2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Cinsiyet ikili test zamanı kıza benziyor sesi doktor bi hafta sonra erkeğe benziyor dedi daha sonra kendi doktorumda kıza benzetti :)

Her anneye lazım kitabında da var güzel yüzlü olması için Yusuf suresi yazıyodu

Geçecek hiç üzülme hep pozitif ol ve rica ederim ne demek :)

Bu daha kapsamlı olmuş bunları not ediyorum yapabilirim inşallah çok sağol

Gözünüz aydın öğrenmişsiniz cinsiyetleri. Sağlıcakla gelsin kuzu

Çok ilginç canım olabilir. Bugün 120. Günümüz ve ilk tekmeyi yedim bugün önceleri acabam vardı ama bugün eminim bebişlerimden biriydi :)
Hissetmeyen arkadaşlar kafanıza takmayın. Gün geçtikçe güçleniyorlar. Sizin de hissedeceğiniz günler çok yakın :) doktorlar bile 20 diyorlar.

Yüksek nabız yaşayan var mı? Tansiyonum normal, nabzim hep 100ün üstünde. Doktor her seferinde tansiyonumu ölçüp normal diyor, zaten evde ben olctugumde de normal. Ama nabizla ilgili birşey demedi

Tam kaç haftalıksın cnm

Kizlar pit pit yapan bebek hareketi onu artik anladim da bide boyle dirsek degirir gibi bsy oluyo o brz dha belli oluyo o nedir ? Ayrica ara ara kasik agrisi oluyo ayaga kalktigimda otururken kalktigmda fln sonra geciyo o sizede oluyor mu ?

Ben sürekli istifra ediyordum şimdi de var ama eskiye göre azaldı. Bebişim kız olacakmış canım.

Kızlar oruc tutacak misin ben dun gece zor yutum yediklerim oruc tutum ama cok aciktim ben tok tutacak ne yemeliyim
Ben de tutuyorum. Ama zorlaniyorsaniz tutmayin kiyamam iki canla kolay değil günler uzun. Pilav, makarna ve beyaz ekmek aslında tokluk hissi veriyor zannedilir ama cok çabuk acikmaya sebep olur. Ben iftarda ilk önce bi çorba ve iki lokma yiyip 1 saat bekliyorum. Sonra bir tabak yemek yiyorum. 12de tekrar iki lokma atistiriyorum. Sonra 3te sahur :) yani birden yiyince şekerim fırlıyor, kalbim aşırı çarpıyor. Sahurda haşlanmış yumurta, karpuz gibi lifli meyveler, hurma, ceviz vs tok tutar. Ama 18 saat yani sahurda ne yerseniz yeyin acıkacaksınız

Eskin susardim ama simdi cok acikiyorum tabbi bas donmesi yapiyo ALLAH YARDIM ETSIN oruc tutanlara tabbi bizede cok tskler cevabin icin :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…