- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.401
Tamam canım teşekkürlerDonanimli bir hastane ama yenidogan yogun bakim servisi varmi bilmiyorum arastiririm canim.
@yasemin1984Mtad benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim
Benimde aynı canım. Her yediğimi çıkartmıyorum artık ama genede istifra ediyorum.@yasemin1984Mtad benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim
Kızlar selam bende Konakta Filiz Dursuna gidiyorum . Ayrıntılı çektir istersen burda istersen doğumevinde çektir bana getir dedi. Ben ayrıntılıyı doğum evinde çektirticem.Doğum evindede İlknur gezgine gidiyorum. İki doktorumdan da çok memnunum.Ben Sakarya'da özel ada tip hastanesine gidiyordum doktorum Eray beyi tavsiye etti de o yuzden sana da sorayım dedim canim her doktor cekmiuormus bu detaylı ultrasonu
Bir umut dimi şekerim, ben de öyle düşünmeye başladım
Bende tersine Sakarya ya evlendim canım. Ailemi özlüyorum ama Sakarya çabuk alışılan bir yermiş gerçekten. Güzel memleketiniz.Sakarya'da yaıyorsunuz dimiBende Sakarya'lıyım ama Balıkesir'e evlendim ve çok özledim sizi görünce bir mutlu oldum valla hele adatıp konak özledim memeleketimi
Canım hadi sağlıkla almak nasip olsun oğlusunu kucağına. Yuklenn mavilere :))Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Canım 16+4 deydi son kontrolüm doktorum kilosunu söyledi. Bir sonraki randevunda sende öğrenmeye başlarsın. Hem boydada artık tahmini baş popo mesafesi hesaplanmıyor sistemden , tam gerçek boyunu söyleyebiliyor doktor. Büyüyor bebişlerimiz heyecanda artıyor :)Arkadaslar bide bebislerimizin agirligini ne zaman ogrenmeye baslayacagz
Oyy maşallah ona :) Hayırlı olsun oğluşun anası.canım bana bugün ilk defa söyledi 14 cm 130 gr diye
benimki de sanki bekliyormuş gibi açmış bacaklarını duruyorduGerçi 18. Haftada olan bir arkadaşım vardı tatlım 1 oğlu var. Göstermiyordu bebişi kız istiyordu tabi oda. 2 gün önce yine oğlu olacağını öğrendi. Yani bellide olmuyor bıdıkların işi. Oyuncak oldular vallahi kız mı erkek mi diye
Herkesin kendi memleketi bende iki buçuk senedir Sakarya'da yasıyorum ama alıştım artık buraya:)) bayrama gelirsin insallah buraya canim
2 haziranda sabahn köründe 8 bucukda randevum bebegim hareketsiz olur muacabaCanım 16+4 deydi son kontrolüm doktorum kilosunu söyledi. Bir sonraki randevunda sende öğrenmeye başlarsın. Hem boydada artık tahmini baş popo mesafesi hesaplanmıyor sistemden , tam gerçek boyunu söyleyebiliyor doktor. Büyüyor bebişlerimiz heyecanda artıyor :)
2 haziranda sabahn köründe 8 bucukda randevum bebegim hareketsiz olur muacabasabirsizlikla bekliyorm cinsiyeti ogrenirim simdiye kadar hic tahmin almadm catlamak uzereyim günler gecmiyor
Canım tahmin alma daha iyi. Bize 14. Haftada doktor erkeğe benziyor kesin değil dedi.16. Haftada gene göstermedi inatçı keçim doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi. Kafam karman çorman:) Bu gidişle öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:)2 haziranda sabahn köründe 8 bucukda randevum bebegim hareketsiz olur muacabasabirsizlikla bekliyorm cinsiyeti ogrenirim simdiye kadar hic tahmin almadm catlamak uzereyim günler gecmiyor
Ne güzel herkes cinsiyet öğreniyorbir garip oblomov cnm sanada etiketleyemedigim diğer bütün arkadaşlara da hayırlısı olsun darısı bizlerin başına 13 gün var kontrolüme burda cinsiyet ogrenenleri gördükçe resmen çatlicam rabbim inş sağlıkla bir oğlus da bana nasip eder
Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Maşallah canım sonunda öğrendin bebişinin cinsiyetini
Burdan hemen minikkelebeğime gönderme yapayım%100 kızmış
Canım hadi sağlıkla almak nasip olsun oğlusunu kucağına. Yuklenn mavilere :))
bayramdan sonraya kalırım canım yeterki yer olsun randevu alabileyim, ücretini biliyor musun ?ben Karataş hastanesine gidiyorum canım ben orada yaptıracağım. ama bayramda sanki hastaneler hep kapalı gibi geliyor banahiç haftasonu ve bayramlarda hastaneye gitmediğim için belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?