2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tamamdır Hastane çıkışlarınızı aldınız mı? Kış bebeği olacak onların kalınlığı farklı mı olur acaba?
Yazlık takımların kumaşları daha ince oluyor canım.

Kızlar ben hastane odası dışında evdeki yatakodamı da süslemek istiyorum. Yazılar, bannerlar, balon vs nasıl bişey yaparım bilmiyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz?? Bi de eve gelenler için çikolatamı lokummu yaptırsam acaba? Kızımda lokum yaptırdık ama şimdi isimli çikolatalar çok hoş görünüo gözüme. Lüzumsuzmu olurki?

bende çikolatayla lokum arasında kaldım çikolatalar güzel ama o kadar özenipte kağıdını çöpe atıp içindekileri yiyecekler acıyorum ben o nedenle sadece lokum dağıtacam galiba

bende çikolatayla lokum arasında kaldım çikolatalar güzel ama o kadar özenipte kağıdını çöpe atıp içindekileri yiyecekler acıyorum ben o nedenle sadece lokum dağıtacam galiba
Dimi yaa çıkarıp atıcak millet. Sinir olucam bu sefer:)) lokumları tüllere bağlamıştım yine öylemi yapsamki

Bende bu sabah sağ kulağım tıkalı uyandım iki saat sonra filan açıldı budamı hamilelikten acaba :)

Bende bu sabah sağ kulağım tıkalı uyandım iki saat sonra filan açıldı budamı hamilelikten acaba :)
Etrafa ne sorsam hersey hamilelikten ama oyle galiba. Icimizde insan büyüyor, az birşey değil. Her seyimizin duzeni, dengesi bozuldu. Artık tırnağım kirilsa hamilelikten bileceğim

Hanımlar selam. Ben 21+3 teyim şuana dek bulabtım vs hiç olmadı. Ben toplamda 2.5 kilo almışım. Fazlamı ????

Ha bu arada bebeğin boyu 23 cm kilosu ctesi günü 411 gramdı.

Canım bu mesajınla bunalımların en büyüğüne girebilirim :) Benimde hiç bulantım olmadı ama 23 hafta da 13 kilo aldım nerdeyse saat başı acıkıyorum ağzım hiç boş kalmıyo sürekli bişi yiyiyorum Hayatımın en iştahlı günleri

kilonla alakalı bi yorumda bulundu mu doktor peki
Bu haftalara kadar 6-9 kilosu normalmiş canım ama ben bir ayda 3 kilo almışım dikkat et dedi o kadar yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum aslında o 3 kiloyu 1 ayda değil 2 hafta da aldım sonra baktım ipin ucu kaçıyor hemen yakaladım

Maşallah diyeyim iştahım pek Yok aslında meyve ile bastırıyorum dün akşam bayağı acıktım hemen bi kase yoğurt yedim açlığımı sağlıklı şeylerle bastırıyorum akşam saatlerinde

Yok canım öneri değil ben kendim bu şekilde besleniyorum yaklaşık 3 hafta oluyor akşamları yemeği bırakalı ayrıntılıda bebeğimin kilosu iyi
Çıkınca devam ettim yememeye ama eğer ki bebeğimin kilosunda artış olmazsa yeniden düzenlicem beslenme şeklini şimdilik bebeğimde bende iyi gidiyoruz

benimde hoşuma gidiyor yiyorum ama ipin ucu kaçmadan yaklamam lazım. düşünmeden yemek benlik bir şey değil ama küçük çocuk gibi oldum illa yicem

benimde hoşuma gidiyor yiyorum ama ipin ucu kaçmadan yaklamam lazım. düşünmeden yemek benlik bir şey değil ama küçük çocuk gibi oldum illa yicem
İlk başlarda aşerdiğim zaman aynı senin gibiydim illaki
Yicem aklıma geleni hatta abartıp yiyemediğim zaman ağladığım bile oldu
Oğlumu okuldan almaya gidiyordum kebapçının önünden geçerken burnuma öyle koktu ki yanıma para almamıştım yakındı okul o an girip yiyemediğim için gözlerim dolmuştu bi iki damla akmıştı zor tuttum kendimi eve gidince hemen sipariş vermiştim o ayrı düşün yarım saat bekleyecek tahammülüm yoktu

Şunu da belirteyim kızlar diyet yapar gibi yemiyorum yemekleri ne varsa onu yiyorum canım hamburger isteyince hamburger yiyorum o an canım Ne çekerse akşam menüm o oluyor

Benim canım şimdiye kadar hic birsey çekmedi. Yani olsa da yesem dediğim şeyler hep mevsiminde ve zaten eskiden beri sevdiğim şeyler. Bulunmaz bisey aklıma gelse de 5 dakika sonra unutuyorum

Kızlar sıcaklarda benim carpıntim oluyo midem bulaniyo ve kafam dönuyo hemen yatip ayaklarimi dikiyorum geciyo birde bu aralar yine duygusallaştım sizdede oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…