2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar çok şaşkınım bugün dayanamadım başka bir Dr a gittim kendi Drum göstermediği için kız diyordu bu Dr büyük ihtimal erkek dedi şok olduk eşimle şu an iyice meraklandık kendimi kıza hazırlamıştım bi 2 hafta daha dişimizi sıkacağız herhalde

her ay mı vaaaayyy vip sağlık ocağı

Benim ki en vip olanı sanırım, sağlık ocağına çağırmıyor telefon ediyor 3-4 haftada bir bir kere kan vermeye gittim o kadar. Ama benim hemşirem ilk hamileliğinden beri var, 2014ten beri görüşüyoruz. Ne hastalığım var, ne riskim var vs biliyor belki ondandır :)

Bu konu önceden konuşulmuştu, bazı arkadaşlar riskli gördüğünden yaptırmak istiyor. Ama ben oğlumda doktorumun ve aile hekimliğimin de onayı ile yaptırmamıştım, şimdi de yaptırmayacağım. Zaten sonradan ihtiyaç durumunda yapılabiliyormuş. doktorum da illa yaptırmamı istemedi, aile hekimim ve hemşirem de mecburi değil dedi. Hatta en son bugün konuştuk hemşiremle, burdaki konuşmalardan ötürü tereddüt ettik aslında ve sordum illa yaptırmam gerekli mi yaptırmazsam çok mu risk alıyorum diye. Kişinin tercihine bağlıymış, yaptırmazsan ihtiyaç durumunda yapılabiliyor hatta doğuma girerken bile vurulabiliyormuşuz illa şimdi vurulman gerekmiyormuş. Kısacası gene aşı olmama kararı verdim ben..

Ucuz mu

Ni5AN bir de dagina gore kar derler ya. Ben cok sinirli ve rahatima duskunum belkide rabbim ondan vermiyor. Paralar bu ikizleri diyeAllah kolaylik versin canim saka bi yana haklisin yani ne diyeyim
1 seninki+2de benimkiler valla canim bende sinirliym ama bu sipaciklar oyle bi torpuluyorki tum huylarini

Canım bende varım benim hiç kesilmedi doktor alışcaksın o zaman dedi napayım alışmaya çalışıyorum , başka sıkıntı olmasın.

Canim ben ilcesindeyim elbistanda ama marasa gidip gelicem ultrason icin deniz arikana gidiyorum
Ben vatan hastanesinde Hilal hanıma gidiyorum iki defadir.oncesinde de önder bey var yard.doç vatan hastanesinde ona gidiyordum.cok fazla bilgi vermiyor açıklama yapmıyor diye Hilal hanıma gitmeye başladım.ayrintili ultrason için daha belirlemedim bi yer ama ogullariima hamileyken hakan bayazit a gitmistim

Kizlar maşallah çok sakinsiniz.değişir çok üzülürüm diye bekledim şimdiye kadar bu cumartesi gidicem inşallah. Bana bişey desin ve değişmesin istiyorum

Ucuz mu

Ni5AN bir de dagina gore kar derler ya. Ben cok sinirli ve rahatima duskunum belkide rabbim ondan vermiyor. Paralar bu ikizleri diyeAllah kolaylik versin canim saka bi yana haklisin yani ne diyeyim
3. Çocukta ikiz olur belki canım ben de sakin bir yapıya sahibim normal şartlarda ama ikizler doğunca böyle olacağım

Sarı saç genelde öyle yaş olarak biraz fazla gösteriyor
Benimde saçlarım sarı rengini beğendiğim için vazgeçemiyorum
Objektif bi bakış olarak bu renkte ve bu boyda kalmasını tavsiye ederim

Doktor hep soluma bakiyor ama bende kipirtilari sagimda hissediyorum ben.

Hilal hanima daha once bende gitmistim canim tatli bir kadin konuskan sevmiştim

Geçmiş olsun canım. Bende miyom yüzünden çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Çok büyük ve tehlikeli yerdeymiş. Doktorlar bir sürü olumsuz ihtimal söyledi. Erken doğum, düşük , bebekte gelişim bozukluğu vs. Üstelik ilk hamileliğim sevincini bile tam yaşayamıyorum Hiç tadım tuzum yok. Allah'a emanet bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…