2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar cüzlerimizi okuyanlardan 3 kişiden haber alamadım bayadır girmemişler eğer dönmezlerse bayram sonuna kalacak bilginiz olsun. evde olmayacağım için duasını yapabilir miyim bilmiyorum. burdan haberdar ederim

canım çok hareketliler... düzelme ihtimali yok mu? ayrıntılı da mı gördü doktor? inşallah kolaylıkla gelir 38. hafta

N NewHopes ,

Evet ayrıntılıda görüldü kızlar, kolye gibi tam tur dolamış. Kan akışı normalmiş. Yapılacak bir şey yok. İleriki zamanlarda daha sık rastlanıyormuş (35 sonrası- yer daralması vs vs.) ama erkenden olanlar da varmış. Sağlıkla tüm yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah, hepsi allaha emanet.

İnternette kilo alınınca içte damarlar çatlar göbek deliğinden kan gelebilir falan yazıyor ama ben hiç duymadım çevremde göbek deliği kanayan bir hamile canım. Enfeksiyon olabilir bebeği de etkilebilir, yara iltihaplanabilir falan. Ben olsam giderdim , hiç duymadığım bir şey çünkü.

canım benim okuduğuma göre de şimdilerde olma ihtimali daha yüksekmiş hoplayıp zıplıyorlar rahatça yerleri geniş kendileri küçük... kan akışı normalse sorun yoktur hep görülen bir şey çünkü. peki dolanmadan dolayı kontrol sıklığı olacak mı? Amin canım yavrularımız Allah'a emanet elimiz varmıyor yaratıcımıza emanet etmekten başka elimizden gelen bir şey yok

Selam canım ben 18+3 de oldum. Doktorum onay vermişti o tarih için.

Selam kizlar . Ya rahminde sızı var bicak saplanir gibi ara ara oluyor . Normal mi acaba .
Dinlenince geçiyorsa ve çok şiddetli değilse normal canım.

İlk defa duyuyorum canım. Ben de merak ettim. Bir doktora git sen ne olur ne olmaz.

Oy kıyamam yaa. Kordon dolanması çok sık görülen birşeymiş canım. Doğuma kadar sık sık kontrol edilirse hiçbir sorun olmuyormuş. Dediğin gibi Allaha emanetler. Allahın izniyle senin de sorunsuz geçer. Sıkma canını bak kan akışı da normalmiş.

canim ne yaptin gittin mi doktora?ihmal etme bende hic boyle bisey duymadim.ilginc.

duzelme ihtimalinden falan bahsetti mi doktorun? henuz cok kucuk olduklari icin hareket esnasinda ben duzelecegini saniyorum. belki bizimkilerde de oluyordur bilemeyiz. sana kontrolunde denk gelmis olabilir mesela. Allahim korusun hepsini saglikli sorunsuz sekilde kucaklayalim evlatlarimizi

kızlar bugün bebeğim baya hareketliydi birde bazen poposunumu dayıyor fakasını mı dayıyor anlamıyorum karnımı nasıl acıtıyor sizde de oluyor mu? bunlar büyüdükçe fenalaşıyorlar mecbur ovalıyorum berbat ağrıtıyor karnımı

Serviks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
ya ben bu konuları hiç bilmiyorum kısalmış mı canım? inşallah zamanında gelsin bebişlerimiz benimde plasentam korkutuyor beni inşallah yukarı çıkmıştır. seninde operasyonun iyi geçer inşallah dua edeceğim canım

Serviks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Bu işlemi 12.haftada yapmıyorlar mı geç mi fark edilmiş sende ya da sonradan mı kısalmış?

Ben de iki gündür hissetmiyorum bebeğimi 3 haftadır da görmedim diğer kontrolümüz de haftaya zaman geçmek bilmiyor : ( zaten şu sıralar pek hamile gibi hissetmiyorum kendimi o ilk öğrendiğim haftalardaki heyecanım da kalmadı bi doğsalardı sağlıkla da gözümüzün önünde dursalardı.

Amin tatlim insallah hepimiz kavusalim saglikla :)
Yalniz benim uyku duzenim cok degistii, isten geldikten sonra muhakkak 1 saat uyumadan kendime gelemiyorum, belki sicaklar bastirdi o yuzden amaa bu sefer de gece uykularim kaciyor boyle bir döngünün icerisindeyiz minigimle :)
Sen de var mi bu tip durumlar canim?

canım ben 4 gündür adam akıllı hissetmiyordum hiç korkma dinlenmeye geçiyorlar. doktorum da korkma demişti.

Aynen canım benim bildiğim kadarıyla da ilk hissetmeye başlandığı haftalarda hergün düzenli hissedilmeyebilirmiş. Ama insan endişe ediyor yine de.

tabi canım anneliğin %90ı endişeymiş hamile kalınca anladım bazen koşup zıplıcak gibi hafif bazen taş gibi ağır oluyorum anlamıyorum hamile miyim değil miyim böyle böyle günlerimizi tamamlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…