2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rabbim 5 sene sonra verdi
Umudum bittiği an verdi. Nolur dua edin bana Rabbim almasın evladımı benden sapasağlam doğsun zamanında.

canim insallah bisey olmayacak endise etme bu sorunu yasayanlar ve atlatanlar var. sen mucizeni kaybetmekten cok korktugun icin endisende buyuk anliyorum ama takdir Allahin bol bol dinlenme bak insallah gececek bbisini kucagina alacaksin

Canim bebeginden dolayi degildir zaten ama bir sekilde zarar gormus olmali ki kanama olmus o nedenle gobeginin gerginligimi sebep oldu acaba dedim. Yarin doktor rahatlatir insallah icini. Kendine ve bebegine iyi bak canim
Çok sağol cnm inşaallah

Cnm gecmis olsun. Önemli bisey degildir insallah sıkma canını büyuk ihtimalla gerilmeden dolayidir.
Inşaallah cnm teşekkür ederim

@Nirodhaa
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla 20.haftaya kadar serklaj şansın var ve şanslısın ki son haftanda yakalamışlar. Bozma moralini lütfen, serklaj yapılıp sağlıkla evladını kucağına alan çok anne var. Bak rabbim yardım etmiş serklaj şansın var. Rabbim korktuklarından emin kılsın inşallah. Vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah hepimiz evlatlarımızı

EslemM001
Canım bende oğlumun hamileliğinde göbek fıtığım çıkmıştı. Acildeki bir doktor bir keresinde göbeğimde kanama olabileceğini söylemişti diye hatırlıyorum. Göbek deliğin veya etrafında sızı batma gibi birşey hissediyormuydun? Doktorunla paylaş hissediyorsan derim ben. Bir de bildiğim kadarıyla karnımız çıktıkça göbek deliğimiz de gerildiğinden hassaslaşıyor ve özellikle sıcak havalarda nem ve sıcağın da etkisiyle enfeksiyona açık hale geliyor. Bu da kanamaya sebep olabiliyor diye biliyorum ben. Ama bildiğim kadarıyla ikisi de bebeği etkilemiyormuş, tedirgin olma. Fıtık ağrısında çözüm doğumu beklemek ama enfeksiyonun tedavisi var bildiğim kadarıyla. Geçmiş olsun..

Bugun bende vuraliyim dedim saglik ocagina gelmisken ama doktor yapmadi bayramda agrin sizin olmasin dedi. Sende oldu mu agri?
Yok canim agrim falan olmadı bazen şişme yapabiliyormuş o zaman da kolonyalı pamuk ile ov dedu hatta su an memlekete gidiyorum tereddüt etmiştim ama hiç acımadı da ağrımadı da sukur

Slm kızlar bi türlü fırsat bulup yazamadım çok yoğun geçiyor günlerim
bir garip oblomov canım cüz bitti bi türlü yazmaya fırsatım olmadı@Nirodhaa canım geçmiş olsun inşallah zamanında doğacak bebeğin endişe etme olurmu korkulacak bişey Yok inşallah bi kat daha dikkatli olacaksın sadece
Bugün çok yorulduğum için kasıklarım çoook ağrıdı yarını da atlatırsam rahatlarım inşallah

Canim cok yormamaya calis kendini, gecmis olsunn.

Sağol canım yormamaya çalışcam ama pek mümkün değil gibi
Bayram temizligi ise bos ver yaa, insanlar senin evini gormeye gelmiyorlar. Dip kose olmasina gerek yok, ben esime soyledim, bu bayram o kadar ozenemeyecegim iyi koruyup kollamam gerek kendimi dedim, zaten annemlerde olacagiz ilk iki gun. Sonrasinda gelip tatilin tadini cikaracagim. Kv lere kurbanda artik.

Kızlar günaydın. 3 gündür sabahları uyuyamıyorum ağrıdan, sağ kasığım o kadar ağrıyor ki bu hafta nefes aldırmıyor sağdan sola zor dönüyorum. Rahim büyümesine veriyorum sizce de öyle midir?

Kızlar bayramda yolculuk durumlarınız nasıl? Ben yarın anneme gidicem 3 saat sürüyor olmasına rağmen yine de sarsiyor. Ertesi gün de dönüş malum son güne kalınırsa istanbul yolları çile doluyor.

Kızlar bayramda yolculuk durumlarınız nasıl? Ben yarın anneme gidicem 3 saat sürüyor olmasına rağmen yine de sarsiyor. Ertesi gün de dönüş malum son güne kalınırsa istanbul yolları çile doluyor.
Canım doktorun izin verdikten sonra bi problem olmaz
Ben 9 saatlik yolculuk yaptım perşembe günü çok şükür hiç bişey olmadı ilk yolculuğumda değildi
12 haftalık olduğum zamanda aynı yola çıkmıştım
Genelde kese aşağıdaysa gebeliğin yatarak geçirme zorunluluğu varsa bu durumlarda yolculuk önerilmez
Doktoruna sor yine de için rahat eder

günaydınlar kızlar herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum musmutlu sağlıklı bi bayram olur hepimiz için inşallah bayramdan sonra senelik izne çıkıyorum 15 gün evdeyim ohh missssss

Canim benim bugunku seyahatimle 3. Olacak 7. Haftada 9. Haftada yaptim 9. Haftada yaptigim 6 saatlik yoldu adam akilli mola bile vermedik 1 kere durduk. Sorunlu gebelik degilse problem olmuyor ama ileriki haftalarda mutlaka mola verilip yapilmali

Kizlar merhaba yolculuk konusulmus ben surekli seyehat halindeyim yalova da oturuyorum esimin ailesi de benim ailemde sakarya da surekli git gel yapiyoruz 2 saat suruyor herhangi bir problem yasamadim cok sukur 15 gunde bir ayda bir bazen haftada 1 oluyor. Arada da izmir e ve edirne ye kacamak yaptim

Kızlar bizim gibi memleket e gitmeyip evinde bayram geciren varmı

ben varım canım esim bayramda calisiyo, benim de kurumum bayram izni birleştirmeye izin vermiyo yıllık iznimi kullanamıyorum. yol da 12 saat sürecek ucak aşırı pahalı. bizde kocamla yaşadığımız sehirde gezicez sadece birinci günü izinli artık bi günde ne olursa
üzülüyo insan tabi annemi babami gormeyeli kaç ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…