- 26 Ekim 2016
- 872
- 504
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.901
Rica ederim canım Allah'ım sağlıkla kucağımiza aldirsin yavrularımizi dün 29/10/yada 31/10 olarak çıktı detaylı ultrasonda bakıldı teyzesi oğluma bnde kasım bekliyordum ama Ekim sonu olacak allahimin izniyleCok tesekkur ederim canim Allah seninde yavrunu kucagina almayi nasip etsin bende oyle canim tatliyla hic aram yok halbuki cok severdim tatliyi birde caydan tiksindim hic icemiyorum peki canim kasimin kacinda insallah dogum benimki 15 kasim
Aminn insallah canim hayirlisiyla dogsunlarda bebisler nezaman isterlerse ozaman gelsinler :)Rica ederim canım Allah'ım sağlıkla kucağımiza aldirsin yavrularımizi dün 29/10/yada 31/10 olarak çıktı detaylı ultrasonda bakıldı teyzesi oğluma bnde kasım bekliyordum ama Ekim sonu olacak allahimin izniyle
Evet tatlım Aslında dediğim gibi 20.haftada hissedenleri de okuyorum ama ne bileyim içim bi garip.. Çarşamba randevum var ama günler geçmek bilmedi bir türlü.. İnşallah o gün gider sağlıklı yavrumu görürsem içim biraz rahatlicak..Canım hiç sıkılmasın canın. Kızımı ilk gebeligim olmasına rağmen 13. Haftadan itibaren hissettim. Bu 3. Gebeliğim ama bunda aralarda ufak tefek ancak işte. Tam tersi bir durum benimkide. O yüzden telaşlanma hiç.
Valla canım benim bütün hamilelikler im bulantıli oldu tek fark bunda çok acıkıyor ve doymuyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızdaİnş Cnm iki hamileliğimden çok çok farklıydı hiç mide bulantısı yaşamazdım bunda daha yeni yeni iyiyim su içsem çıkardım iki kere serum taktı doktorum kilo kaybettim sende farklılıklar oldumu herkes bu farklı diyodu inanmıyodum ama cidden gerçeklik payı var diye düşünüyorum Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inş
Evet tatlım Aslında dediğim gibi 20.haftada hissedenleri de okuyorum ama ne bileyim içim bi garip.. Çarşamba randevum var ama günler geçmek bilmedi bir türlü.. İnşallah o gün gider sağlıklı yavrumu görürsem içim biraz rahatlicak..
Canim durup yemegi denesen mesela bir tabagi bitirmeden dur bekle 5 dk falan ondan sonra devam et bakalim yine auni olacak mi eger olursa gastrolojiye gorun mide kapakciginla ilgili bir sorun olabilir buyuyen rahimin daha mideye baski yapacagini dusunmuyorum ama yaniliyorda olabilirim ama normal gelmedi bana ben yemek yedikten sonra uzaninca geri gelirdi ama sen yedikten hemen sonra geri geliyor galiba. Dedigom gibi yarim ye bakalim yine geri gelecek mi?Kızlar ben yemek yerken midemin ağzında sanki yediklerim yani söyle söyleyim mesela çorba içtim geçen gün gayet iştahlı bulanto falan yok corbayi bitirdim ağzıma geri geldi hepsi birden bulantı bile olmadan hepsini geri çıkardım sanki midemi sıkıyor bişey ve mideme girmekte zorlanıyor besinler gibi şimdi kahvaltı yaptım yine öyle mideme dolduramiyo gibi hissediyorum çok zor iniyor sanki yediklerim bu bi hastalık falan mı büyüyen rahimle alakali mi bilemedim
Gastrit olmuş geçmişti gebelikten önce ama onda böyle bişey yaşamadım bence de erken rahmin baskilamasi zaten çok yavaş yiyorum canım inşallah önemli bi sıkıntı yoktur bakalim yediklerim yigiliyor sanki midemin ağzına ve yavaştan yavaştan mideye iniyor gibi bişey reflü desem dediğin gibi yerken olmaz yatınca falan olurdu bende anlamadım acaba hızlı mi yiyorum yine de daha dikkat edeyim bakalimCanim durup yemegi denesen mesela bir tabagi bitirmeden dur bekle 5 dk falan ondan sonra devam et bakalim yine auni olacak mi eger olursa gastrolojiye gorun mide kapakciginla ilgili bir sorun olabilir buyuyen rahimin daha mideye baski yapacagini dusunmuyorum ama yaniliyorda olabilirim ama normal gelmedi bana ben yemek yedikten sonra uzaninca geri gelirdi ama sen yedikten hemen sonra geri geliyor galiba. Dedigom gibi yarim ye bakalim yine geri gelecek mi?
Evet canim hadislerde ruhun 120. Gun uflendigi yazar ama bu demek degildir ki bebeklerimiz canli degil bir organizmanin canli olabilmesi ruha bagli degildir. Ruh olayi bambaska o nedenle ultrasonda bebislerimizi hareket ederken goruyoruz. Hatta olum aninda bile ruh bedenden ciktiktan sonra bile canli hucreler oluyormus vucutta. Yani yanlis anlasilmasin bebislerimiz 120 gun olmadanda canlilar.Cnm hic endiselenme 16.haftada bende hissedemiyordum yani ufak bişeyler oluyodu ama gazdır diyodum 18.haftayı gecince daha iyi anlicaksin cunku anca buyümeye basliyolar kaslari gelisiyor ve duyu organi gelismeye basliyor.. birde soyle bisey okumustum internette mantikli geldi size gelirmi bilmiyorum anne karninda ki cocuga 120.günde ruh üflenirmis onun oncesinde sadece bedensel olarak bebek hayatta olurmus..ve ben 120.gunden sonra biseyler hissetmeye basladim sanki bilmiyorum belki bana oyle geldi tabii yani kesin konususup sizi sasirtmak istemem ama bende boyle oldu.. hic telaslanmayin yani..
Allah kabul etsin canim agzina yuregine saglikbir garip oblomov ben 14.cuzu okudum cnm..simdilik daha alamicam cunku baska hatimimde var az kaldi ama onu bitirirsem alirim yine cnm..
Bende reflu oldugu icin geri geliyor ama seninkini refluye benzetemedim ama olabilirde biraz yavas ye bakalim insallah care budur cunku oh yedim diyip cikarmak ne illet bisi biliyorumGastrit olmuş geçmişti gebelikten önce ama onda böyle bişey yaşamadım bence de erken rahmin baskilamasi zaten çok yavaş yiyorum canım inşallah önemli bi sıkıntı yoktur bakalim yediklerim yigiliyor sanki midemin ağzına ve yavaştan yavaştan mideye iniyor gibi bişey reflü desem dediğin gibi yerken olmaz yatınca falan olurdu bende anlamadım acaba hızlı mi yiyorum yine de daha dikkat edeyim bakalim
Evet canim hadislerde ruhun 120. Gun uflendigi yazar ama bu demek degildir ki bebeklerimiz canli degil bir organizmanin canli olabilmesi ruha bagli degildir. Ruh olayi bambaska o nedenle ultrasonda bebislerimizi hareket ederken goruyoruz. Hatta olum aninda bile ruh bedenden ciktiktan sonra bile canli hucreler oluyormus vucutta. Yani yanlis anlasilmasin bebislerimiz 120 gun olmadanda canlilar.
Yok tatlim yanlis dusunmuyorsun ama bu cok ince bir konu bilmeyen korkabilir bebegim ruhsuz mu daha diye bizden ote o kadar sey oluyor ki. Ruh uflendikten sonra dedigin gibi tepki vermesi bile bir baska oluyordur bakalim azkaldi o gunlere bugunleri gosteren Rabbim o gunleride nasip etsin insallahTabiiki cnm haklisin tabiiki beden canli hatta o zamanda hareket ediyolarmis tabii benim demek istedigim sanki ruh uflendikten sonra daha maneviyat yuksek oluyo belki o zman istemsiz hareket ediyolar ama ruh uflendikten sonra ben elimi koyup konusunca tepki verdi ben buna sahit oldum.. tabi yanlis dusunuyo olabilirim.
Elevit degul decavit kullaniyorum eleviti yazsaydi da icindeki domuz katkisindan dolayi almazdim sukur yazmadi gyno ferroda iciyorumGunaydin kizlar :) elevit ve gyno ferro kullanan var mi aramizda ?
Elevit degul decavit kullaniyorum eleviti yazsaydi da icindeki domuz katkisindan dolayi almazdim sukur yazmadi gyno ferroda iciyorum
Tabiiki cnm haklisin tabiiki beden canli hatta o zamanda hareket ediyolarmis tabii benim demek istedigim sanki ruh uflendikten sonra daha maneviyat yuksek oluyo belki o zman istemsiz hareket ediyolar ama ruh uflendikten sonra ben elimi koyup konusunca tepki verdi ben buna sahit oldum.. tabi yanlis dusunuyo olabilirim.
Yok tatlim yanlis dusunmuyorsun ama bu cok ince bir konu bilmeyen korkabilir bebegim ruhsuz mu daha diye bizden ote o kadar sey oluyor ki. Ruh uflendikten sonra dedigin gibi tepki vermesi bile bir baska oluyordur bakalim azkaldi o gunlere bugunleri gosteren Rabbim o gunleride nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?