2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Serviks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
Canım önceki muayenende normal miydi? Yatacaksın artık bol bol. Dinlenmeyle eski haline gelebilir ya da sabit tutulur doğuma kadar. Allahın izniyle zamanında gelir bebişin.
Canım benim bebişler de bazı günler çok sakin bazı günler yerinde durmuyorlar. Başta ben de endişeleniyordum hareket azalınca şimdi daha rahatım :)
Dediğin gibi bazen karnımın bir tarafı sertleşiyor bir anda. Bebek iyice dayandı diyorum ben de ama kasılmalar da o şekilde oluyormuş galiba. Onu okuyunca korktum valla. Ovalıyorum geçiyor biraz sonra. İlk gebelik olunca kasılma nedir nasıl olur hiçbir fikrim olmadığı için tam bebek de diyemiyorum öyle olunca. 2. 3. Hamileliği olan arkadaşlar daha net bişey söyleyebilir.

benim 2 hafta önce enfeksiyon geçirdiğim zaman yaşadım sanırım kasılmaları canım kasıklar sepsert oluyor ovalasanda faydası yok 10 dk sonra falan kendiliğinden yumuşuyordu. ama bebiş olunca ovaladın mı kaçıveriyor

Gozunle görebildiğin bir yara var mi? Gece uyurken kasimis falan olabilir misin? Bebekle ilgiliyse de, degilse de doktora gidin bence. Hatta atleti degistirmeden gidin, kanamanin miktarını görsün doktor

canım bayram girecek ihmal etme doktora git hemen göster göbek kanamasını ilk defa duydum mutlaka bir nedeni olmalı durduk yere kanamaz ki...

EslemM001 canım ne yaptın habersiz bırakma bizi
Kızlar doktoruma sordum bebekle alakalı değildir endişelenme genel cerrahiye görün dedi akşam acile gidip sorucam hafta sonu ve bayrama denk geldi nerde bulcam genel cerrahi Bilmem şimdi peçete değişince kahverengi geliyor peçeteye bende ilk kendimde gördüm hiç göbeği ağıran kanayan hamile duymamıştım bende sebebi ni merak ediyorum bebeğim le alakalı olmasın da düzelir inşaallah diyorum

canım kan göbek deliğinden geliyor dimi? peki göbek deliğin dışarı çıktı mı? acaba gerginlikten dolayı çatlama olmuş olabilir mi? orayı steril tutmaya çalış ve ihmal etme acilde en azından bakarlar nerden geliyor ayrıca acilde her branştan doktor var diye biliyorum

Serviks uzunluğum 2.5 cm olmuş. Yarın dikiş atılacak. Bana dua edin. Bebeğime birşey olmasın gününde doğsun
Canim benim ins Hayirla dikis atilsin zamaninda gelir. Benim de 21. Haftada 2,5 cm lerdeydi ilk hamileligimde dikis icin gec olmustu ama sukur bebis 40. Hafta elmisti. Sen rahat ol insallah

Canim benim ins Hayirla dikis atilsin zamaninda gelir. Benim de 21. Haftada 2,5 cm lerdeydi ilk hamileligimde dikis icin gec olmustu ama sukur bebis 40. Hafta elmisti. Sen rahat ol insallah
Rabbim 5 sene sonra verdi
Umudum bittiği an verdi. Nolur dua edin bana Rabbim almasın evladımı benden sapasağlam doğsun zamanında.

Evet cnm göbek deliğimde geliyor eminim ama göbeğim dışarı çıkmadı şimdi acilden geliyorum pansuman yaptılar başka birşey yapamadılar yarın sabah genel cerrahiye gel dediler hiç bir fikrimin olmadığı bir konu bu kendi doktorum bebekle ilgili değil dedi ona biraz içim rahatladı ama yinede canım sıkıldı

Canim bebeginden dolayi degildir zaten ama bir sekilde zarar gormus olmali ki kanama olmus o nedenle gobeginin gerginligimi sebep oldu acaba dedim. Yarin doktor rahatlatir insallah icini. Kendine ve bebegine iyi bak canim

Rabbim 5 sene sonra verdi
Umudum bittiği an verdi. Nolur dua edin bana Rabbim almasın evladımı benden sapasağlam doğsun zamanında.
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni anlatamam ben de 5.yılda hamile kaldım gerçekten lütuf. Çok şükür bin şükür rabbime. Bebeğine bişey olmayacak ben yürekten inanıyorum sen de inan ve hep güzel düşün güzel anne

Cnm gecmis olsun. Önemli bisey degildir insallah sıkma canını büyuk ihtimalla gerilmeden dolayidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…