2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
20+1 ile bizden de selamlar ❤ bu sabah bi uyandim, karnimin sağ tarafı devasa yamuk bir şekilde şişmiş. Önce uyku sersemi şok oldum. Taş gibiydi. Biraz hareket edince dağıldı. Bütün vücudu oraya birikmisti galiba

Kızlar kilo alımlarınız ne durumda?
Ben kendimi baya bir şişmiş hissediyorum gıdı ve kollarım özellikler

Günaydın herkese, mutlu haftalar :)
Kızlar hareket durumlarınız nasıl benim bebek dün 10 gibi bir başladı bir-iki gibi duruldu yedi de yine başladı tabi uyu uyuyabilirsen :)

Günaydın herkese, mutlu haftalar :)
Kızlar hareket durumlarınız nasıl benim bebek dün 10 gibi bir başladı bir-iki gibi duruldu yedi de yine başladı tabi uyu uyuyabilirsen :)
Benim geçtiğimiz günlerde ilk kez öyle oldu. Çok güzel, çok heyecanlı bir şeydi. Uyumadım izledim. Eşimde dokunup dokunup bebişle kavga ediyor ne tekme atıyon kız diye

Benim geçtiğimiz günlerde ilk kez öyle oldu. Çok güzel, çok heyecanlı bir şeydi. Uyumadım izledim. Eşimde dokunup dokunup bebişle kavga ediyor ne tekme atıyon kız diye

Çok tatlı tabi eşim acayip heyecanlı gerçi sabah kıyamadım derse gidecek diye oynarken uyandırmaya ama uyanıp uyanıp neden uyanıksın diyor diyorum vuruyor sırıta sırıta uyuyor tekrar :) Eşimin yüzündeki o gülümseme bile eritiyor insanı artı birde tekmeler :)

benim eşim pek sevgisini belli edemez aileden görmediği için. ama dün banyoya girecektim üstümü çıkardım bir baktım geldi yere çömeldi göbeğimi öptü dedim açılmaya başlıyor yavaş yavaş. ben vursun diye göbeğimi hafif dürtüyorum kızıyor rahatsız etme oğlumu diyebirde karnıma dokunamayan adam ben demeden dokunur tutar oldu vurmuyor hani diyordedim keyfi olunca vuruyor. bende bu sabah okkalı bir tekme yiyerek uyandım

Hayırlısıyla kucağına alsın inşallah, kaçıncı haftada?

amin canım saol 38. hafta sanırım zaten çarşambaya vermişti doktor randevusunu ama bugün kontrolde açılma görünce almışlar sezeryana. dedim açılması varken doğuruverseydi normal ama onun ıkınması yasak ameliyat olmuştu sedyeden düşürdüler falan baya yara almıştı

Hayirli bir hafta diliyorum herkese

Gece benim icin cok kotu gecti karnim sertlesip durdu hala arada tas gibi oluyor bu haftalar icin cok erken, cok korkuyorum ins ters bi durum yoktur iki gun dugun fln vardi cok ayakta kaldim ondan mi oldu ki

selamlar hepinize ben de ayrıntılıdan cıktım, herşey cok yolunda cok sağlıklı duruyo bundan sonrası takdiri ilahi artık dedi =) lakin ki kilom ve suyum konusunda uyardı, şeker yüklemesi yaptır dedi şu ana kadar 5 kilo aldım fazla dedi asıl bundan sonra alıcaksın 20-30 kilo bi anda alırsın hiç farketmezsin dedi, bebek 21+4 de 450 gr boyunu sölemediler ne alakaysa
bu da kendisi

Eklentiler

• beybi.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…