2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet doğru tabi bu tarafı da var ama ne bileyim ben iğneden korktuğumdan değil de aşılara güvenemediğimden kararsızım. Ben de bir örnek vereyim bebekken kızamık aşısı yapılmış bana ve aşı bozuk olduğu için kızamık olmuşum. Sonra ilkokuldayken su çiçeği aşısı olduktan sonra su çiçeği olmuştum. Hal böyle olunca aşı fobisi gelişti bende şimdi de tetanoz olurum diye korkuyorum :)

sıra 4lü de mi onu yaptırmak mecburi mi?

bu arada sosyal medyalardan takipleşmek isteyenler özelden yazsın adımı verebilirim

Canım hiçbir şey mecburi değil, doktorum bidahi gelmene 4lü yapacaz dedi bende tamam dedim. İstemeyen yaptırmayabilir
Kızlar benide eklemek isterseniz, bana da mesaj atın özelden adınızı

çok haklısın canım benm, memuriyet mecbur bırakıyor, herşeyin artısı eksisi malum :)

hamile halimle uc cocuga.bakabilirim dersen benimkileri gonderebilirim

İnşallah canım hepimiz inşallah. Hamile kalmadan önce hep Allahım hayırlısı neyse onu ver diye dua ettim. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim minik süprizlerim :) sağlıkla gelsinler yavrularımız
Ben de yaptıracağım. Aşılara karşı alerji gibi birşeyin olabilir mi canım. Yoksa hep mi kötü tesadüf olmuş.

tatlım 3 keremi 4 kere mi ne oluyor sanırım tetanoz aşısı hepsi tamamlandıktan sonra mı elimize paslı bir şey batsa tekrardan aşı olacak mışız? mantığı ne o zaman aşı olmanın battıktan sonra oluruz bu arada sana yapılan aşılar hiç tutmamış galiba sen hamile kaldıktan sonra seroloji testi yaptırmış mıydın?

Evet yine de batarsa yapılıyormuş ben de aynı soruyu sordum ne anlamı var o zaman dedim. Riske atmıyoruz tekrarlıyoruz diyorlar açıklama bu şekilde. Ben test yaptırmadım allerjik değil de kötü tesadüf benimkisi çünkü çocukken birsürü aşı oluyoruz malum diğerlerinde sıkıntı yaşamadım.

Kötü tesadüf canım yaptırdığım diğer aşılarda sorun olmadı

izmir anneleri , benim 20-21. haftam izmirde olduğum zamana denk geliyor. bayramda orada olacağım nasipse. ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırabilirim, annemle gitmek istiyorum ? önerilerinizi bekliyorum.

izmir anneleri , benim 20-21. haftam izmirde olduğum zamana denk geliyor. bayramda orada olacağım nasipse. ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırabilirim, annemle gitmek istiyorum ? önerilerinizi bekliyorum.

ben Karataş hastanesine gidiyorum canım ben orada yaptıracağım. ama bayramda sanki hastaneler hep kapalı gibi geliyor bana hiç haftasonu ve bayramlarda hastaneye gitmediğim için belkide

Ben kesinlikle yaptıracağım sonuçta yaza giriyoruz ben şahsen toprakla bahçeyle uğraşmayı seviyorum ve elime ne bulaşacağı yada batacağı belli olmuyor ki bahçe ile uğraşmasam bile yaptırırdım çünkü tetenoz risk almamak lazım...

Şimdi eve geldim yeni canım idrar tahlili temiz çıktı şükür daha önce enfeksiyon vardı yine olmasından korktum.. üçlü tarama testini sordum doktora ben gerek görmüyorum çünkü ikili taraman iyi çıkmıştı dedi :) mide yanması için ilaç verdi bir daha ki randevum 16 haziranmis ben 1 ay falan der sandım

Cinsiyet için ise ben heyecan ve merakla beklerken geçen hafta yapısına göre kiza benziyor diyen doktorcugum bu hafta kesin olmamakla beraber erkek gibi dedi ya bizim sıpa çok inatçı gerçekten yada benim doktor anlamıyor bu işten ama seviyorum kendisini ilgileniyor çünkü :) gönlümden gecen kız tabiki ama oğluşum olursa abisine arkadaş olur o yüzden ikisinede sevinirim işte bir an önce kesinlessinde artık bende biseyler alayım bakıp bakıp mutlu olayım istiyorum neyse geç olsun güç olmasın biraz daha sabır öncelik tabiki sağlıklı olması bebisimizin :)

Herşey sorunsuz o zaman maşallah diyelim canım. İşte bende öyleyim bir kızım var bir de oğlum istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama tabi kızım olacak diye de üzülmem açıkçası anneyiz evlat evlattır her türlü severiz. Erkekse bende hemen alışverişe çıkacam ama kızsa sıfır masrafsız çıkarız bu işten İnşallah birdahakine öğrenirsin hayırlısı sağlıklısı olsunda.

Aynen canım bende bavul bavul kız eşyası duruyor geçen ayikladim biraz azalttım çok iyileri haricinde bırakmadım hiç. Kiz olursa benimde masrafım pek olmaz ama erkek olursa yığınla pembelerin hiçbiri fayda etmez :) is kıyafete kalsın sağ sağlim bi kucaklayalım da bebislerimizi inşallah.

Çok teşekkürler canım aynen hayırlısı sağlıklısi olsun hepimiz icin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…