2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

5 kiloya mı çok dedi 20-30 kilo abartmış o doktorda maşallah ne güzel göstermiş yüzünü bi bizim sıpa göstermedi yüzünü

5 kiloya mı çok dedi 20-30 kilo abartmış o doktorda maşallah ne güzel göstermiş yüzünü bi bizim sıpa göstermedi yüzünü

Aynen bencede abartmis bende 6 kilo aldim sen hic kilo almiyon galiba dedi degisik bu doktorlar. Ama tanidigim herkes 7.aydan sonra birden cok kilo aliniyo diyolar :) dikkat etmek lazim.

Kızlar bugün ilk defa göbeğimin altında uzun kahverengi bi çizgi gördüm. Çatlak mı ki o. Hİndistan cevizi yağı kullanıyorum oysa ki

Gözunaydın cnm. Masallah bebisine

Aynen bencede abartmis bende 6 kilo aldim sen hic kilo almiyon galiba dedi degisik bu doktorlar. Ama tanidigim herkes 7.aydan sonra birden cok kilo aliniyo diyolar :) dikkat etmek lazim.
ama 3 ayda da 30 kilo olmaz heraldehadi başında 10 kiloya yakın alınsa tamam da 5 kiloyu da çok görmesinler bize

Kızlar bugün ilk defa göbeğimin altında uzun kahverengi bi çizgi gördüm. Çatlak mı ki o. Hİndistan cevizi yağı kullanıyorum oysa ki
Gobek deligi hizasinda duz bir hat seklindeyse hamilelik çizgisi o bende gogus altindan başlıyor, taaa en asagiya kadar. Cok seviyorum nedense onu

Gobek deligi hizasinda duz bir hat seklindeyse hamilelik çizgisi o bende gogus altindan başlıyor, taaa en asagiya kadar. Cok seviyorum nedense onu

bende göğüs altından göbek deliğine kadar tüyden oluştu göbek deliği altındanda kasığıma kadar normal kahve çizgi oldu. hatta dün gördü eşim göbeğin kararmış neden oldu diyor ben tüysüzdüm ama çok tüylendim sizlerde de varmı tüylenme

Aynen benim de gobek çizgisi tuylerden bi hat gibi. Doktora sordum, ayva tuyler kalinlasir normal dedi. Dogumdan sonra geçecek simdi mudahale etme dedi

Slm kızlar ayrıntılıdan çıkan güzel haberler alam arkadaşlar gözünüz aydın :)
Bende göbek çizgisi henüz oluşmadı kızlar
Ana karnım bayağı büyüdü artık 23. Hafta toplam 6 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum paketli hiçbir şey tüketmiyorum tatlı da yemiyorum arada bir oda ya sütlaç ya da Kazandibi oluyor
Akşamları yemek yemiyorum ya yoğurt ya da süt tüketiyorum
Bu tempoya alıştım sanki arada kaçamaklarım oluyor sonra dengelemeye çalışıyorum umarım çok kilo almam

kilonla alakalı bi yorumda bulundu mu doktor peki

valla ben yiyorum nasıl bir iştah açıklığıyla karşı karşıyayım bilemezsinizdün mükellef kahvaltı sofrası hazırladım fırında ekmek falan yaptım sadece ben 7 dilim yemişim eşim balığa gitti 4 gibi geldi simit poğaça falan getirmiş onları da hüplettim. sonra pazara gitti meyve almış bolca oturdum bir tabak karışık meyve yedim. neyseki uyumuş kalmışım benden sonra eşimle kardeşimde uyumuş akşam yemeği yememiş olduk 4te yediklerimiz tok tutmuş bizi ben uyumayıp hazırlasam onuda yerdim

bu arada ben bebeğin hareketlerini cok hissedemiyodum yeni yeni hissedebiliyorum yavaş yavaş, plasenta ön duvar yerleşimli yani göbek tarafında olduğu içinmiş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…