2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
http://www.hurriyet.com.tr/yeni-dogan-bebek-kusmugunda-boguldu-hastane-allahin-takdiri-dedi-40467948

yeni doğan ünitelerine cok dikkat etmemiz gerek ya bu aralar ikinci haber bu hastanelerle ve bebekler ile ilgili

bu tarz haberler hep korkutmuştur beni Rabbime emanetler daha önceden de tetanoz konusunda yazmıştım malesef bizim insanımız bişi olmazları çok seviyor. Hastane yönetiminin sözüne bakın nasıl insanlar var ya. bir arada İzmir de özel bir hastaneden doktor gelmeden bebek dünyaya gelmesin diye vajinadan başı görünen bir bebeği ebe elinle içeri itmiş bebek ölmüştü hangi hastane hala merak ediyorum

Benim doktora gideceğim tarih 18. Haftamda olacak inşallah. O zamanda bir bahaneyle bacakları falan kapalı olursa artık doğurunca öğrenirim

Yok artık nasıl böyle bir şey yapar yaa. Allah bilir işine de son vermemişlerdir.

Benim doktora gideceğim tarih 18. Haftamda olacak inşallah. O zamanda bir bahaneyle bacakları falan kapalı olursa artık doğurunca öğrenirim
Ben gösterene kadar her gün giderdim. Doğuma kadar çatlardım herhalde

Açmadım haberi okumak istemiyorum böyle seyler dayanamıyorum. Herkes binbir emekle evlat sahibi oluyor. Elimizden geldiğince en iyi hastaneyi, doktoru seçmeye çalışıyoruz. Gerisi de kaderdir. Binbir türlü evham zaten kafamizda dönüyor yok yere, bir de önlemini alamayacağım şeyleri okuyup iyice kafayı siyirmak istemiyorum. Allaha emanet yavrularimiz. Allah saglikla kucagimiza alip, huzurla buyutmeyi nasip etsin

merhaba anneler nasılsınız bakim bugün ben pek iyi değilim sırtım ve belim ağrıyor bugün nedendir bilmem normalde ağrım fakan olmazdi midem de iyi değil anlayacağınız bugün zor bir gün

Gözün Aydın canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Ben de kontrolume gittim geldim hamdolsun bebis iyi zaten 11-5 deyken kiz demisti bugun 95%ile tasdikledi sanirim en erken cinsiyet ögrenen kisi olarak tarihe gectim
Enfeksiyon icin hap tedavisi gormustum tekrar ornek aldi bakalim ins kaybolmustur, vajinal mantar cikti yine
Rahim agzi kisaigim da 3,74cm mis ins bu rakam normaldir bu haftaya gore ben 4 cm diye biliyorum.dr iyi dedi ama ben yine de Kizimda cok cektim bu kisalmadan ondan cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…