2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar...
Oruç tutan arkadaşlar Allah yardım etsin, ben dayanamadım. Onun için tutmayacağım bu ramazan. Belki tatil günlerinde denerim bilmiyorum. Bu ara oturup neler alacağımın listesini çıkarıcam kızlar. İlkinden tecrübeliyim, işime yarayacak sayıda alıcam giysileri battaniyeleri vs

Kizlar pit pit yapan bebek hareketi onu artik anladim da bide boyle dirsek degirir gibi bsy oluyo o brz dha belli oluyo o nedir ? Ayrica ara ara kasik agrisi oluyo ayaga kalktigimda otururken kalktigmda fln sonra geciyo o sizede oluyor mu ?
Evet pıt pıt olan bebeğin hareketleri kasık ağrısı içinde cok ani hareketler yapmamalısın

Kızlar bir şey soracağım ?
Sizde de göğüs uçlarınızın etrafında aşırı büyüme var mı ?

evet canım benim çok erkenden kararmaya başladı hemde. benim normalde çok çok açıktı ten rengime yakındı ilk pembeleşti sonra açık kahve oldu şimdi baya baya koyuldu o koyuluğun ne faydası var acaba

ben bir türlü karar veremiyorum cumartesi bir sürü kıyafet beğendim e bebekten alacaktım ama ya olmazsa diye cesaretsizim yeni doğan kıyafetlerini son günlere bırakın diyenler oluyor bebek uzun ya da kilolu olursa yeni doğan yerine 0-3 aylık kullananlar varmıştecrübesizlerin işi zor sanki

ben de ne alacağımı bilemiyorum arkadaşım önümüzdeki ay doğum yapacak, yenidoğandan 9 aylığa kadar hesaplayarak şu ay yaza geliyo şu ay kış diye herşeyi almış, ben sadece yenidoğanlara bakıyodum saf saf, çok da almamak lazım çabuk büyüolar zaten, bilemedim çok karışık geliyo bana

Beşik siparişimizi verdik dün. Temmuz sonu ağustosun ilk günleri gibi teslim edilecek. Zaten benim doğumumun ekimde olacağı kesinleşti. Eylüle bırakmıycam hazırlıkları, en kötü ihtimal bebek şekeri filan sona kalır

cogunuzun ilk gebeligi sanirim be ilk gebeligimde kizimi 17 hf tekmelerii hossettim bundada suan kipirtilarini hissediyorum gogus kenari her gebedekoyulasiyor venim iki gebeligimdede koyulasti hatta az azsutunuz bile gelebilir kiyafetleri acele etmeyin ama oyle inanilmaz buyuklukte cocuk cikmiyor icerden yinede ilk etap cokta bol gymsi guzel durmuyor ydni dgn 2 tak geri kalani 0 3 alinmasi ideal kizlar bide malum kis bebegi bol battaniye sart sormak istediginiz seyler olursa ben buradayim

Allah kolaylık versin canım. Benim doktorum izin vermediği için ben tutamıyorum, inşallah sonradan eksikleri tamamlarım .

Kızlar bir sorum var. Ayrıntılı usg için 3 temmuza randevu verdiler, o zaman 23 haftalık oluyorum normal mi yoksa geç mi?

canım bende o hesapları yaptım ama uzun mu olacak kilolu mu olacak bazı kalıplar dar bazıları geniş baya sıkıldım seçerken

esperanzaa canım carters baktım hep arkadaşımda sakın yenidoğanlarına bakma zaten ekstra küçük kalıpları dedi öylece kala kaldım

Ay söylediğin iyi oldu canım. Bende carters ın yenidoğanlarına bakıyordum hep.

arkadaşımın oğlu 59 cm doğmuş biz karı koca çok uzun değiliz ama ne bileyim korktum özenip alıpta giydirememek kötü olur heralde bende bir kaç yeni doğan gerisini 0-3 3-6 gibi bakarım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…