2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba hanimlar..
Masallah hiziniza yetisemiyorum :)

Nasip olursa oglumuz geliyor bu kez
2Li testte totalde negatif ama biyokimyasal riskim 1/124 cikmis referans 1/250 olmasi gerekmis 4 lu falan istemedim ama insan aklina takilmiyor degil. Var mi ayni sekilde sonucu cikan?

arkadaşımın oğlu 59 cm doğmuş biz karı koca çok uzun değiliz ama ne bileyim korktum özenip alıpta giydirememek kötü olur heralde bende bir kaç yeni doğan gerisini 0-3 3-6 gibi bakarım olmadı
Yeni doğan tulum önermem ben bayağı almıştım bi tanesini bile giyemedi ama diğerleri alt üst olanlar daha rahat oluyor onlardan alışverişe başlayabilirsin 6-7 tane Yeni doğan alıp geri kalanı 0-3 ay alın
Özellikle çıtçıtlı atletleri hiç yeni doğan almayın onlar daha çabuk sıkmaya başlıyor haliyle bezde olunca bacakları sıkıştırabiliyor
Çoraplarda aynı şekilde

Kızlar günaydın.
Hayırlı haftalar. Şu sıralar çok fazla kabus görüyorum. Kabustan uyanıp uyandığımda mutlaka devam ediyor. Yeni bir bölüme geçemiyorum. Size de oluyor mu bu tarz şeyler?

Günaydın canım doktorun Ne dedi

Günaydın canım doktorun Ne dedi
Gunaydin cnm doktor kesin birsey olmamakla bunlar bir oran nihayetinde kesinlik hukmu yok ama sana detayli bilgi vermek zorundayim dedi. Yani bir sorun olabilirde olmayabilirde ya 4lu test amniyosentez falan yapip emin olacaksin ya da hicbirsey dedi.
Nasip neyse o dedik hersey Allah tan da iste ne bileyim insan bir iskilleniyor :\

kızlar babynest alacak mısınız? nedir ne işe yarar

ablam aldı ve bayada kullandı ama ben alır mıyım bilmiyorum babynesti anne yanı gibi düşünebilirsin canım bazılarıda beşiğin içinde de kullanıyor salonda koltuğun üstünde yatırmaktansa bunun içinde yatırıyor falan filan ya ben açıkcası evi eşya ile doldurmak istemiyorum o nedenle alsam mı kararsızım

Cinsiyet ikili test zamanı kıza benziyor sesi doktor bi hafta sonra erkeğe benziyor dedi daha sonra kendi doktorumda kıza benzetti :)
Birdahakine netleşir o zaman : ) bana iki defa kız dendi ama ben bile şüpheli yaklaşıyorum bakalım cuma kontrolüm var orda da kız derse artık öyle emin olabilcem : )

Kızlar benim 2-3 gündür belim çok ağrıyor özellikle sabah ilk kalktığımda acaba böbreklerim mi ağrıyor tam emin olamıyorum enfeksiyon kapmış olabilir miyim daha önce de kum dökmüştüm birkaç defa gebelikten önce o da olabilir mi ki endişeliyim kontrolüm de cuma günü

fotoda ki sen değil misin canım? baya uzun görünüyorsun valla 1,70 falan duruyorsunnasıl hobitsin senben 1,61 eşim 1,80e yakın ama bebişim şimdiden 14 cm olmuş bile halasına mı çekecek acaba nerde baksam 10-11 cm olmalı yazıyor internette ben kıyafet yıkama sorunu olmasın diye biraz fazla almaktan yanayım az aldım mı kıyafet yetiştiremem alt değiştirirken batıyor kıyafetler yeğenimden baya tecrübeliyim hele alttan çıtçıtlılar baya sık değişiyor ya elde yıkayacağız ya durmadan boş makine çalışacak

canim o normal, bendede var kac gündür. Hastaneye gittim Büyüme dönemi dedi. Büyüme dönemleri oluyomus oda bu siralar oluyomus sendekide odur :) hic korkma

benim canim hep sekerli seyler cekiyor. Bulantim cok az oldu bitti. Eksi seyleri sevmiyordum halada sevmiyorum. Tuzluda idare eder ama sekerli seyleri bütün gün boyu yiyebilirim, bana doktor oglan gibi dedi. Bakalim bendede persembe netlesir insallah. Senin belirtilerin nasil?

Yok canım herkes 1,70 falan sanıyor ama benim boyum 1,63 eşiminki 1,69 :) baya baya ikimizde kısayız :) Özellikle eşimin ailesi çok kısa kayınbederimle ben aynı boydayım :) ayrıca bende yıkama konusunda da senin gibi düşünüyorum ama yinede yeğenimden gelenler olacak burada köyde kayınvalideme gelenler çok olacak ama hediye çok fazla geliyor ondan çok çok abartmak istemiyorum gerçi geçen e-bebekten 5 tane badi aldım 3 adet yenidoğan 2 0-3 ay ama badi tarzı şeylerin çok fazla alınması gerekiyor :)

sizden hobitide var :) bizim kide kesin minyon olur neden dersen bende 1,50 boyum haha esim 1.69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…