- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #17.341
Canım önceki muayenende normal miydi? Yatacaksın artık bol bol. Dinlenmeyle eski haline gelebilir ya da sabit tutulur doğuma kadar. Allahın izniyle zamanında gelir bebişin.Serviks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
Canım benim bebişler de bazı günler çok sakin bazı günler yerinde durmuyorlar. Başta ben de endişeleniyordum hareket azalınca şimdi daha rahatım :)kızlar bugün bebeğim baya hareketliydi birde bazen poposunumu dayıyor fakasını mı dayıyor anlamıyorum karnımı nasıl acıtıyor sizde de oluyor mu? bunlar büyüdükçe fenalaşıyorlarmecbur ovalıyorum berbat ağrıtıyor karnımı
Cok gecmis olsun. Bu durumu yasayanlari duymustum, yeter ki bebis saglikli olsun katlaniyoruz hepsine.3 hafta önce 3.5 cm idi. Tabi karından ölçmüştü. Dikiş atılacak ve dinleneceğim . Allah bana da evladıma da yardım etsin.
Bebek zamanında doğsun umrumda değil. İsterlerse 100 gün yaatrımCok gecmis olsun. Bu durumu yasayanlari duymustum, yeter ki bebis saglikli olsun katlaniyoruz hepsine.
Bebek zamanında doğsun umrumda değil. İsterlerse 100 gün yaatrım
İnsallah.. Saglikla gelsinler dunyaya, tek duam bu.Bebek zamanında doğsun umrumda değil. İsterlerse 100 gün yaatrım
Canım önceki muayenende normal miydi? Yatacaksın artık bol bol. Dinlenmeyle eski haline gelebilir ya da sabit tutulur doğuma kadar. Allahın izniyle zamanında gelir bebişin.
Canım benim bebişler de bazı günler çok sakin bazı günler yerinde durmuyorlar. Başta ben de endişeleniyordum hareket azalınca şimdi daha rahatım :)
Dediğin gibi bazen karnımın bir tarafı sertleşiyor bir anda. Bebek iyice dayandı diyorum ben de ama kasılmalar da o şekilde oluyormuş galiba. Onu okuyunca korktum valla. Ovalıyorum geçiyor biraz sonra. İlk gebelik olunca kasılma nedir nasıl olur hiçbir fikrim olmadığı için tam bebek de diyemiyorum öyle olunca. 2. 3. Hamileliği olan arkadaşlar daha net bişey söyleyebilir.
Gozunle görebildiğin bir yara var mi? Gece uyurken kasimis falan olabilir misin? Bebekle ilgiliyse de, degilse de doktora gidin bence. Hatta atleti degistirmeden gidin, kanamanin miktarını görsün doktor
canım bayram girecek ihmal etme doktora git hemen göster göbek kanamasını ilk defa duydum mutlaka bir nedeni olmalı durduk yere kanamaz ki...
İnternette kilo alınınca içte damarlar çatlar göbek deliğinden kan gelebilir falan yazıyor ama ben hiç duymadım çevremde göbek deliği kanayan bir hamile canım. Enfeksiyon olabilir bebeği de etkilebilir, yara iltihaplanabilir falan. Ben olsam giderdim , hiç duymadığım bir şey çünkü.
canim ne yaptin gittin mi doktora?ihmal etme bende hic boyle bisey duymadim.ilginc.
duzelme ihtimalinden falan bahsetti mi doktorun? henuz cok kucuk olduklari icin hareket esnasinda ben duzelecegini saniyorum. belki bizimkilerde de oluyordur bilemeyiz. sana kontrolunde denk gelmis olabilir mesela. Allahim korusun hepsini saglikli sorunsuz sekilde kucaklayalim evlatlarimizi
Kızlar doktoruma sordum bebekle alakalı değildir endişelenme genel cerrahiye görün dedi akşam acile gidip sorucam hafta sonu ve bayrama denk geldi nerde bulcam genel cerrahi Bilmem şimdi peçete değişince kahverengi geliyor peçeteye bende ilk kendimde gördüm hiç göbeği ağıran kanayan hamile duymamıştım bende sebebi ni merak ediyorum bebeğim le alakalı olmasın da düzelir inşaallah diyorumEslemM001 canım ne yaptın habersiz bırakma bizi
Kızlar doktoruma sordum bebekle alakalı değildir endişelenme genel cerrahiye görün dedi akşam acile gidip sorucam hafta sonu ve bayrama denk geldi nerde bulcam genel cerrahi Bilmem şimdi peçete değişince kahverengi geliyor peçeteye bende ilk kendimde gördüm hiç göbeği ağıran kanayan hamile duymamıştım bende sebebi ni merak ediyorum bebeğim le alakalı olmasın da düzelir inşaallah diyorum
Canim benim ins Hayirla dikis atilsin zamaninda gelir. Benim de 21. Haftada 2,5 cm lerdeydi ilk hamileligimde dikis icin gec olmustu ama sukur bebis 40. Hafta elmisti. Sen rahat ol insallahServiks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
Rabbim 5 sene sonra verdiCanim benim ins Hayirla dikis atilsin zamaninda gelir. Benim de 21. Haftada 2,5 cm lerdeydi ilk hamileligimde dikis icin gec olmustu ama sukur bebis 40. Hafta elmisti. Sen rahat ol insallah
Evet cnm göbek deliğimde geliyor eminim ama göbeğim dışarı çıkmadı şimdi acilden geliyorum pansuman yaptılar başka birşey yapamadılar yarın sabah genel cerrahiye gel dediler hiç bir fikrimin olmadığı bir konu bu kendi doktorum bebekle ilgili değil dedi ona biraz içim rahatladı ama yinede canım sıkıldıcanım kan göbek deliğinden geliyor dimi? peki göbek deliğin dışarı çıktı mı? acaba gerginlikten dolayı çatlama olmuş olabilir mi? orayı steril tutmaya çalış ve ihmal etme acilde en azından bakarlar nerden geliyor ayrıca acilde her branştan doktor var diye biliyorum
Canim bebeginden dolayi degildir zaten ama bir sekilde zarar gormus olmali ki kanama olmus o nedenle gobeginin gerginligimi sebep oldu acaba dedim. Yarin doktor rahatlatir insallah icini. Kendine ve bebegine iyi bak canimEvet cnm göbek deliğimde geliyor eminim ama göbeğim dışarı çıkmadı şimdi acilden geliyorum pansuman yaptılar başka birşey yapamadılar yarın sabah genel cerrahiye gel dediler hiç bir fikrimin olmadığı bir konu bu kendi doktorum bebekle ilgili değil dedi ona biraz içim rahatladı ama yinede canım sıkıldı
Canim kotu seyler getirme hic aklina sen dikisini attir dinlen guzelce unutma "Tedbir Bizden Takdir Allahtan"Rabbim 5 sene sonra verdi
Umudum bittiği an verdi. Nolur dua edin bana Rabbim almasın evladımı benden sapasağlam doğsun zamanında.
Teşekkür ederim bende bugün apar topar vuruldum 20+6yim bayramdan diger asi ise bir ay sonra vurulacağımilk dozu 20-24 arası dedi doktorum ben 21+3te vurulacağım
Bugun bende vuraliyim dedim saglik ocagina gelmisken ama doktor yapmadi bayramda agrin sizin olmasin dedi. Sende oldu mu agri?Teşekkür ederim bende bugün apar topar vuruldum 20+6yim bayramdan diger asi ise bir ay sonra vurulacağım
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni anlatamam ben de 5.yılda hamile kaldım gerçekten lütuf. Çok şükür bin şükür rabbime. Bebeğine bişey olmayacak ben yürekten inanıyorum sen de inan ve hep güzel düşün güzel anneRabbim 5 sene sonra verdi
Umudum bittiği an verdi. Nolur dua edin bana Rabbim almasın evladımı benden sapasağlam doğsun zamanında.
Evet cnm göbek deliğimde geliyor eminim ama göbeğim dışarı çıkmadı şimdi acilden geliyorum pansuman yaptılar başka birşey yapamadılar yarın sabah genel cerrahiye gel dediler hiç bir fikrimin olmadığı bir konu bu kendi doktorum bebekle ilgili değil dedi ona biraz içim rahatladı ama yinede canım sıkıldı
Rabbim 5 sene sonra verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?