2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bizede ikili testte erkek dedi doktor ama son gittiğimde göstermeyince acaba kız mı dedi. allah biliyor ya gönlüm kızdan yana ama sabır 15hazirana kadar düşün düşün kafayı yicem ya

sizden hobitide var :) bizim kide kesin minyon olur neden dersen bende 1,50 boyum haha esim 1.69

Eşlerimiz aynı boydaymış canım :) ve evet siz bizden daha kısasınız, neyse ama sen hiç olmazsa touklu ayakkabı giyebiliyorsundur benim dünya kadar topuklu ayakkabım kolilendi ve kalktı çünkü giyince eşimden uzun oluyorum

eşimin tarafı çok uzun bizimde eltimin kızı da halasına çekti bakalım oğlan dayıya derler dayısı da uzun bebişimin aslında bir hesaplama vardı anne babanın boyunu hesaplayıp bebeğin yaklaşık boyu çıkıyordu internette hesaplaması vardır heralde

Bende umarım dayısına benzer diye dua ediyorum çünkü benim kardeşim uzun şükür 1,80 falan :) Nasıl gidiyor senin iş ve hamilelik süreci bir sıkıntı var mı ?

Bende umarım dayısına benzer diye dua ediyorum çünkü benim kardeşim uzun şükür 1,80 falan :) Nasıl gidiyor senin iş ve hamilelik süreci bir sıkıntı var mı ?

ben enfeksiyon oldum sanırım baya bir kötüydüm dün suya yüklenince akşam yemyeşil bir akıntım geldi baya fazla ama kokusuz kaşıntı falan yoktu bugün biraz ağrım var onun dışında sıkıntım yok çok şükür her zamanki yorgunluklarım oluyor

Benin biyokimyasal 78 kombine bakiyolar zaten kombin de 221 cikti

Kızlar benim iki sıkıntım var,
Birincisi rüyamda sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum. Kimle olduğunu da görüyorum. Sizce ne demek olabilir?

İkincisi;
İki gündür falan kasıklarımda batma şeklinde ağrılar var. Normalde de çok fazla akıntım olduğu için şuan ki akıntıya takılmalı mıyım bilmiyorum ama kokulu ve kaşıntılı. Bide sürekli idrara çıkma isteği oluşuyor fakat wc girdiğimde çok fazla yapamıyorum.

koku kaşıntı varsa doktora git canım. ve hamilelikte gördüğün rüyalara çok takılma

Hamileyken insan şişmanladığını çirkinleştiğini filan hissediyor. Bilinçaltımız da ona göre hazırlıyor bu rüyaları bence

Ağrı yoksa sıkıntı yok demektir :) Kendimize dikkat etmemiz lazım bebişlerimiz için...

koku kaşıntı varsa doktora git canım. ve hamilelikte gördüğün rüyalara çok takılma
Bu akşam iş çıkışı gidicem inşallah. Takılmamaya çalışıyorum da ne yazık ki çabuk etkileniyorum

Hamileyken insan şişmanladığını çirkinleştiğini filan hissediyor. Bilinçaltımız da ona göre hazırlıyor bu rüyaları bence

O zaman bilinçaltımdan çok şikayetçiyim Gördüğüm kızlardan biri de benim arkadaşım olunca iki tarafa karşıda çok sinirliyim. Dövmek falan istiyorum.

ya malesef ben de aynı durumdayım bilinçaltımın oyunu oldugunu biliyorum ancak cok sinirleniyorum, o gördüğüm arkadaşla görüşmeyi kestim o derece rahatsız oldum rüyalardan =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…