2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

seni Yaradana kurban ya maşallah subhanallah şeker yüklemesi için erken değil mi sanki 24. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum

iş kanununa göre odanın belli bi derece olması gerekiyo kaçtı hatırlayamadım, istediğin gibi müdahale edebilirsin =) bi ara burda savaş vardı biri açıyo biri kapatıyo falan müdüre cıktık oda şu derece olacak dedi konu kapandı =)

seni Yaradana kurban ya maşallah subhanallah şeker yüklemesi için erken değil mi sanki 24. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum

Evt cnm o haftalarda simdiden sordu istiyonmu diye tahlillere gore o haftalarda gidip yaptircam. Benim doktor cok esprili yaptircanmi diye sordu biliyon diyo canan karatay hocamiz kiziyo :) ben ne diyim gerekliyse tabiki yapalim dedim

Oy maşallah ne kadar net çıkmış :)

Onlarda bir sıkıntı yok Allah in izniyle. Ne oluyorsa bize oluyor :) içinde bir can oluşuyor sıfırdan. Öyle kolay şeyler değil yaşadıklarımız.

Masallah ne kadar guzel gostermis yüzünü ❤ bu ayrıntılı ultrason dedikleri mi? Yoksa 4 boyutlu olan mi? Doktor her ay gidince gosteriyor mu boyle, yoksa ayri bi islem mi? Ay cok sevimli bayildim ben de istiyorum

masal_41 mide yanmasi icin gaviscon surup veya rennie cigneme tablet kullanabilirsin demisti. Suruptansa, tablet daha kolay geldi bana, naneli gibi, baya rahatlatıyor. Ama kabizligi bilemiyorum.

bir garip oblomov benim regl döneminde mutlaka olurdu o batma. Otururken sanki oturdugum yerde dimdik bi bicak varmış da girmiş gibi. Hamileyken olmadı. Insanı huzursuz ediyor ama tekmeyi yediysen hersey yolundadir

bu 4 boyutlu olması lazım. ayrıntılı 2 boyutta siyah beyaz ekranda yapılıyormuş araştırmalarıma göre tabi her hastanede aynı mıdır bilmem ay evet aynı regl dönemindeki gibiydi ama o benim genelde kasıklarda olurdu bu seferki kasıklardan karnımın içine hatta göğüsüme kadar batma oldu

Cnm her ay gittigimde boyle veriyo hem siyah beyaz ham bole.4 boyut sanirim ayrintili da bakti zaten tek tek hatta cd verdi. Ay bi gorsen esnedi bile cok guzeldi hatta cd de var bunlarin hepsi :)

Kızlar,
canım aşırı derecede sucuklu kaşarlı tost istiyor. Resmen burnuma koktu. Hiç bir yerde kokusu yokken. Eve gidip yesem sucuğun çok zararı olur mu? Ben et ürünleri yiyince önceden mideme dokunuyordu. Korkudan bayadır yiyemiyorum. Ama bir seferlik böyle bir kaçamak yapsam nasıl olur?

Cnm ben yiyorum ama sana ye veya yeme diyemem ben arada tost olarak yiyorum biseyde olmadi ama yinede sana kalmis bilemicem..

Bu konuda titiz davrananlar bana kizabilir ama kendi adima cevap vereceğim. Ben çiğ pastırma ve pişmiş sosis yedim bir cok kez. Pizza da yedim, pişmiş sucuk vardı.
Doktora da sordum, toksoplazmaya tekrar bakalim mi diye. Gerek yok dedi.
Bence sucugu buzlukta tutun genel olarak. O zaman da bakteri uremiyor diye duydum. Sonra da pişirip yiyin bu kadar burnunuzu kokusu geliyordu. 1 tane tosttan birşey olacağını sanmıyorum açıkçası

normal mi acaba? bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu ama neyse ki tekme yedim
Annesini düşünür de tekme atar anne korkma ben iyiyim der gibi maşallah :) Normaldir o durum bence canım benim ilk hamileligimde de olmuştu birkaç defa çok şükür bir sıkıntı yasamamistim hiç. Bu bebiste çok sık oldu bikacgun üst üste şimdilik bir sorun yok şükür benimki bugun vurmadi bakalım genelde gece başlıyor tekmeler :)) bende hevesimden uyuyamıyorum hep hissetmek istiyorum

masal_41 ayy maşallah bin kere ne kadar net ve güzel çıkmış bebisin Allah bağışlasın inşallah canım yanlış hatırlamıyorsam yine hamileliğin başında sen böyle 4boyutlu fotoğraf paylasmistin ve kıza benziyordu orda bile :)

Cnm ben yiyorum ama sana ye veya yeme diyemem ben arada tost olarak yiyorum biseyde olmadi ama yinede sana kalmis bilemicem..
Sağ olun kızlar.
İçimi ferahlattınız en azından. Ben bir şey olacağını düşünmekten değilde mideme dokunmasından korktum. Bu kadar koktu içten içe dele dele koktu. Dayanamicam. Beni bekleyin cucuklaaağğğğ

Mide konusuna gelirsek midede yanma oluyo biraz bunu goze al cnm yani benim yaniyodu yedikten sonra.. baharat var sonucta. Ama asiri dayanilmayacak gibi olmadı.

2 3 dilimden fazla koymayin yine de iyice de pisirin, sifa olsun bebise

iyice pişirirseniz bişey olacağını sanmam. geçen burada bir arkadaş yazmıştı, artık herşeyin güvenebileceğimiz markası var diye. eskiden kasapta orada burada ne olduğu bilinmeyen sucuklar satılıyordu sonuçta. siz güvendiğiniz bir markayı alın, iyice de pişirin.

sagol cnm aynen paylaşmıstım dogru..büyüyolar o zaman daha minnaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…