2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bu arada memleketinde olanlar, memleketine yola cikanlar, cikacak olanlar hepinize mutlu huzurlu guzel bayramlar diliyorum.

inşallah çok çok güzel geçer herşey kızlar
elinay arkadaşım ve benim gibi olanlara için de en azından bebislerimiz bizle inşallah başka bayramlarda gideriz

Kızlar bizim gibi memleket e gitmeyip evinde bayram geciren varmı

beeennnnannemler yeni gittiler bizdeydiler 10gun. o yuzden bayramda gitmeyecegim. e birde ben yurtdisinda oldugumdan hakkimi kurbana kullanacam insallah

Karın şeklinden cinsiyet tahmin edebiliyor musunuz kızlar

hem parkta hemde markette karsilastigim hamile kadinlarin ikisininkini de tahmin ettim ve tuttu. aslinda cok bellierkek bebekte karin boyle top gibi onde toplaniyor kizda daha yaygin oluyor. benim kizimdaki gobegimle oglumdaki gobek farkli mesela

hem parkta hemde markette karsilastigim hamile kadinlarin ikisininkini de tahmin ettim ve tuttu. aslinda cok bellierkek bebekte karin boyle top gibi onde toplaniyor kizda daha yaygin oluyor. benim kizimdaki gobegimle oglumdaki gobek farkli mesela[/QUOTE]
Benimkini tahmin eder misiniz o zaman? Foto koysam hala bilmiyoruz cünsiyeti

Benimkini tahmin eder misiniz o zaman? Foto yollasam. Hala cinsiyetini bilmiyoruz

Benimkini tahmin eder misiniz o zaman? Foto yollasam. Hala cinsiyetini bilmiyoruz
Göstermiyor mu ayrintili ultrason cektirdiniz mi, onda gosterir diye düşünüyorum. Bana 12+1de soyledi doktor cinsiyeti, 17 oldu hala ayni cok sukur her gittigimde gösteriyor edepsiz darisi sizin başınıza.
Ben 17yi bitirdim hala karnim yok cok dar pantolon ve cok dar body giyersem belki. Onun dışında rahat birsey giydigimde hic belli değil. Ama kizlarda annenin yuzunde biraz benek, leke vs oluyor, senin yüzün guzellesmis erkek diyorlar genelde

Seyahat konuşulmuş :) benim riskli gebelik ama doktorumdan izinle çok kez yolculuk yaptım. 6 kere şehir dışına çıkmam gerekti. Araba yolculuğunda saat başı mola vermemi söylemişti. Ön koltukta oturdum, koltuğu geriye çekip biraz da yatırdım. Rahat rahat gidip geldim. Bir kere de uçakla gidip geldim. Ben istanbuldayım; edirne, bolu, ankara, izmir ve balıkesire gittim. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ki istanbulda anadolu yakasından avrupa yakasına gitmek demek minimum 1 saatlik yolculuk demek, 3 saate floryaya gitmişliğim de var ki onları şehiriçi kabul edip saymıyorum :) Doktorunuza nereden nereye ve ne ile gideceğinizi söylerseniz bence o sizleri yönlendirecektir, korkutmayın gözünüzü gezmenin keyfini çıkarın bence :) hepinize iyi yolculuklar, iyi tatiller

Daha ayrıntılıya girmedim bayramdan sonra inşallah. Benim yüzümde hiç leke falan olmadı. Güzelleştin diyorlar bakalım hayırlısı
Güzelleştirme leke vs de hikaye bence. İlk kızımda yüzüm sivilce dolmustu. Bu da kız ama yüzüm her zamankinden pürüzsüz ve parlak. Benim en çok inandığım şey nub teorisi. İki cocugumda da cinsiyet tuttu. Çoğunlukla da tutuyor sanırım.

Benim de cildim toparlandı erkek bekliyoruz ancak nub bende tutmadı kız görünüyordu net bit şekilde ama erkek oldu

Kızlar bayramda yolculuk durumlarınız nasıl? Ben yarın anneme gidicem 3 saat sürüyor olmasına rağmen yine de sarsiyor. Ertesi gün de dönüş malum son güne kalınırsa istanbul yolları çile doluyor.
Ben 6 7 saat yolculuk yaptım ama doktorum iki saatte bir mola verip yürümemi tavsiye etmişti sukur sorunsuz bitti yolculuğum

Rahim ağzına dikiş atıldı. Hastanedeyim. 1 ay rapor verecek dr.um. dinleneceğim işe gitmeyeceğim. Ayrıca progestana da başlayacaz. Şu an ii durumdayım. Bebeğim ve benim için dua edin nolur
Allah şifanı versin dikkat et kendine uzan dinlen olumsuz düşünme geçecek iyi günler seni bekliyor emin ol yorma kendini

Rahim ağzına dikiş atıldı. Hastanedeyim. 1 ay rapor verecek dr.um. dinleneceğim işe gitmeyeceğim. Ayrıca progestana da başlayacaz. Şu an ii durumdayım. Bebeğim ve benim için dua edin nolur
Canım Allah şifa versin. Bol bol ya şafi çek dinlenirken. Anne olmak işte..

Akrabalarla bahçe iftarı yaptık ama nasıl yorulmuşum eve çıktım ayakta duracak halim yok. Kafayı vurup yatasim var ama kosturmaktan terden yapış yapış olmuş 4 yaşında bir kızım var anne beni yikaa diye bağırıyor :)) Bu seneye kadar Allah tan bu kadar güç kuvvet istediğimi hatırlamıyorum :)

Bayram temizligi, iftar telaşı derken benim de pestilim çıktı bugün yere basarken bile ayaklarimin altı aciyor ramazan da geldi gitti bile. Allah seneye yine kavustursun. Tutamasam da, bereketi başkaydı. Bir sonraki ramazan bayramında bebişlere ne giydirelim telaşını da hep beraber yaşarız inşallah ❤ şimdiden herkese iyi bayramlar

Rabbim saglikl
Rabbim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim. Bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…