştüm. Ciğer geliştirici vuruldum. Enfeksiyon sebepliydi. Şimdi de enfeksiyondan şüphelendiler ama psikolojik olarak da zor bir dönem geçiriyorum. Cenazemiz oldu, ben çok yoruldum üstüne bir de oğlumun sorumluluğu derken gene risk patlak verdi. Bu sefer oğlumdaki kadar ağır değil çok şükür. Başlangıçta yakaladık, gene yumuşama var dedi ama silinme ya da servikal uzunlukta kısalma yok çok şükür. Kasılmalar için olan ilaca gerek görmedi şimdilik, aldık evde acil durumu ilacı olarak duruyor ama şimdilik başlamama gerek yokmuş. Proluton 2.yi vuruldum bugün. 1 kutu yedekte tutuyoruz. Ben de oğlumda 36.haftayı doldurduğum gün o erken doğumu önlesin diye kullandığım ilaçlarımı bırakmıştım, tam 1 hafta sonra da oğlum doğdu. Elhamdülillah küvöz ihtiyacı olmamıştı. Ben son zamanlarda bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri tüketmeye gayret etmiştim; yumurta, eski kaşar, patates gibi. Kilosu iyiydi çok şükür, 3 ciğer geliştiricinin etkisi olsa gerek ciğerleri de gelişmişti çok şükür. Sıkıntı olmadı erken doğması. Şimdi de çok ümidim yok açıkcası 40.haftamı görebileceğimi sanmıyorum ama inşallah sıkıntısız sağlıkla doğsun yeter. Ben de ciğer geliştirici vurulmasını istiyeceğim son zamanlarda, doktorum zamanı gelince konuşuruz dedi bakalım ne önerecek.. Rabbim korkutmasın inşallah hiçbirimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?