2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar gece 10 saatlik bi otobüs yolculuğuna çıkacağım doktoruma sordum sorun yok sıkıntı olmaz dedi lakin ben çok endişeliyim. Daha önce defalarca 2-3 saatlik yolculuklarımız oldu ama o kendi arabamızlaydı ve eşim vardı istediğimiz zaman duruyorduk. Şimdi eşim de yok tek başıma otobüste acayip endişeliyim : ( böyle uzun otobüs yolculuğuna çıkan oldu mu aranızda?

Iyi günler kızlar. Çok yorulduğum zaman ic camasırımda ıslaklık hissediyordum. Gidiyordum bakıyrdum sadece su. Terlemis gibi. Sonra bunu doktorumla paylaştım. Doktorumda seni yatiralim bu bebeginde suyu olabilir dedi ki gercekten oyleymis. Turnusol ped verdi . Aradan kirmizi serit geciyor. Eger o kirmizi seritin rengi mkra donusurse cocugun suyu demekmis ki oylede oldu. bu arada ultrasonda suyumun cok fazlalaştgı ortaya çıktı. Bu da suyun azalmasi kadar önemliymiş. Bu da 2 seyden kaynaklanirmis ya cocuktaki genetik rahatszlklardan ya da annedeki rahasizliklardan mi cok sukur cocukta bir sey yok temiz cikti hersey. Buyuk ihtimalle sende gebelik sekeri var dendi. Yarn seker yuklemesi yaplcak. 3 gundur yatıyorum. Gebelik erteleyici geciktirici ilaclar veriliyor damardan. Cok sukur ki erken farkettim. Oysaki damla damla sızıntı. Birden acıladabilirdi.

Bende bayramda 7 saatlik yolculuk yaptım kendi arabamızla gitmiştik iki uç saatte bir mola verip yürümemi istemişti doktorum. Molalarda bol bol yürü otobüs mola verdiğinde. Birde oturduğun koltuğun sırt kısmını ayarla canim arada yatış pozisyonuna getir belin rahat eder

İyi olmanıza sevindim dikkat et canim kendine. İyi ki fark etmişsin

Aa gercekten mi benimde oluyor ic camasirimda islaklik ama ben ter olduguna eminim diyebilirim. Islaklik surekli mi oluyordu sende?

Kızlar ayrıntılı ultrason için en iyi merkezler nereler acaba İstanbul Anadolu yakasında bilidiğiniz varsa paylasırmısınız

Bende meyveye dayanamıyorun korka korka yiyorum

İnsallah bendese yükaelir canm ya korkuyorum

Kızlar yardım edin son 3 gündür belimin sağ tarafından öyle şiddetli sancılar giriyor ki kramp gibi bişey şuan o sancı girdi ve çıkmıyor İnan'ın nefesim kesiliyor. Napcam ben günde 3-4 defa giriyor hep aynı yere sağ tarafa ve şiddeti hep aynı mümkün değil kıpırdayamıyorum ve bu 20-25 dk kadar sürüyor doktoruma sordum normal dedi ve magnezyum verdi ama geçmiyor

Arkadaşlar şeker yuklemesi 24. Haftada oluyor diye biliyorum ben randevu aldım ama açlık tokluk şekerime baktirmayi teklif edeceğim direkt şeker yüklemesini istemiyorum siz bu konu da ne düşünüyorsunuz yaptıracak misiniz şeker yüklemesini

Cnm ne kadar geliyodu bendede oluyo surekli ama ben akıntı diye takmiyorum kafayi gidince bende bi doktoruma sorayim icime kurt dustu simdi benimde genelde yoruldugumda daha fazla geliyo.

Cok gecmis olsun bu arada insallah bebisini vaktinde ve sağlıklı bi sekilde kucagina alırsin cnmm.

Ben gittim canım bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

Arada sancılar benımde oluyor inşallah bişey yoktur normal dediyse bende bi soruyum haftaya cuma gidecem inş

Arkadaşlar belim kopuyor evi kör sinek bastı
İki saattir temizlik ilaç falan sağolsun eşim yardım ediyor ama bittim resmen ama sinekler bitmedi ne yapacağım bilen eden var mı ? Ya da daha önce başına gelen ?

İlkinde yaptırdım bunda da yaptıracağım, bir dilim tatlıdaki kadar şeker veriliyor günlük aldığımızdan belki daha azdır bile. 24-28. Haftalardaydı ben de 1-2 hafta sonra gidip yaptırmayı düşünüyorum. İlkinde çıkmamıştı çok kilo almama ve şişman olmama rağmen, bunda da sanmam çıksın ama riske atmak istemiyorum yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…