- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.421
Hadi gözün aydın canım, darısı bana
Ay ben niyeyse hiç mavi almayı düşünmüyorum.Yeşil olsun sarı olsun Genel olarak mavi rengi sevmem ben. Bu zamana ne evime olsun ne de kıyafette olsun (jean hariç) mavi asla tercih etmemişimdir. bende böyle bir deli işte
bayramdan sonraya kalırım canım yeterki yer olsun randevu alabileyim, ücretini biliyor musun ?
Hahha herşey kısmet tabi tatlım.. Valla onlar mı oyuncak oldu biz mi anlamadimGerçi 18. Haftada olan bir arkadaşım vardı tatlım 1 oğlu var. Göstermiyordu bebişi kız istiyordu tabi oda. 2 gün önce yine oğlu olacağını öğrendi. Yani bellide olmuyor bıdıkların işi. Oyuncak oldular vallahi kız mı erkek mi diye
hadi gözün aydın canım hislerimiz doğru çıktı yakamozla :)) maşallah oglusunaGunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
inatçı olanlardan biri de benimki iştebenimki de sanki bekliyormuş gibi açmış bacaklarını duruyordugerçekten hiç belli olmuyor bazen bir sürpriz yapabiliyorlar kimide inatçı çıkıyor göstermiyor
canım çok geçmiş olsun, allahım şifa versin, dua ederek geçir bu dönemi .Geçmiş olsun canım. Bende miyom yüzünden çok sıkıntılı günler geçiriyorum. Çok büyük ve tehlikeli yerdeymiş. Doktorlar bir sürü olumsuz ihtimal söyledi. Erken doğum, düşük , bebekte gelişim bozukluğu vs. Üstelik ilk hamileliğim sevincini bile tam yaşayamıyorumHiç tadım tuzum yok. Allah'a emanet bebeklerimiz.
Gözünaydın canım :) senin ultrason fotoğrafında da çok netti zaten. Ben erkeğim diye bağırıyordu bebişinGunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Doğum evinde çekinmek icin önceden randevu almak gerekiyormuş arkadasım öyle demisti şimdiden randevu almak lazımKızlar selam bende Konakta Filiz Dursuna gidiyorum . Ayrıntılı çektir istersen burda istersen doğumevinde çektir bana getir dedi. Ben ayrıntılıyı doğum evinde çektirticem.Doğum evindede İlknur gezgine gidiyorum. İki doktorumdan da çok memnunum.
Bence de tahmin almamak en iyisi galiba arkadaşım.. Ben 10 haftalıkken ilk tahmin geldi erkek diye, sonra kiz, sonra yine erkek.. Halbuki 10. Haftada hiç aklımda yoktu ben 16.haftayi beklicektim ama doktor söyledikten sonra merak etmeye başladım..Canım tahmin alma daha iyi. Bize 14. Haftada doktor erkeğe benziyor kesin değil dedi.16. Haftada gene göstermedi inatçı keçim doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi. Kafam karman çorman:) Bu gidişle öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:)
Gel gel canim bende bayramda memlekette gidecegim :)) bayramı iple cekiyorum bendeBayramdan bir kaç gün önce geleceğim inşallah bebek için bir kısım alışverişleri oradan bildiğim yerlerden yağacağım :) Allahtan eşimin seminer dönemine geliyorda rahat olacağız :)
Aynen canim ama iste kordon falandir diye birde doktor bisi demeyince emin olamadikGözünaydın canım :) senin ultrason fotoğrafında da çok netti zaten. Ben erkeğim diye bağırıyordu bebişin
Bende doktoruma kizmistim soylemedi diye hatta ultrasonu acar acmaz simdi soylemem cinsiyeti bekleme demisti. Sanirim en iyisini yapmis kafam karismadan ogrendim darisi bekleyenlere insallah bir an once gosterir bebislerinizCanım tahmin alma daha iyi. Bize 14. Haftada doktor erkeğe benziyor kesin değil dedi.16. Haftada gene göstermedi inatçı keçim doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi. Kafam karman çorman:) Bu gidişle öğrenemeyecekmişim gibi geliyor:)
canımm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin :)Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
Canım bende varım benim hiç kesilmedi doktor alışcaksın o zaman dedi napayım alışmaya çalışıyorum , başka sıkıntı olmasın.
yasemin1984 @mtad2611 benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim
valla aynen canım, istatistiklere göre, ciddi bir olasılık :)Öğrenmeyenlerin genelde kız mı çıkıyor acaba kızlar
bir garip oblomov canım hayırlı olsun :) ben de rüyamda çok güzel bi kız görmüştüm ama erkek bebiş benim rüyam tersine çıktı yani
canımm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin :)
Gerçi 18. Haftada olan bir arkadaşım vardı tatlım 1 oğlu var. Göstermiyordu bebişi kız istiyordu tabi oda. 2 gün önce yine oğlu olacağını öğrendi. Yani bellide olmuyor bıdıkların işi. Oyuncak oldular vallahi kız mı erkek mi diye
Imperial otele en yakın lara Anadolu hastanesi evet. Taksiyle 15 tl falan tutar.Merhaba bayanlar
Aramızda antalyadan olan varmı? Ben suan delphin imperal oyelindeyim hastaneye gidip cinsiyeti ögrenmek istiyorum fakat buraya en yakın hastane nere bilen varmı? Ayrıca taksimi mantıklı otobüsmü? Özel lara anadolu hastanesi var. Orası nasıl? Hemen bakarlarmı? Bana yardm edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?