2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rahmin buyuyor canim normal ama duramayacak kadar rahatsiz ederse bekleme doktora git baska bir seyde olabilir. Sislikte bebegin olmasin sakin. Ama sut iciyorsan oda ekstra sislik yapar
Çok rahatsız etmiyor gün içinde oluyor genellikle ayaktayken oturunca geçiyor.süt içemiyorum safra kesemde problem var cnm.1 haftaya tepikler başlarsa bebek yapıyodu diycem :)

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine akintina dikkat et kanama lekelenme olursa doktora gidersin ben dustugumde cok cok az kahve lekebile diyemeyecegim derecede akintim koyulasmisti korkmustum ama doktorum artmazsa endiselenme dedi.

Teşekkür ederim sağolun :) şimdilik iyiyim pek bir şey yok sadece ilk etapta yürürken biraz kalçam ağarıyordu ama şimdi oda yok :)

Geçmiş olsun canım. Herkes bu süreci farklı geçiriyor işte... bende sorunlu bir hamilelik yaşıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bebeğimize bir zarar gelmesin de ben katlanmaya razıyım. Rabbim hepimizi korusun...

Çok geçmiş oldun canım. Dikkat et kendine. Ağrıların geçmezse doktora git mutlaka...

Benim kizim olucak canim hic mide bulantisi yasamadim istifra etmedim aksine istahim acildi 7 8 kilo aldim ilk uc bucuk ayda cok rahattim şükür

C Caranzy canım aramıza hoş geldin,gözün aydın darısı başıma inşallah.benim de kasiklarimda batma oluyor ara ara,maden suyu içiyorum ve bol su iyi geliyor bana.rahim büyüdüğü için oluyor bu ağrılar sanırım.
YaKaMoZz-z canım nerelerdesin? Sesin çıkmıyor herşey yolunda mı?

Bana doktorum tiroid seker ve kolestrol herzaman ac karinla bakilmali yoksa yaniltir hamilelikte daha hassas bir donem demisti. Tokum diye o gun kan almamisti benden.ertesi gun gidip tekrar verdim

Slm canım oğlumun yıl sonu gösterisi vardı bütün günüm bununla geçti pek fırsatım olmadı

Kizlar hareketleri hissedenler var mi ? Varsa nasil hissediyosunuz? Benm geceleri pit pit yapiyo asagida her gece olmasada... mesela az once pitladi 2 gundur olmamisti :) sizinki nasil bi his ?

Ben de hissedemiyorum canım... 16.haftam bugün doluyor, aslında 20. Haftada hissedenler var ama burda başkalarının hissettiğini okudukça benim de canım sıkılmaya başladı..
Canım hiç sıkılmasın canın. Kızımı ilk gebeligim olmasına rağmen 13. Haftadan itibaren hissettim. Bu 3. Gebeliğim ama bunda aralarda ufak tefek ancak işte. Tam tersi bir durum benimkide. O yüzden telaşlanma hiç.

Merhaba kızlar nasılsınız bebeisler nasıl size birşey sormak istiyorum. Benim gibi olanlar 17+5gun luguz ama benim hafif den başlayıp arada çoğalan rahim bölgenin oralarda ağrı oluyor çalışmıyorum evdeyim yorulmak hiç bir şey yapmıyorum acaba çak zayıf hamile kaldım şuan osebepten dolayısı agrilarim oluyor dersiniz genişleme büyüme gibi durummu yaşıyorum dr dün gittim herşey iyi ama dün unuttum sormayı Birgün bir günümü tutmuyorki benim gibi ağrı yaşayanlar varmı üst kısımlara doğru

Canım günaydın...
Kaç kilo ile hamile kaldın bende çok zayıf hamile kaldım hatta ilk tablodaki en zayıftım bir ara :) bende de bir ara oldu ama ani kilo alınca şuan en büyük sıkıntım inanılmaz gerilmem ve kaşınmam...zaten 46 kilo ile evlendim 3 ay içinde 52 kilo oldum ama 50kiloya falan düştüm bir ara ama şuan söylemesi ayıp 54 buçuğum bundan dolayı gergin karnım yani bence sıkıntı yapma çatı genişliğide aklında olsun ilo ile alakalı bişey değil...

Günaydın çok teşekkür ederim 46ile hamile kaldım bnde şuan 52 kiloyum ay ağrılardan korkuyorum ama inşallah ilerleyen zamanlarda geçer kramplarim.basladi bacaklarında dr ilaç verdi onları. Çok mu hassas biriyim yoksa şimdi mi böle oldum bilemiyorum ya sag saglim kucağıma alsaydım yavrumu isdahimda yok yiyince midemde ağrıyor aman Allahım yaa

Gunaydin kasim anneleri bende yarin bebegimin cinsiyetini ogrenecegim birtane kizim var cok heycanliyim gonlumden gecen erkek bebek tabi onemli olan saglikli olmasi acaba erkek bebege hamile olanlar ne gibi belirtileri oldu bu hamileligim kizindan cok farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…