- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.301
Bende bayramda 7 saatlik yolculuk yaptım kendi arabamızla gitmiştik iki uç saatte bir mola verip yürümemi istemişti doktorum. Molalarda bol bol yürü otobüs mola verdiğinde. Birde oturduğun koltuğun sırt kısmını ayarla canim arada yatış pozisyonuna getir belin rahat ederKızlar gece 10 saatlik bi otobüs yolculuğuna çıkacağım doktoruma sordum sorun yok sıkıntı olmaz dedi lakin ben çok endişeliyim. Daha önce defalarca 2-3 saatlik yolculuklarımız oldu ama o kendi arabamızlaydı ve eşim vardı istediğimiz zaman duruyorduk. Şimdi eşim de yok tek başıma otobüste acayip endişeliyim : ( böyle uzun otobüs yolculuğuna çıkan oldu mu aranızda?
İyi olmanıza sevindim dikkat et canim kendine. İyi ki fark etmişsinIyi günler kızlar. Çok yorulduğum zaman ic camasırımda ıslaklık hissediyordum. Gidiyordum bakıyrdum sadece su. Terlemis gibi. Sonra bunu doktorumla paylaştım. Doktorumda seni yatiralim bu bebeginde suyu olabilir dedi ki gercekten oyleymis. Turnusol ped verdi . Aradan kirmizi serit geciyor. Eger o kirmizi seritin rengi mkra donusurse cocugun suyu demekmis ki oylede oldu. bu arada ultrasonda suyumun cok fazlalaştgı ortaya çıktı. Bu da suyun azalmasi kadar önemliymiş. Bu da 2 seyden kaynaklanirmis ya cocuktaki genetik rahatszlklardan ya da annedeki rahasizliklardan mi cok sukur cocukta bir sey yok temiz cikti hersey. Buyuk ihtimalle sende gebelik sekeri var dendi. Yarn seker yuklemesi yaplcak. 3 gundur yatıyorum. Gebelik erteleyici geciktirici ilaclar veriliyor damardan. Cok sukur ki erken farkettim. Oysaki damla damla sızıntı. Birden acıladabilirdi.
Aa gercekten mi benimde oluyor ic camasirimda islaklik ama ben ter olduguna eminim diyebilirim. Islaklik surekli mi oluyordu sende?Iyi günler kızlar. Çok yorulduğum zaman ic camasırımda ıslaklık hissediyordum. Gidiyordum bakıyrdum sadece su. Terlemis gibi. Sonra bunu doktorumla paylaştım. Doktorumda seni yatiralim bu bebeginde suyu olabilir dedi ki gercekten oyleymis. Turnusol ped verdi . Aradan kirmizi serit geciyor. Eger o kirmizi seritin rengi mkra donusurse cocugun suyu demekmis ki oylede oldu. bu arada ultrasonda suyumun cok fazlalaştgı ortaya çıktı. Bu da suyun azalmasi kadar önemliymiş. Bu da 2 seyden kaynaklanirmis ya cocuktaki genetik rahatszlklardan ya da annedeki rahasizliklardan mi cok sukur cocukta bir sey yok temiz cikti hersey. Buyuk ihtimalle sende gebelik sekeri var dendi. Yarn seker yuklemesi yaplcak. 3 gundur yatıyorum. Gebelik erteleyici geciktirici ilaclar veriliyor damardan. Cok sukur ki erken farkettim. Oysaki damla damla sızıntı. Birden acıladabilirdi.
Bende meyveye dayanamıyorun korka korka yiyorumSağol canım fikirlerin için bende doktora sorayım yapmami isterse yaparım çünkü çok korkuyorum sekerden meyve çok yiyorum canım çekiyor ona göre bırakayım yemeyi
bir garip oblomov bende sağlık ocağında yapılıyor sanıyorum canım aşı gibi bunuda orda yapıyorlar sanıyorum ilk gebeliğimde de sağlık ocağından yapmışlardı çünkü bana o zaman doktora falan da pek gitmezdim sormak da aklıma gelmemisti aşı gibi mecburi birşey diye yaptirmistim
İnsallah bendese yükaelir canm ya korkuyorumEvet izmirde de var veren devlet hastanesi ama benim is saatlerim uymadigi icin gidemedim ben ozele gidecegim her ay ayri ayri aciyorlar bakalim agustos ya da eylulde istiyorum bende
Ben 17. Haftada ogrenmistim plasentamin asagiya dustugunu yukselmezse erken dogum riaki var ama genelde yukseliyor demisti doktorum ve 21m haftamda yukari ciktigini ama ucunda kanama oldugunu ogrendim. Ama sıkınti yaratmaz dedi doktorum sukur icim rahatladi insallah seninkide yukselir canim
yok boyle cok ayakta kaldığım yorulduğum günler oluyrdu hissediyordum birdenAa gercekten mi benimde oluyor ic camasirimda islaklik ama ben ter olduguna eminim diyebilirim. Islaklik surekli mi oluyordu sende?
Iyi günler kızlar. Çok yorulduğum zaman ic camasırımda ıslaklık hissediyordum. Gidiyordum bakıyrdum sadece su. Terlemis gibi. Sonra bunu doktorumla paylaştım. Doktorumda seni yatiralim bu bebeginde suyu olabilir dedi ki gercekten oyleymis. Turnusol ped verdi . Aradan kirmizi serit geciyor. Eger o kirmizi seritin rengi mkra donusurse cocugun suyu demekmis ki oylede oldu. bu arada ultrasonda suyumun cok fazlalaştgı ortaya çıktı. Bu da suyun azalmasi kadar önemliymiş. Bu da 2 seyden kaynaklanirmis ya cocuktaki genetik rahatszlklardan ya da annedeki rahasizliklardan mi cok sukur cocukta bir sey yok temiz cikti hersey. Buyuk ihtimalle sende gebelik sekeri var dendi. Yarn seker yuklemesi yaplcak. 3 gundur yatıyorum. Gebelik erteleyici geciktirici ilaclar veriliyor damardan. Cok sukur ki erken farkettim. Oysaki damla damla sızıntı. Birden acıladabilirdi.
Iyi günler kızlar. Çok yorulduğum zaman ic camasırımda ıslaklık hissediyordum. Gidiyordum bakıyrdum sadece su. Terlemis gibi. Sonra bunu doktorumla paylaştım. Doktorumda seni yatiralim bu bebeginde suyu olabilir dedi ki gercekten oyleymis. Turnusol ped verdi . Aradan kirmizi serit geciyor. Eger o kirmizi seritin rengi mkra donusurse cocugun suyu demekmis ki oylede oldu. bu arada ultrasonda suyumun cok fazlalaştgı ortaya çıktı. Bu da suyun azalmasi kadar önemliymiş. Bu da 2 seyden kaynaklanirmis ya cocuktaki genetik rahatszlklardan ya da annedeki rahasizliklardan mi cok sukur cocukta bir sey yok temiz cikti hersey. Buyuk ihtimalle sende gebelik sekeri var dendi. Yarn seker yuklemesi yaplcak. 3 gundur yatıyorum. Gebelik erteleyici geciktirici ilaclar veriliyor damardan. Cok sukur ki erken farkettim. Oysaki damla damla sızıntı. Birden acıladabilirdi.
Ben gittim canım bi sıkıntı yaşamadım çok şükürKızlar gece 10 saatlik bi otobüs yolculuğuna çıkacağım doktoruma sordum sorun yok sıkıntı olmaz dedi lakin ben çok endişeliyim. Daha önce defalarca 2-3 saatlik yolculuklarımız oldu ama o kendi arabamızlaydı ve eşim vardı istediğimiz zaman duruyorduk. Şimdi eşim de yok tek başıma otobüste acayip endişeliyim : ( böyle uzun otobüs yolculuğuna çıkan oldu mu aranızda?
Arada sancılar benımde oluyor inşallah bişey yoktur normal dediyse bende bi soruyum haftaya cuma gidecem inşKızlar yardım edin son 3 gündür belimin sağ tarafından öyle şiddetli sancılar giriyor ki kramp gibi bişey şuan o sancı girdi ve çıkmıyor İnan'ın nefesim kesiliyor. Napcam ben günde 3-4 defa giriyor hep aynı yere sağ tarafa ve şiddeti hep aynı mümkün değil kıpırdayamıyorum ve bu 20-25 dk kadar sürüyor doktoruma sordum normal dedi ve magnezyum verdi ama geçmiyor
İyi olmanıza sevindim dikkat et canim kendine. İyi ki fark etmişsin
tşkler kızlarCok gecmis olsun bu arada insallah bebisini vaktinde ve sağlıklı bi sekilde kucagina alırsin cnmm.
İlkinde yaptırdım bunda da yaptıracağım, bir dilim tatlıdaki kadar şeker veriliyor günlük aldığımızdan belki daha azdır bile. 24-28. Haftalardaydı ben de 1-2 hafta sonra gidip yaptırmayı düşünüyorum. İlkinde çıkmamıştı çok kilo almama ve şişman olmama rağmen, bunda da sanmam çıksın ama riske atmak istemiyorum yaptıracağım.Arkadaşlar şeker yuklemesi 24. Haftada oluyor diye biliyorum ben randevu aldım ama açlık tokluk şekerime baktirmayi teklif edeceğim direkt şeker yüklemesini istemiyorum siz bu konu da ne düşünüyorsunuz yaptıracak misiniz şeker yüklemesini
Evet cnm sigortalı o fiyatSigortali fiyatimi 4000 lira cnm ben tüp bebek tedavisine bile o kadar para vermedim ya niye o kadar pahali.. tabii bebislerimiz icin herseye deger ama yinede pahali geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?