- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.241
Kızlar helesükür gelebildim ama degdi bebisimi gördüm.ayrintili bakti bi sıkınti yok gayet iyi saglıkli dedi. Cd bile verdi. Mide yanması icin gaviscon verdi banada kabizlik icnde degisik bi ilac verdi. Kan tahlillerim yapildi daha cıkmadı henuz.. seker yüklemesi yapalimmi dedi bende gerekli goruyorsaniz tabiiki dedim o da bi tahlillerine bakalim ona gore yapariz dedi.guzel gecti. Buda minnagım benim :)
iş kanununa göre odanın belli bi derece olması gerekiyo kaçtı hatırlayamadım, istediğin gibi müdahale edebilirsin =) bi ara burda savaş vardı biri açıyo biri kapatıyo falan müdüre cıktık oda şu derece olacak dedi konu kapandı =)bizim şirkette kanı donmuş bi kadın var. bu havada uzun montla oturduğu yetmezmiş gibi camı kapatıyor. klimayı da kim açarsa gidip kapatıyor. zaten geçenlerde burada yazamadığım ara grip oldum onlar yüzünden, hava sirkülasyonu yok, 10 gün geçmedi hastalığım. o olaydan sonra öyle bi geldiler ki bana, o cam arkasına kadar açık şu an. şirket doktorunu da taciz ediyorum olaya müdahale etsin illa çalışma koşulları düzeltilsin diye hastane raporu mu getireyim önünüze diye. dua edin ki çalıştığınız yerlerde klima var, ben masamda usb vantilatörle geçinmek zorunda kalıyorum resmen yav.
seni Yaradana kurban ya maşallah subhanallahşeker yüklemesi için erken değil mi sanki 24. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum
Oy maşallahKızlar helesükür gelebildim ama degdi bebisimi gördüm.ayrintili bakti bi sıkınti yok gayet iyi saglıkli dedi. Cd bile verdi. Mide yanması icin gaviscon verdi banada kabizlik icnde degisik bi ilac verdi. Kan tahlillerim yapildi daha cıkmadı henuz.. seker yüklemesi yapalimmi dedi bende gerekli goruyorsaniz tabiiki dedim o da bi tahlillerine bakalim ona gore yapariz dedi.guzel gecti. Buda minnagım benim :)
Onlarda bir sıkıntı yok Allah in izniyle. Ne oluyorsa bize oluyor :) içinde bir can oluşuyor sıfırdan. Öyle kolay şeyler değil yaşadıklarımız.o kuzenin ağzına sağlık valla bende başından beri hamilelik hastalık değildir sözlerini okuya okuya sinir oluyordum tabi hastalık değil ama anneler kendini hasta hissediyor o ne olacak. bulantı kusma isal kabızlık baş ağrısı yorgunluk nefes darlığı hormonların yükselip düşmesi çarpıntı vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar bunlar hep hastalık belirtisibirde psikolojik yönü var duygusallık sinirlilik hali depresyon inşallah bir daha olmaz çok korkuttu kendim için değilde bebeğime bir şey oldu diye korktum Allah korusun
Evt cnm o haftalarda simdiden sordu istiyonmu diye tahlillere gore o haftalarda gidip yaptircam. Benim doktor cok esprili yaptircanmi diye sordu biliyon diyo canan karatay hocamiz kiziyo :) ben ne diyim gerekliyse tabiki yapalim dedim
Masallah ne kadar guzel gostermis yüzünü ❤ bu ayrıntılı ultrason dedikleri mi? Yoksa 4 boyutlu olan mi? Doktor her ay gidince gosteriyor mu boyle, yoksa ayri bi islem mi? Ay cok sevimli bayildim ben de istiyorumKızlar helesükür gelebildim ama degdi bebisimi gördüm.ayrintili bakti bi sıkınti yok gayet iyi saglıkli dedi. Cd bile verdi. Mide yanması icin gaviscon verdi banada kabizlik icnde degisik bi ilac verdi. Kan tahlillerim yapildi daha cıkmadı henuz.. seker yüklemesi yapalimmi dedi bende gerekli goruyorsaniz tabiiki dedim o da bi tahlillerine bakalim ona gore yapariz dedi.guzel gecti. Buda minnagım benim :)
Masallah ne kadar guzel gostermis yüzünü ❤ bu ayrıntılı ultrason dedikleri mi? Yoksa 4 boyutlu olan mi? Doktor her ay gidince gosteriyor mu boyle, yoksa ayri bi islem mi? Ay cok sevimli bayildim ben de istiyorum
masal_41 mide yanmasi icin gaviscon surup veya rennie cigneme tablet kullanabilirsin demisti. Suruptansa, tablet daha kolay geldi bana, naneli gibi, baya rahatlatıyor. Ama kabizligi bilemiyorum.
bir garip oblomov benim regl döneminde mutlaka olurdu o batma. Otururken sanki oturdugum yerde dimdik bi bicak varmış da girmiş gibi. Hamileyken olmadı. Insanı huzursuz ediyor ama tekmeyi yediysen hersey yolundadir
Masallah ne kadar guzel gostermis yüzünü ❤ bu ayrıntılı ultrason dedikleri mi? Yoksa 4 boyutlu olan mi? Doktor her ay gidince gosteriyor mu boyle, yoksa ayri bi islem mi? Ay cok sevimli bayildim ben de istiyorum
masal_41 mide yanmasi icin gaviscon surup veya rennie cigneme tablet kullanabilirsin demisti. Suruptansa, tablet daha kolay geldi bana, naneli gibi, baya rahatlatıyor. Ama kabizligi bilemiyorum.
bir garip oblomov benim regl döneminde mutlaka olurdu o batma. Otururken sanki oturdugum yerde dimdik bi bicak varmış da girmiş gibi. Hamileyken olmadı. Insanı huzursuz ediyor ama tekmeyi yediysen hersey yolundadir
Kızlar,
canım aşırı derecede sucuklu kaşarlı tost istiyor. Resmen burnuma koktu. Hiç bir yerde kokusu yokken. Eve gidip yesem sucuğun çok zararı olur mu? Ben et ürünleri yiyince önceden mideme dokunuyordu. Korkudan bayadır yiyemiyorum. Ama bir seferlik böyle bir kaçamak yapsam nasıl olur?
Bu konuda titiz davrananlar bana kizabilir ama kendi adima cevap vereceğim. Ben çiğ pastırma ve pişmiş sosis yedim bir cok kez. Pizza da yedim, pişmiş sucuk vardı.Kızlar,
canım aşırı derecede sucuklu kaşarlı tost istiyor. Resmen burnuma koktu. Hiç bir yerde kokusu yokken. Eve gidip yesem sucuğun çok zararı olur mu? Ben et ürünleri yiyince önceden mideme dokunuyordu. Korkudan bayadır yiyemiyorum. Ama bir seferlik böyle bir kaçamak yapsam nasıl olur?
Annesini düşünür de tekme atar anne korkma ben iyiyim der gibi maşallah :) Normaldir o durum bence canım benim ilk hamileligimde de olmuştu birkaç defa çok şükür bir sıkıntı yasamamistim hiç. Bu bebiste çok sık oldu bikacgun üst üste şimdilik bir sorun yok şükür benimki bugun vurmadi bakalım genelde gece başlıyor tekmeler :)) bende hevesimden uyuyamıyorum hep hissetmek istiyorumnormal mi acaba? bebeğime bir şey olacak diye ödüm koptu ama neyse ki tekme yedim
Cnm ben yiyorum ama sana ye veya yeme diyemem ben arada tost olarak yiyorum biseyde olmadi ama yinede sana kalmis bilemicem..
Sağ olun kızlar.Bu konuda titiz davrananlar bana kizabilir ama kendi adima cevap vereceğim. Ben çiğ pastırma ve pişmiş sosis yedim bir cok kez. Pizza da yedim, pişmiş sucuk vardı.
Doktora da sordum, toksoplazmaya tekrar bakalim mi diye. Gerek yok dedi.
Bence sucugu buzlukta tutun genel olarak. O zaman da bakteri uremiyor diye duydum. Sonra da pişirip yiyin bu kadar burnunuzu kokusu geliyordu. 1 tane tosttan birşey olacağını sanmıyorum açıkçası
Sağ olun kızlar.
İçimi ferahlattınız en azından. Ben bir şey olacağını düşünmekten değilde mideme dokunmasından korktum. Bu kadar koktu içten içe dele dele koktu. Dayanamicam. Beni bekleyin cucuklaaağğğğ
2 3 dilimden fazla koymayin yine deSağ olun kızlar.
İçimi ferahlattınız en azından. Ben bir şey olacağını düşünmekten değilde mideme dokunmasından korktum. Bu kadar koktu içten içe dele dele koktu. Dayanamicam. Beni bekleyin cucuklaaağğğğ
Kızlar,
Annesini düşünür de tekme atar anne korkma ben iyiyim der gibi maşallah :) Normaldir o durum bence canım benim ilk hamileligimde de olmuştu birkaç defa çok şükür bir sıkıntı yasamamistim hiç. Bu bebiste çok sık oldu bikacgun üst üste şimdilik bir sorun yok şükür benimki bugun vurmadi bakalım genelde gece başlıyor tekmeler :)) bende hevesimden uyuyamıyorum hep hissetmek istiyorum
masal_41 ayy maşallah bin kere ne kadar net ve güzel çıkmış bebisin Allah bağışlasın inşallah canım yanlış hatırlamıyorsam yine hamileliğin başında sen böyle 4boyutlu fotoğraf paylasmistin ve kıza benziyordu orda bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?