2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar tavuk yiyormusunuz?
adını bile duyunca tuhaf oluyorum maalesef yiyemiyorum kokusu gelse kaçıyorum ordan

Kızlar cinsiyeti öğrendik çok şükür. doktor erkek dedi bebeğime. Birde progestan verdi. Plesanta aşagıda kanama yapabilir risk almayalım dedi. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)))
gozunuz aydın darısı biz ogrenemeyenlere inşallah :)

Herkese günaydın, hayırlı ramazanlar:)

Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?

Ben dun ilk defa gobek deligimin biraz asagisinda hissettim sepsertti hafif karnimi oksayinca yumusadi bebegimdi buyuk ihtimalle cunku ilk gidiklanma hissettim oylelikle elledim karnimi
bu sabah uyurken ben oğluşum(iki buçuk yaşında) karnıma atladı çok korktum çok ağrıdı çünkü iki dk sonra tam bir garip oblomov canım senin dediğin gibi göbek deligimin hemen altında bı sertlik hissettim bişey mı oldu diye korktum iki dk içinde kendi kendine kayboldu o sertlik galiba bende bugün ilk defa hissettim :) sanırım bizim sıpa rahatsız oldu yer değiştirdi abisi yüzünden çok şükür ağrım akıntım falan yok o yüzden korkmuyorum şuan hareketlere odaklanmaya çalışıyorum arada :)

Tavuk normalde çok severim ama hamilelikte yemedim. Doktorlar hem hamileler için, hem de ergenlik cagindaki çocuklar icin tavuk yemeyi önermiyorlar. Malesef hormonsuz tavuk bulmak imkansiz gibi birşey. Köy tavuğu diye aldığımızı bile asla begenmedi kayinvalidem, köy tavuğu değil bu dedi. Anladığı için ona güveniyorum. Kayinpederim memleketinden hindi getirtiyor, tavuk yerine onu yiyoruz, tadı tavuktan çok farklı gelmiyor bana. Denemeyenler varsa tavsiye ederim

Ay kuzum ya bebislere laf anlatilmiyor ne yazik ki gecen gun ablamda kaldim onun ogluda 3 ay sonra 2 yasina gircek oyun yapiyo guya yastikla falan vuruyo ablam yapma dedikce sinir oldu dedim birak cocuk oyun yapiyo sonra karnima bir atladi tiizee diyekorktum ama sukur bisi olmadi ayaklari koltuga geldi govdesi kucagimda kaldiama ablamin akli cikti.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 haftalık gebeyim kızım olcak hayırlısıyla sormak istediğim bişey var 1 haftadır sağ kasığımda batma gibi bişey var çok belirgin şekilde oluyor bazen canimı yakıyor aynı şeyleri yaşayan varmı acaba bebekmi hareket ediyorda ben batma olarak hissediyorum.tedirgin olmaya başladım bide karnım hep şiş.dr kontrolümde 3 hafta sonra.

benim iki kızım var ilk kızılda tam üç ay kustum ağzıma lokma koyamadim muslulta akan suya bile bakamadım sonra ikinci kızıma hamile kaldım dokuz ay boyunca bir kere bile kusmadim hatta midemde küçük derece bile bulantı olmadı sürekli tatlı yedim yani mide bulantısınin cinsiyetle pek bi alakası yok bana göre :) rabbim gönlümüze göre versin

tatlım bence o kişiye göre değişiyo, mesela benim bi arkadaşım helak olmuştu hamileliğinde (kız), 11 kg vermişti.. ama mesela benim annem 4 kız doğurmuş ne bulantı ne kusma, ablam yine aynı şekilde, teyzemin de 2 kızı var onda da hiç olmamış, bu biraz yapı meselesi, bizim sülale biraz şanslıymış galiba, benim henüz cinsiyet belli değil ama bende de ne bulantı, ne kusma, ne tiksinme hiç bişey yok çok şükür..

O batma lar rahim buyudugundenmis canım bende de oldu sordum doktoruma öyle dedi

biliyor musun arkadaşım o bile farketmiyor, benim eşim 2 erkek kardeş, kayınvalidemin ilk hamileliği çok rahat geçmiş ama eşime hamileyken sürekli kusmuş, mutfağa girememiş vs, tabi o zamanlar ultrasona girilmiyo diye eşimi hep kız beklemiş.. ama neyse ki eşim doğuvermiş

Merhaba kızlar 2-3 gündür pek yazamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :)
Bugün başıma ne gedi bilseniz mutfaktan çıkarken ayağım kaydı ve düştüm. Çok hızlı değildi ama şuan yinede kalçam ve bacağımda ağrı var çok korktum bebeğe birşey olacak diye

canım çok kafana takma bebekler güçlüdür birşeycik olmaz ona ama eğer kanama yada ağrı sızı olursa durma git:)ben hamileyken büyük kızımı çişe kaldırmak için yataktan kalktım olacak iş ya kızımı da kucama aldım adım attım ki ikimizde yerdeyiz ben altta kızım üstte karnımın üzerine hemde çok kötüydü ama Rabbime şükür birşey olmadı :) içini rahatlatmak için anlatayım dedim:)ilk hamileliğim nde de gebe olduğumu öğrendiğim günün akşamı gebe olduğumu unutup baya yüksek sayılacak bi yerden aceleyle atlamıştım :) yani çok kafana takıp kendini üzme ama dediğim gibi ağrı sızı olursa durma git

Bende ilk günden beri 1 defa çok bulantı oldu o da benim vertigo rahatsızlığa bağlı idi. Kusmadım ve diğer belirtileri hissetmedim. Sadece tüylerim çok ama çok hızlı uzuyor o kadar. Bebeğin cinsiyeti erkek. Bence belitirtiler farklılaşıyor

Rahmin buyuyor canim normal ama duramayacak kadar rahatsiz ederse bekleme doktora git baska bir seyde olabilir. Sislikte bebegin olmasin sakin. Ama sut iciyorsan oda ekstra sislik yapar

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine akintina dikkat et kanama lekelenme olursa doktora gidersin ben dustugumde cok cok az kahve lekebile diyemeyecegim derecede akintim koyulasmisti korkmustum ama doktorum artmazsa endiselenme dedi.

Kızlar hisseden var mı bebeğini biliyorum erken aslında ama sormak istedim
Ben bir cok kez yazdim sanirim sayfa aralarinda kaliyor. Gaz diyenler oluyor erken diyenler oluyor belki dogrudur ama ben hissediyorum mutluyum. Hatta dun gobek deligimin saginda sertlik hissettim ovusturunca gecti bence o benim bebgimdi

Canım bu haftalarda burun kanaması ve burun tıkanıklığı görülebilir, artan östrojen hormonu sebep oluyormuş.

Arkadaslar nasil gidiyor hamilelik ben bebegimin cinsiyetinin erkek oldugunu ögrendim 2 haftada bir kanama geciriyorum ama cok sükür bebegim saglikli sürekli kahve rengi arada da kanli olan akintilarim kanama olmasada devam ediyor doktorlar rahmimde 2 tane kanama alani oldugunu söyledi bu kanama alani yavas yavas atilacak dedi eski doktorum surekli yat demisti ama en son gittigim doktorum surekli yatma ama ayaktada durma dedi yatarsan pihti atarsin dedi gercekten de yattigim zamanlarda da tuvalete kalkinca birden kocaman bir kan pihtisi ardindan da bi kanama geliyordu suan az az geliyor en azindan.hersey Allahtan benimde imtihanim buymus diyorum rabbim bu endiseli ve korku dolu zamanlardan kimseye yasatmasin gercekten cok zor hemde bu kadar büyümusken artik göbegim baya cıktı elimi karnima koydugumda bebegimin oldugu bolgeyi hissedebiliyorum herseyin hayirlisi insallah hepimiz sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…