2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de yaptırmak istemiyorum ama daha doktorumla konuşmadım. Birkaç gündür her öğünde ölçüyorum şekerimi. Normal seyrediyor. Yediklerime de dikkat ediyorum ama ailemde şeker var ve ikiz olduğu için doktorum yine de yaptırmamı isterse yaptırıcam.

Cnm ne kadar geliyodu bendede oluyo surekli ama ben akıntı diye takmiyorum kafayi gidince bende bi doktoruma sorayim icime kurt dustu simdi benimde genelde yoruldugumda daha fazla geliyo.
Eczanede satılıyor sanırım o pedlerden. Alıp yapabilirsin canım içim rahat etsin dersen.
Arkadaşlar belim kopuyor evi kör sinek bastı
İki saattir temizlik ilaç falan sağolsun eşim yardım ediyor ama bittim resmen ama sinekler bitmedi ne yapacağım bilen eden var mı ? Ya da daha önce başına gelen ?
Bizim evde de var sinir oluyorum yaa. Bu sene birkaç kişide daha duydum. Her yer o ufak sineklerden. Canım bu arada aman dikkat böcek ilacı soluma.

Sagol cnm bilmiyordum eczaneye sorarim gidince en azindan aklimda kalmasin.

Ben oğlumda şeker yüklemesi yaptırmamıştım, açlık ve tokluk şekerime bakılmıştı. Gene öyle yaptırmak istiyorum, tabii doktorum da onaylarsa..
Merak ettiğim birşey var. Şeker yüklemesi için hani bir kutu gazlı içeceğin içindeki kadar şeker var ya da bir porsiyon baklavadaki kadar şeker var deniyor ya; peki niçin illa o şeker şerbetini içmemizi istiyorlar o halde? Yani o zaman bir kutu içecek içelim ya da bir porsiyon tatlı yiyelim öyle bakılsın şekerimize, neden böyle bakılmıyor? Bunu soran oldu mu? Şeker yüklemesini muhtemelen bu ayki kontrolümde konuşacağız, ben soracağım ama şimdiden sormuş olan varsa gerçekten merak ediyorum.

Bu konuyu biraz önce dayımın kızı ile konuştum 6 aylık oğlu var ona şeker yüklemesini bir kutu gazozla yaptırmışlar sende öyle yaptır glukoz çok kötüydü içemedim dedi bende bunu sorcam doktoruma

P Pembe42
Geçmiş olsun.. Çamaşırındaki ıslaklık çamaşırının ön kısmında mı yoksa orta kısmındamıydı? Bir de ıslaklık pantalonuna da geçecek kadarmıydı? Ben 2 kere suyumun geldiğinden şüphelendim, ultrasonla bakıldı bebeğin suyu iyi göründüğünden pedle kontrol gereği duymadı doktorum. Bana da bu soruları sormuştu. Bebeğin suyu olsa çamaşırının orta kısmında ve pantalonuna da hafif de olsa geçecek kadar ıslaklık olur demişti. Bu yüzden soruyorum, farklı da olabiliyor mu diye merak ettim.

İlk hamileliğimde ben de aynı düşüncelerdeydim, ki bunda da fikrim aynı. Doktorumla birlikte fikir birliği yaptık ve kızımı 42. haftaya kadar bekledik. Son iki günü kalmıştı, yoksa suni sancı ile doğum başlatılacaktı. Neyse ki doğum kendiliğinden başladı. Ama sancıların şiddeti de beni korkutmuyor değildi ve bu yüzden kendimi epidural için de hazırlattım. Fakat anesteziyi hemen yaptırmadım dayanamazsam alacağımı söyledim ve başladım beklemeye. Ancak kızıma kucağıma almama son yarım saat kala öyle şiddetlendi ki dayanamadım ve acilen yapılmasını istedim. Doktoruma güveniyordum ve çok şükür ki herşey sorunsuzca ve hızlıca gerçekleşmişti. Bakalım bunda da herşey yoluna girerse (şimdilik pleasanta aşağıda) inşallah yine normal olur. Ha bu arada, dikişte atıldı.

Plesanta kanamasını kızımda bende yaşadım. Üstelik doktorum hiç geçmeyecek önemli olan artmaması demişti. Ve gerçekten doğuma kadar hiç geçmedi ama artmadı da.

Ay bende bunu sürekli yaşıyorum. Özellikle bir yere gidip geldiğimde ve yemek temizlik falan yaparken uzun süre ayakta kaldığımda. Ama hiç önemsememiştim, sorayım bakayım doktoruma bana ne diyecek. Ter olmadığına %100 eminim. Çünkü aktığını hissediyorumda.

Ohhhh ne kadar güzel son ana dek beklemişsiniz :))) Eminim harika geçmiştir doğum.

Ben iki oğlumda da yaptırdım bu defa düşünmüyorum.kucuk oğlumda yaptırdıktan sonraki iki gün boyunca hiç hareket etmemişti bebek daha doğrusu ben hiç hissetmemistim çok paniklemistim ve pişman olmuştum yaptırdigima.bu defa açlık tokluk sekerime baktiracam ve mümkün oldukça yaptırmama taradtariyim.sonucta şeker çıksa bile verilecek olan bir diyet diye düşünüyorum,bu konuda herkesin fikrine saygınlığını,herkesin kendi öz iradesi.

Bende de cok yogun ıslaklık oluyor bazen sordum bende yok olmaz demişti doktorum sonradan anladım sıcak havlardan dolayı biraz terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…