- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.861
adını bile duyunca tuhaf oluyorumKızlar tavuk yiyormusunuz?
gozunuz aydın darısı biz ogrenemeyenlere inşallah :)Kızlar cinsiyeti öğrendik çok şükür. doktor erkek dedi bebeğime. Birde progestan verdi. Plesanta aşagıda kanama yapabilir risk almayalım dedi. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)))
Herkese günaydın, hayırlı ramazanlar:)
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?
bu sabah uyurken ben oğluşum(iki buçuk yaşında) karnıma atladı çok korktum çok ağrıdı çünkü iki dk sonra tamBen dun ilk defa gobek deligimin biraz asagisinda hissettim sepsertti hafif karnimi oksayinca yumusadi bebegimdi buyuk ihtimalle cunku ilk gidiklanma hissettim oylelikle elledim karnimi
Nefret ettim hamile oldugumdan beri. Kokusuna bile dayanamiyorumKızlar tavuk yiyormusunuz?
Ay kuzum ya bebislere laf anlatilmiyor ne yazik ki gecen gun ablamda kaldim onun ogluda 3 ay sonra 2 yasina gircek oyun yapiyo guya yastikla falan vuruyo ablam yapma dedikce sinir oldu dedim birak cocuk oyun yapiyo sonra karnima bir atladi tiizee diyeadını bile duyunca tuhaf oluyorummaalesef yiyemiyorum kokusu gelse kaçıyorum ordan
gozunuz aydın darısı biz ogrenemeyenlere inşallah :)
bu sabah uyurken ben oğluşum(iki buçuk yaşında) karnıma atladı çok korktum çok ağrıdı çünkü iki dk sonra tambir garip oblomov canım senin dediğin gibi göbek deligimin hemen altında bı sertlik hissettim bişey mı oldu diye korktum iki dk içinde kendi kendine kayboldu o sertlik galiba bende bugün ilk defa hissettim :) sanırım bizim sıpa rahatsız oldu yer değiştirdi abisi yüzünden çok şükür ağrım akıntım falan yok o yüzden korkmuyorum şuan hareketlere odaklanmaya çalışıyorum arada :)
benim iki kızım var ilk kızılda tam üç ay kustum ağzıma lokma koyamadim muslulta akan suya bile bakamadım sonra ikinci kızıma hamile kaldım dokuz ay boyunca bir kere bile kusmadim hatta midemde küçük derece bile bulantı olmadı sürekli tatlı yedim yani mide bulantısınin cinsiyetle pek bi alakası yok bana göre :) rabbim gönlümüze göre versinKızlar midesi çok bulanmış istifra etmiş ya da hala eden annelerimizin acaba kızlarımı olucak ya da kız şüphesi mi var? Hani öyle diyorlar ya kızlar daha çok harab ediyor diye gerçeklik payı var mıdır?
tatlım bence o kişiye göre değişiyo, mesela benim bi arkadaşım helak olmuştu hamileliğinde (kız), 11 kg vermişti.. ama mesela benim annem 4 kız doğurmuş ne bulantı ne kusma, ablam yine aynı şekilde, teyzemin de 2 kızı var onda da hiç olmamış, bu biraz yapı meselesi, bizim sülale biraz şanslıymış galiba, benim henüz cinsiyet belli değil ama bende de ne bulantı, ne kusma, ne tiksinme hiç bişey yok çok şükür..Kızlar midesi çok bulanmış istifra etmiş ya da hala eden annelerimizin acaba kızlarımı olucak ya da kız şüphesi mi var? Hani öyle diyorlar ya kızlar daha çok harab ediyor diye gerçeklik payı var mıdır?
O batma lar rahim buyudugundenmis canım bende de oldu sordum doktoruma öyle dediMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 haftalık gebeyim kızım olcak hayırlısıyla sormak istediğim bişey var 1 haftadır sağ kasığımda batma gibi bişey var çok belirgin şekilde oluyor bazen canimı yakıyor aynı şeyleri yaşayan varmı acaba bebekmi hareket ediyorda ben batma olarak hissediyorum.tedirgin olmaya başladım bide karnım hep şiş.dr kontrolümde 3 hafta sonra.
biliyor musun arkadaşım o bile farketmiyor, benim eşim 2 erkek kardeş, kayınvalidemin ilk hamileliği çok rahat geçmiş ama eşime hamileyken sürekli kusmuş, mutfağa girememiş vs, tabi o zamanlar ultrasona girilmiyo diye eşimi hep kız beklemiş.. ama neyse ki eşim doğuvermişBen belirtilerle cinsiyetin hiiiic alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben aşırı çıkardım, kilo verdim, hala bulantilar devam ediyor. Ama doktor erkek dedi. Annem iki hamileliginde 9 ay, doguma gittigi gun bile istifra etmis, iki oglu oldu :) benim hamileligimde tek bir sefer çıkarmış.
Sadece aynı bünyede erkek ve kiz hamileliklerinin farklı olabileceğini düşünüyorum.
canım çok kafana takma bebekler güçlüdür birşeycik olmaz ona ama eğer kanama yada ağrı sızı olursa durma git:)ben hamileyken büyük kızımı çişe kaldırmak için yataktan kalktım olacak iş ya kızımı da kucama aldım adım attım ki ikimizde yerdeyiz ben altta kızım üstte karnımın üzerine hemde çok kötüydü ama Rabbime şükür birşey olmadı :) içini rahatlatmak için anlatayım dedim:)ilk hamileliğim nde de gebe olduğumu öğrendiğim günün akşamı gebe olduğumu unutup baya yüksek sayılacak bi yerden aceleyle atlamıştım :) yani çok kafana takıp kendini üzme ama dediğim gibi ağrı sızı olursa durma gitMerhaba kızlar 2-3 gündür pek yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :)
Bugün başıma ne gedi bilseniz mutfaktan çıkarken ayağım kaydı ve düştüm. Çok hızlı değildi ama şuan yinede kalçam ve bacağımda ağrı varçok korktum bebeğe birşey olacak diye
Önceki sayfalarda bir çok hisseden var :) ben 13+6dayım ama 15 16 gibi hissettiklerini yazanlar olmuştu. Ben de büyük bir hevesle bekliyorumKızlar hisseden var mı bebeğini biliyorum erken aslında ama sormak istedim
Rahmin buyuyor canim normal ama duramayacak kadar rahatsiz ederse bekleme doktora git baska bir seyde olabilir. Sislikte bebegin olmasin sakin. Ama sut iciyorsan oda ekstra sislik yaparMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 haftalık gebeyim kızım olcak hayırlısıyla sormak istediğim bişey var 1 haftadır sağ kasığımda batma gibi bişey var çok belirgin şekilde oluyor bazen canimı yakıyor aynı şeyleri yaşayan varmı acaba bebekmi hareket ediyorda ben batma olarak hissediyorum.tedirgin olmaya başladım bide karnım hep şiş.dr kontrolümde 3 hafta sonra.
Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine akintina dikkat et kanama lekelenme olursa doktora gidersin ben dustugumde cok cok az kahve lekebile diyemeyecegim derecede akintim koyulasmisti korkmustum ama doktorum artmazsa endiselenme dedi.Merhaba kızlar 2-3 gündür pek yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :)
Bugün başıma ne gedi bilseniz mutfaktan çıkarken ayağım kaydı ve düştüm. Çok hızlı değildi ama şuan yinede kalçam ve bacağımda ağrı varçok korktum bebeğe birşey olacak diye
Ben bir cok kez yazdim sanirim sayfa aralarinda kaliyor. Gaz diyenler oluyor erken diyenler oluyor belki dogrudur ama ben hissediyorum mutluyum. Hatta dun gobek deligimin saginda sertlik hissettim ovusturunca gecti bence o benim bebgimdiKızlar hisseden var mı bebeğini biliyorum erken aslında ama sormak istedim
Canım bu haftalarda burun kanaması ve burun tıkanıklığı görülebilir, artan östrojen hormonu sebep oluyormuş.Günaydın kızlar ben kötü bir gece geçirdim sabaha kadar belim ve karnım ağrıdı. Bi de eşime sahur hazırlarken iki dilim domates yemiştim sonra midem yanmaya başladı ondan da uyuyamadım. Bi de sanki akciğerlerimde bi baskı var burnum da tıkalı gibi kaliteli nefes alamıyorum sizde de oluyo mu böyle. Hayırlı ramazanlar bu arada
Anladım cnm büyuk ihtimalle sorun olsa zaten kendini belli eder sanırimO batma lar rahim buyudugundenmis canım bende de oldu sordum doktoruma öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?