- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.921
Eczaci cok karmasik yazmis esimde anlamamis :) sen nasil iciyorsun abla ilaclari ac mi tok mu sabah mi aksam mi ? Elevit icin bende okudum bu domuz jelatinini kullanmasam mi ?
Bilmiyordum simdi senden duydum 4. Ayimiza az kaldi bende okuyayim bariKızlar selam hayırlı pazarlar 4.ayda Yusuf suresi ve Lokman suresi okunuyor ya sizler okudunuz mu?
Merhaba canım ben de çok kahverengi pembe lekelenmelerim hatta 2 3 damla kanamam bile oldu bem de 1gece hastanede yattım ve sürekli rapor veriyordu Dr. M ama neden söylemiyodu. İdrar tahlili istedim ama yapmadı hiç. Dr değiştirdim o Dr direkt idrar tahlili verdi kum döküyorsun dedi rapor yok hiç korkma geçecek progestana devam dedi ve çok şükür geçti istersen sen de farklı bi Dr. A daha görün.Kızlar hayırlı pazarlar, hayırlı Ramazanlar. Umarım herkes iyidir. Ben bayadır giremiyorum yoğunluktan. Benim bu aralar çok hafif pembe ve kahve akıntım var sadece peçeteye silince geliyor. Hani şu sarı akıntımız oluyor ya o bu şekilde geliyor. Doktora gittik bir gece hastanede yattım. bebiş de bir sıkıntı yok çok şükür progestan ve clexan kullanıyorum. İnsan ister istemez çok korkuyor. Hiç bu aralar böyle şeyler yaşayan var mı? Rabbim bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hatta şöyle Yusuf yüzlü lokman sözlü olsun diye okunurmuşBilmiyordum simdi senden duydum 4. Ayimiza az kaldi bende okuyayim bari
Ben de hep ayni cümleleri kurardim. Sanki bütün yediklerim kursagimda kaliyor, mideme inmiyor. Sonra en ufak bi ogurmede hepsi tamamen çıkıyor. 13.haftada kesildi bunlar. Rennie tablet ve sade maden suyu iyi geldi banaKızlar ben yemek yerken midemin ağzında sanki yediklerim yani söyle söyleyim mesela çorba içtim geçen gün gayet iştahlı bulanto falan yok corbayi bitirdim ağzıma geri geldi hepsi birden bulantı bile olmadan hepsini geri çıkardım sanki midemi sıkıyor bişey ve mideme girmekte zorlanıyor besinler gibi şimdi kahvaltı yaptım yine öyle mideme dolduramiyo gibi hissediyorum çok zor iniyor sanki yediklerim bu bi hastalık falan mı büyüyen rahimle alakali mi bilemedim
Kız olmasını ısteyen meryem suresi, erkek olmasını isteyen yusuf suresi okusun derler. Doğru mu, batıl mı bilemiyorum. Hamileligimin basında eşim elini karnima koyup bi dua okumuştu erkek olmasını istediği için, bir cümlelik bi dua. Doktor erkek dedi yanilmadiysa :)Kızlar selam hayırlı pazarlar 4.ayda Yusuf suresi ve Lokman suresi okunuyor ya sizler okudunuz mu?
Canım iki doktora birden gidiyorum ben de idrar tahlili dahil bütün tahlilleri yine yaptılar temiz çıktı. Biz genelde bu kanamaları düşük sebebi olarak görürüz ama düşük olmaz korkma dedi. Öyle kan gelmedi çok şükür ama nedeni belli değil işte olabilir diyorlar. İnşallah canım ben de raporluyum yatıyorum hep. Sürekli olmuyor arada oluyor. Yarın kontrolüm var. İnşallah benimki de geçer çabucak. Sağ olasın canım cevap verdiğin içinMerhaba canım ben de çok kahverengi pembe lekelenmelerim hatta 2 3 damla kanamam bile oldu bem de 1gece hastanede yattım ve sürekli rapor veriyordu Dr. M ama neden söylemiyodu. İdrar tahlili istedim ama yapmadı hiç. Dr değiştirdim o Dr direkt idrar tahlili verdi kum döküyorsun dedi rapor yok hiç korkma geçecek progestana devam dedi ve çok şükür geçti istersen sen de farklı bi Dr. A daha görün.
O durumu çok iyi biliyorum çok can sıkıcı inşallah seninde bi an önce geçer
Kızlar selam hayırlı pazarlar 4.ayda Yusuf suresi ve Lokman suresi okunuyor ya sizler okudunuz mu?
Çok saçma canım ya : ) cinsiyet genetik olarak zaten gebelik oluşur oluşmaz belli olan bi şey. Hani bu dediğin dualarla henüz gebelik yokken oluyordur belki ama oluşmuş bir gebelik için sanmıyorum.Kız olmasını ısteyen meryem suresi, erkek olmasını isteyen yusuf suresi okusun derler. Doğru mu, batıl mı bilemiyorum. Hamileligimin basında eşim elini karnima koyup bi dua okumuştu erkek olmasını istediği için, bir cümlelik bi dua. Doktor erkek dedi yanilmadiysa :)
Kız olmasını ısteyen meryem suresi, erkek olmasını isteyen yusuf suresi okusun derler. Doğru mu, batıl mı bilemiyorum. Hamileligimin basında eşim elini karnima koyup bi dua okumuştu erkek olmasını istediği için, bir cümlelik bi dua. Doktor erkek dedi yanilmadiysa :)
Yeni yeni istifralarim geçiyor,simdiye kadar hep pelte gibiydim. Inşallah ben de hatim yapmak istiyorum, sesli okursam duyacagina hissedecegine inanıyorum. Ama simdi de oruc tutuyorum, sesli okuyunca yorulurum, inşallah ramazandan sonra hatim yapmak istiyorum, hem bütün surelerden de faydalanmis oluruz. Rabbim kabul etsin inşallah hepimizinkiniBende hep meryem suresini okumustum.. su an hatim indiriyorum bebegim icin tek tek okumaktansa mubarek ramazanda hatim indirmek daha iyi olur diye düsundüm..
Canım ben de henüz hiçbir şey hissetmiyorum ve endişelenmiyorum da zaten 20.haftaya kadar hissetmememiz gayet normal hatta 22.haftaya kadar bile hissetmeyenler var boş yere stres yapma benceEvet tatlım Aslında dediğim gibi 20.haftada hissedenleri de okuyorum ama ne bileyim içim bi garip.. Çarşamba randevum var ama günler geçmek bilmedi bir türlü.. İnşallah o gün gider sağlıklı yavrumu görürsem içim biraz rahatlicak..
Selam kizlar.
Dunden beri wc sonrasi cok agrim vardi. Bugun kanamada olunca hemoroid oldugunu dusundugumden hastaneye gittim. Bizim hastanede uzman yok deyip resepsiyona yönlendirdiler. Neyse gittim kadin hamile oldugumu duyunca kadin drunu aradi bana bi krem ismi verdi. Recetesiz aliyor dedi. Gittik eczaneye recetesiz verilmez bu kortisonlu krem desi adamBeni muayene etmeden nasil boyle bi tavsiye de bulunur anlamiyorum. Eve geldim herhalde bol bol su icmeli degil mi boyle bir durumda eczaneden farkli bir krem verdiler. Ay bu hemoroid i gecirenniz oldu mu?[/Q
Geçmiş olsun canım öncelikle...
Hemoroid için sen yine de bir doktora görün ama şimdi yapabileceğin şey bolbol su içmek kabızlıktan uzak durmak hatta çok isalde olma oda iyi gelmiyor ve acı yiyiyorsan uzak dur bunlar çok etkiliyor hemoroidi maalesefbirde yastıklar var biliyormusun bilmiyorum simit gibi onlara otur eğer sık oluyorsan edinebilirsin...
Bende var cnm ilaç kullanmıyorum amaSelam kizlar.
Dunden beri wc sonrasi cok agrim vardi. Bugun kanamada olunca hemoroid oldugunu dusundugumden hastaneye gittim. Bizim hastanede uzman yok deyip resepsiyona yönlendirdiler. Neyse gittim kadin hamile oldugumu duyunca kadin drunu aradi bana bi krem ismi verdi. Recetesiz aliyor dedi. Gittik eczaneye recetesiz verilmez bu kortisonlu krem desi adamBeni muayene etmeden nasil boyle bi tavsiye de bulunur anlamiyorum. Eve geldim herhalde bol bol su icmeli degil mi boyle bir durumda eczaneden farkli bir krem verdiler. Ay bu hemoroid i gecirenniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?