2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Aynen canim korkma anne dedi resmen dusunceli oglum benim icimizde neler oldugunu bilemiyoruz belkide rahim buyumesinden kaynakli agrilar batmalarda olabilir cunku rahmimiz su an gobegimizin hizasindaymis.

Bende bugün ayrıntılı ultrason çekildim herşey yolunda çook şükür Rabbime bebişimi gördüm değişmiş büyümüş
Canim cok sevindim kuzum ay darisi basimiza insallah detaylida iyi haberler alip bebislerimizi doya doya goruruz
Nunutte ah canim kiyamam ben sana yemissindir insallah zaten kac tane konuyor ki tostun icine iyice pisirdikten sonra ye

Yedim kızlar ilk önce sucukları iyice pişirip yaptık tostu. Ağzıma gelme olayı oluyor ama zaten hamilelikten öncede gastritim olduğu için sucuk gibi şeyler yediğimde oluyordu çok takmıyorum en azından tadını aldım.

Afiyet olsun çok nadir de olsa iyice pişirip bende yiyorum sucuk Allah a emanet diyorum

Herkese selam kizlar, ben de kismetse kasim annesi olacagim, cinsiyetimiz kiz :)
Foruma yeni katiliyorum, ilk buraya yazmak istedim, ilk bebegimiz ve ben hala ilk ogrendigim gunku gibi cok heyecanliyim :)
Hosgeldin Canim, Rabbim hayirla ins kucagina almayi nasip etsin. İlk ayri bir heycan oluyor

Hosgeldin Canim, Rabbim hayirla ins kucagina almayi nasip etsin. İlk ayri bir heycan oluyor
Amin canim insallah hepimizin icin :)
Bir sey soracagim gerci 1 gun cok onemli degil, benim son adet tarihim 28 ocak 2017, ancak sitedeki hesaplayiciya gore 5 kasim 2017, ama diger sitelerde 4 kasim olarak gosteriliyor dr kasim basi diyor, acaba sitede mi problem var? Ben yine de 4ü olarak kaydettim. Bilgin var mi tatlim?

Herkese selam kizlar, ben de kismetse kasim annesi olacagim, cinsiyetimiz kiz :)
Foruma yeni katiliyorum, ilk buraya yazmak istedim, ilk bebegimiz ve ben hala ilk ogrendigim gunku gibi cok heyecanliyim :)

hosgeldiniz Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin. heyecan denilen sey valla ilkinde de ikincisinde de ucuncusunde de oluyor :)))

Hoş geldin canım. Benim de SAT 28 ocak. Ben de 4 kasım girdim. Takvim öyle oluyor ama sitede mi sorun var bilmiyorum :)

Haklısınız çok teşekkür ederim. .

Nunutte afiyet olsum canim bende kahvaltida arada yumurtami sucuklu yiyiyorum. cok severim oyle. iyice pisirdikten sonra korkulacak bisey yoktur ama yinede sık yememeye dikkat ediyorumm. hatta dun esim et pisirmisti. normalde eti ben sulu ve az pismis severim. o da oyle yapmis ne bilsin adam ama yinede iki lokma aldim cok guzeldi dayanamdim. gerisinide kalkip iyice pisirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…