2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

biz göçmen olduğumuzdan maviyi çok severiz ama kızım olsaydı da mavi alırdım yeşiller maviler sarılar tez vakitte inşallah sende öğrenirsin canım

Hahha herşey kısmet tabi tatlım.. Valla onlar mı oyuncak oldu biz mi anlamadim gittiğim doktorlar bi kiz bi erkek dedikçe ben de iyice karmasiklastim.. Bi ara kiz fikrine baya alışmıştım ki zaten dünden raziyim, gökçee gel kızım sarıl bakalım babaya diye şakalaşiyoduk eşimle, artık o da kalmadı.. Çarşambaya randevu aldım bakalım artık kesinleşecek mi..

hadi gözün aydın canım hislerimiz doğru çıktı yakamozla :)) maşallah oglusuna

benimki de sanki bekliyormuş gibi açmış bacaklarını duruyordugerçekten hiç belli olmuyor bazen bir sürpriz yapabiliyorlar kimide inatçı çıkıyor göstermiyor
inatçı olanlardan biri de benimki işte sanırım en son ben öğreneceğim 16 Haziran'da benim bir daha ki kontrolüm

canım çok geçmiş olsun, allahım şifa versin, dua ederek geçir bu dönemi .

Gözünaydın canım :) senin ultrason fotoğrafında da çok netti zaten. Ben erkeğim diye bağırıyordu bebişin

Doğum evinde çekinmek icin önceden randevu almak gerekiyormuş arkadasım öyle demisti şimdiden randevu almak lazım

Bence de tahmin almamak en iyisi galiba arkadaşım.. Ben 10 haftalıkken ilk tahmin geldi erkek diye, sonra kiz, sonra yine erkek.. Halbuki 10. Haftada hiç aklımda yoktu ben 16.haftayi beklicektim ama doktor söyledikten sonra merak etmeye başladım..

Bende doktoruma kizmistim soylemedi diye hatta ultrasonu acar acmaz simdi soylemem cinsiyeti bekleme demisti. Sanirim en iyisini yapmis kafam karismadan ogrendim darisi bekleyenlere insallah bir an once gosterir bebisleriniz

canımm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin :)

Canım bende varım benim hiç kesilmedi doktor alışcaksın o zaman dedi napayım alışmaya çalışıyorum , başka sıkıntı olmasın.

valla azaldı biraz ama yinede oluyor bitmesi için dua ediyorum besleyemiyorum diye korkuyorum sadece endişem o

yasemin1984 @mtad2611 benim de devam ediyor tam gaz. 1 haftadır oluk oluk her yedigimi çıkarma kısmı bitti. Ama bulanti ve istifra devam ediyor 13.haftayi bitirdim

benimde 14+6 bugün ama arada bulantı ilacı içiyorum içmekte istemiyorum geçsin biran önce :)

Kızlar nub teorisine göre tutmayan var mi mesela kız gibi görünüp erkek olan veya tam tersi bir durum. Geneli tuttu herhalde. Benimki de öyle bir poz vermiş ki ne olduğu belli değil son ultrasonda. Ters durmuş kafa aşağıda ayaklar yukarıda amuda kalkmış nerden anliycam :))

Benimki göstermemek değil de doktorum %100 emin olarak söylemiyor. Oğlumda 11 ya da 12.haftamdaydım aynı doktor çat diye oğlunuz hayırlı olsun demişti. Şimdi 5 seferdir kız gibi ama hazırlığa başlama diyorlar :) 1 rutin kontrolde, 1 kere acildeki doktor, geçen hafta 2 defa ve en son geçtiğimiz pazartesi kontrolde kız gibi dediler ama işte hep "gibi" ekli :) pazartesi dayanamadım oğlumda erken söylemiştiniz bunda niye bu kadar sallantıda kaldı cinsiyet mevzusu dedim. Erkekte net birşey görüyoruz söylüyoruz ama kızda göremediğimiz şey gerçekten olmayabilir de görememiş olabiliriz de dedi. Emin olma sen, biraz daha bekle dedi bakalım bekliyoruz :)

Gamzeli0603
Canım benim pazartesi günü 13+3 gün olması lazımdı, o gün kontrolde baş çapı, karın çapı ve fl ölçümü yapıldı. Baş ve popo mesafesi ölçümünden bu detaylı ölçümlere geçince makine kilosunu da hesaplıyor. İlk defa geçtiğimiz pazartesi günü kilosunu söyledi bana da doktorum.

Imperial otele en yakın lara Anadolu hastanesi evet. Taksiyle 15 tl falan tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…