2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizimde alt katkımız fabrika makinalar çok ısı yayıyo odada klima var ama fabrikaya indiysem yandım demektir Allah yardımcımız olsun

Canım ilk hamileligimde bu durumu çok yaşadım oturmaya korkuyordum inan. Neden olduğunu bende bilmiyorum. Henüz bu hamileligimde böyle bir şey yaşamadım. Eşimin kuzeni yakında tip fakültesini bitirecek diyor ki aslında hamilelik hiçte doğal bir süreç değil hep öyle olduğunu söylerler ya bütün vücudun hormonların tamamen altüst oluyor diye dediğine birebir katılıyorum onun. Aklımıza bile gelmeyen durumlar yasiyoruz. Devam ederse doktoruna gitmeyi ihmal etme.

maşallah canım
hareketlerini hissediyor musun peki

o kuzenin ağzına sağlık valla bende başından beri hamilelik hastalık değildir sözlerini okuya okuya sinir oluyordum tabi hastalık değil ama anneler kendini hasta hissediyor o ne olacak. bulantı kusma isal kabızlık baş ağrısı yorgunluk nefes darlığı hormonların yükselip düşmesi çarpıntı vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar bunlar hep hastalık belirtisibirde psikolojik yönü var duygusallık sinirlilik hali depresyon inşallah bir daha olmaz çok korkuttu kendim için değilde bebeğime bir şey oldu diye korktum Allah korusun

Doktoruma kabiz ve mide yanmasi icin ilac yazdircam sizin kullandığınız bi ilac var mi kabizlik ve mide yanmasiyla ilgili..son zamanlarda hep midem yaniyo ve kabizim.
Canım kabızlık için duphalac mide yanması için gaviscon verdi doktorum. İkisi de şurup. Doktoruna sorarsan bunları verecektir.

bizim şirkette kanı donmuş bi kadın var. bu havada uzun montla oturduğu yetmezmiş gibi camı kapatıyor. klimayı da kim açarsa gidip kapatıyor. zaten geçenlerde burada yazamadığım ara grip oldum onlar yüzünden, hava sirkülasyonu yok, 10 gün geçmedi hastalığım. o olaydan sonra öyle bi geldiler ki bana, o cam arkasına kadar açık şu an. şirket doktorunu da taciz ediyorum olaya müdahale etsin illa çalışma koşulları düzeltilsin diye hastane raporu mu getireyim önünüze diye. dua edin ki çalıştığınız yerlerde klima var, ben masamda usb vantilatörle geçinmek zorunda kalıyorum resmen yav.

Kızlar helesükür gelebildim ama degdi bebisimi gördüm.ayrintili bakti bi sıkınti yok gayet iyi saglıkli dedi. Cd bile verdi. Mide yanması icin gaviscon verdi banada kabizlik icnde degisik bi ilac verdi. Kan tahlillerim yapildi daha cıkmadı henuz.. seker yüklemesi yapalimmi dedi bende gerekli goruyorsaniz tabiiki dedim o da bi tahlillerine bakalim ona gore yapariz dedi.guzel gecti. Buda minnagım benim :)

Eklentiler

• 20170622_161834.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 109

Banada oluyo cnm ani oturup kalkmalarda..bende sanki icimden bisey kopuyo gibi oluyor.

uyyy minnoşa bak maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…