2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim cok tesekkurler :)
Sıkıntı sitede o zaman. Nasil geciyor hamilelik cinsiyeti ne? Benimki 17. haftada belli oldu :)
Buna şükür diyelim canım yaa :) benim ikizler. Beni biraz zorluyorlar ama katlanıyoruz :) cinsiyetleri de 14. Haftada doktorumuz kız olabilir dedi. 18. Haftada kesinleşti kız oldukları :)
Senin nasıl geçiyor :)

Kızlar uzun bi aradan sonra oruç tutayım dedim son 3gün kalmış diye. Sürekli uyumama rağmen iftara yakın bi kalbim sıkıştı,bi baş ağrısı. Çok korktum.kesinlikle bu son 2gün tutmayacam

Buna şükür diyelim canım yaa :) benim ikizler. Beni biraz zorluyorlar ama katlanıyoruz :) cinsiyetleri de 14. Haftada doktorumuz kız olabilir dedi. 18. Haftada kesinleşti kız oldukları :)
Senin nasıl geçiyor :)
Masallah canim, kizlarin annelerini hic zorlamadan dunyaya gelsinler insallah, ikizleri cok severim, hamilelik de iyi geciyorsa problem yok demektir :)
Benim su anlik hic sorunum olmadi, bulantilarim max 3 hafta sabah oldu sadece onun disinda iyiyim sukur umarim boyle devam eder :)

Kızlar uzun bi aradan sonra oruç tutayım dedim son 3gün kalmış diye. Sürekli uyumama rağmen iftara yakın bi kalbim sıkıştı,bi baş ağrısı. Çok korktum.kesinlikle bu son 2gün tutmayacam
Ay niye oyle biseye kalkistiniz?
Siz hamilesiniz, bebeginizi acliga maruz birakmamaniz lazim

zeynepleyya ben de ilk 4 gün zorlanmadan tutmustum. Sonra bas agrisi başlayınca bi daha tutmadim. Ramazanin 18.gunu gibi doktora gittim, suyu az biraz dedi ondan sonra da bi daha hic yeltenmedim. Ama etrafımda tutan hamileler var. Artık dogumdan sonra da süt veriyoruz diye tutamayız. Sonraki sene kaza ederiz nasipse

Maşallah canım sevindim iyi geçmesine :) inşallah böyle de gider. Benim bulantılarım 17-18. Haftadan sonra bitti. Yeni yeni kendime gelmişken artık ağırlaşmaya başladım :) yakında nasıl taşıyacağım bilmiyorum Allahım hepimize güç versin. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah.

Aynen canım bünyeden bünyeye değişiyor herhalde neyseki kışa doğru geliyor tutarız inş kazalarımızı

Dün sanırım klima çarptı burnum boğazım felç geçirmiş durumda limon bal zencefil yaptım. Artık 4.ayi doldurduk, günde 1 2 fincan bitki çayı içsem sakıncalı mıdır? Onerebileceginiz başka birşey var mı? Burnum fena tıkalı, boğazım da alev alev

Geçmiş. Olsun canım.ihlamur icebikirsin günde 2 fincanı geçmemek üzere diye biliyorum.bir de ılık suya karbonat gargarası bana çok iyi gelmişti boğaz agrisinda

Geçmiş olsun canım ya. Ihlamur ve kuşburnu öneriyorlar diye biliyorum. Ihlamur bal zencefil yap kabuk tarçın da at içine.ama limon koyma bu karışıma.

ayyy yeni gordum mesejini bulantilarin gecmedi mi senin yokaa sucuk mu dokundu
Normalde mide bulantılarım ciddi oranda geçmişti. Sadece pis kokularda öğürmem oluyordu. Dün yedim her şey çok güzel. Eşimle biraz sahile indik dolaştık soda falan içtim. Yatıyordum. Üstünden baya zaman geçmesine rağmen midemden yukarı doğru fırladı. Çıkarınca rahatlayabildim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…