2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hayırlı pazarlar, hayırlı Ramazanlar. Umarım herkes iyidir. Ben bayadır giremiyorum yoğunluktan. Benim bu aralar çok hafif pembe ve kahve akıntım var sadece peçeteye silince geliyor. Hani şu sarı akıntımız oluyor ya o bu şekilde geliyor. Doktora gittik bir gece hastanede yattım. bebiş de bir sıkıntı yok çok şükür progestan ve clexan kullanıyorum. İnsan ister istemez çok korkuyor. Hiç bu aralar böyle şeyler yaşayan var mı? Rabbim bebişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Eczaci cok karmasik yazmis esimde anlamamis :) sen nasil iciyorsun abla ilaclari ac mi tok mu sabah mi aksam mi ? Elevit icin bende okudum bu domuz jelatinini kullanmasam mi ?

Gunde 1 defa ac tok fark etmez dedi eczacim bana. Ben ilk decaviti iciyorum. Sonra kahvalti yapiyorum sut ya da cay ictigim icin kan ilacini 2 saat sonra iciyorum cunku sut ve sut urunleri ve kafein iceren gidalarla kullanilmamasi lazim. Elevit icinde kendi icinden nasil geliyorsa oyle yap ben bebegime bile isteye haram veremem heleki alternatifi oldugu halde. Elevit vazgecilmez bir urun olsaydi decavit yazmazdi doktorlar. Secim sana kalmis. Ama icmem dersen yerine decavit al mutlaka

Merhaba canım ben de çok kahverengi pembe lekelenmelerim hatta 2 3 damla kanamam bile oldu bem de 1gece hastanede yattım ve sürekli rapor veriyordu Dr. M ama neden söylemiyodu. İdrar tahlili istedim ama yapmadı hiç. Dr değiştirdim o Dr direkt idrar tahlili verdi kum döküyorsun dedi rapor yok hiç korkma geçecek progestana devam dedi ve çok şükür geçti istersen sen de farklı bi Dr. A daha görün.
O durumu çok iyi biliyorum çok can sıkıcı inşallah seninde bi an önce geçer

Ben de hep ayni cümleleri kurardim. Sanki bütün yediklerim kursagimda kaliyor, mideme inmiyor. Sonra en ufak bi ogurmede hepsi tamamen çıkıyor. 13.haftada kesildi bunlar. Rennie tablet ve sade maden suyu iyi geldi bana

Kızlar selam hayırlı pazarlar 4.ayda Yusuf suresi ve Lokman suresi okunuyor ya sizler okudunuz mu?
Kız olmasını ısteyen meryem suresi, erkek olmasını isteyen yusuf suresi okusun derler. Doğru mu, batıl mı bilemiyorum. Hamileligimin basında eşim elini karnima koyup bi dua okumuştu erkek olmasını istediği için, bir cümlelik bi dua. Doktor erkek dedi yanilmadiysa :)

Canım iki doktora birden gidiyorum ben de idrar tahlili dahil bütün tahlilleri yine yaptılar temiz çıktı. Biz genelde bu kanamaları düşük sebebi olarak görürüz ama düşük olmaz korkma dedi. Öyle kan gelmedi çok şükür ama nedeni belli değil işte olabilir diyorlar. İnşallah canım ben de raporluyum yatıyorum hep. Sürekli olmuyor arada oluyor. Yarın kontrolüm var. İnşallah benimki de geçer çabucak. Sağ olasın canım cevap verdiğin için

Kızlar selam hayırlı pazarlar 4.ayda Yusuf suresi ve Lokman suresi okunuyor ya sizler okudunuz mu?

Ben her iki sure için de hamilelik boyunca tek sayıda okunması diye okumuştum. İlla 4.ayda değil yani. Lokman sözlü, yusuf yüzlü olsun diye deniyor hatta :)

Ben bildiklerimi yazayım: (hamilelik boyunca bunlar)
Enbiya suresi - 70 tane / peygamber ahlaklı olması için
Yasin - 500 tane / alim olması için
Lokman - tek sayı / lokman sözlü
Yusuf - tek sayı / yusuf yüzlü
İbrahim - tek sayı / yumuşak huylu

Bunların haricinde ali imran suresi şeytandan muhafaza eylermiş. Bir de elini karnına koyup asr suresi okumak iyiymiş, sabırlı olurmuş bebek :) bir de esmalar var, her hafta için ayrı ayrı gruplanmış olarak nette bulmuştum ben.

Çok saçma canım ya : ) cinsiyet genetik olarak zaten gebelik oluşur oluşmaz belli olan bi şey. Hani bu dediğin dualarla henüz gebelik yokken oluyordur belki ama oluşmuş bir gebelik için sanmıyorum.

Ben 41 gün meryem suresini hamile kalmak istediğim dönemde okudum. İlk iki bebeğim erkekti, buna kız dendi. Üçünde de okudum. Cinsiyet için değil de hayırlı evlat olması için okunuyor diye biliyorum ben meryem suresini. Rabbi hebli mines salihin geçen bir ayet var, hz.ibrahimin duası. O da hayırlı ve sağlıklı bir evlat için okunuyormuş aynı şekilde, doktorum hamileliğim boyunca okumamı önermişti oğlumda :)

Bende hep meryem suresini okumustum.. su an hatim indiriyorum bebegim icin tek tek okumaktansa mubarek ramazanda hatim indirmek daha iyi olur diye düsundüm..
Yeni yeni istifralarim geçiyor,simdiye kadar hep pelte gibiydim. Inşallah ben de hatim yapmak istiyorum, sesli okursam duyacagina hissedecegine inanıyorum. Ama simdi de oruc tutuyorum, sesli okuyunca yorulurum, inşallah ramazandan sonra hatim yapmak istiyorum, hem bütün surelerden de faydalanmis oluruz. Rabbim kabul etsin inşallah hepimizinkini

Canım ben de henüz hiçbir şey hissetmiyorum ve endişelenmiyorum da zaten 20.haftaya kadar hissetmememiz gayet normal hatta 22.haftaya kadar bile hissetmeyenler var boş yere stres yapma bence

Selam kizlar.
Dunden beri wc sonrasi cok agrim vardi. Bugun kanamada olunca hemoroid oldugunu dusundugumden hastaneye gittim. Bizim hastanede uzman yok deyip resepsiyona yönlendirdiler. Neyse gittim kadin hamile oldugumu duyunca kadin drunu aradi bana bi krem ismi verdi. Recetesiz aliyor dedi. Gittik eczaneye recetesiz verilmez bu kortisonlu krem desi adamBeni muayene etmeden nasil boyle bi tavsiye de bulunur anlamiyorum. Eve geldim herhalde bol bol su icmeli degil mi boyle bir durumda eczaneden farkli bir krem verdiler. Ay bu hemoroid i gecirenniz oldu mu?

Bende var cnm ilaç kullanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…