2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
@yasemin1984 Mtad benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim
@yasemin1984 Mtad benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim
Benimde aynı canım. Her yediğimi çıkartmıyorum artık ama genede istifra ediyorum.

Ben Sakarya'da özel ada tip hastanesine gidiyordum doktorum Eray beyi tavsiye etti de o yuzden sana da sorayım dedim canim her doktor cekmiuormus bu detaylı ultrasonu
Kızlar selam bende Konakta Filiz Dursuna gidiyorum . Ayrıntılı çektir istersen burda istersen doğumevinde çektir bana getir dedi. Ben ayrıntılıyı doğum evinde çektirticem.Doğum evindede İlknur gezgine gidiyorum. İki doktorumdan da çok memnunum.

Bir umut dimi şekerim, ben de öyle düşünmeye başladım

Gerçi 18. Haftada olan bir arkadaşım vardı tatlım 1 oğlu var. Göstermiyordu bebişi kız istiyordu tabi oda. 2 gün önce yine oğlu olacağını öğrendi. Yani bellide olmuyor bıdıkların işi. Oyuncak oldular vallahi kız mı erkek mi diye

Sakarya'da yaıyorsunuz dimi Bende Sakarya'lıyım ama Balıkesir'e evlendim ve çok özledim sizi görünce bir mutlu oldum valla hele adatıp konak özledim memeleketimi
Bende tersine Sakarya ya evlendim canım. Ailemi özlüyorum ama Sakarya çabuk alışılan bir yermiş gerçekten. Güzel memleketiniz.

Canım hadi sağlıkla almak nasip olsun oğlusunu kucağına. Yuklenn mavilere :))

Arkadaslar bide bebislerimizin agirligini ne zaman ogrenmeye baslayacagz
Canım 16+4 deydi son kontrolüm doktorum kilosunu söyledi. Bir sonraki randevunda sende öğrenmeye başlarsın. Hem boydada artık tahmini baş popo mesafesi hesaplanmıyor sistemden , tam gerçek boyunu söyleyebiliyor doktor. Büyüyor bebişlerimiz heyecanda artıyor :)

benimki de sanki bekliyormuş gibi açmış bacaklarını duruyordugerçekten hiç belli olmuyor bazen bir sürpriz yapabiliyorlar kimide inatçı çıkıyor göstermiyor

Herkesin kendi memleketi bende iki buçuk senedir Sakarya'da yasıyorum ama alıştım artık buraya:)) bayrama gelirsin insallah buraya canim

Bayramdan bir kaç gün önce geleceğim inşallah bebek için bir kısım alışverişleri oradan bildiğim yerlerden yağacağım :) Allahtan eşimin seminer dönemine geliyorda rahat olacağız :)

kızlar merhaba hepinize.. benim kontrolüm 3 haziranda.. hangi testler yapılacak bilmiyorum ikili testimiz temiz çıkmıştı. üçlü dörtlü testleride istermi acaba? bi de ben acıbadem hastanesine gidiyorum acaba beni ayrıntılı ultrason için başka yere mi yönlendirecek. kendi doktorlarımız bakamıyor mu ayrıntılıya?

2 haziranda sabahn köründe 8 bucukda randevum bebegim hareketsiz olur muacaba sabirsizlikla bekliyorm cinsiyeti ogrenirim simdiye kadar hic tahmin almadm catlamak uzereyim günler gecmiyor

2 haziranda sabahn köründe 8 bucukda randevum bebegim hareketsiz olur muacaba sabirsizlikla bekliyorm cinsiyeti ogrenirim simdiye kadar hic tahmin almadm catlamak uzereyim günler gecmiyor
Canım tahmin alma daha iyi. Bize 14. Haftada doktor erkeğe benziyor kesin değil dedi.16. Haftada gene göstermedi inatçı keçim doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi. Kafam karman çorman:) Bu gidişle öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:)

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir oğlun olur

Hadi gözün aydın canım, darısı bana

Maşallah canım sonunda öğrendin bebişinin cinsiyetini
Burdan hemen minikkelebeğime gönderme yapayım %100 kızmış

Canım hadi sağlıkla almak nasip olsun oğlusunu kucağına. Yuklenn mavilere :))

Ay ben niyeyse hiç mavi almayı düşünmüyorum. Yeşil olsun sarı olsun Genel olarak mavi rengi sevmem ben. Bu zamana ne evime olsun ne de kıyafette olsun (jean hariç) mavi asla tercih etmemişimdir. bende böyle bir deli işte

ben Karataş hastanesine gidiyorum canım ben orada yaptıracağım. ama bayramda sanki hastaneler hep kapalı gibi geliyor bana hiç haftasonu ve bayramlarda hastaneye gitmediğim için belkide
bayramdan sonraya kalırım canım yeterki yer olsun randevu alabileyim, ücretini biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…